Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

там есть эндуро трасса с трамплинами ) 
ей сто лет в обед, я в этом году даже за дом вышел, ялуху гостям показать вечером, через 20 минут домой дождь загнал

IMG_20210518_214222.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ей сто лет в обед

за это время она обкатана классно, и после дождика там много грязи и непроходимых хащ, самое то для эндуро.. 
Думаю туда рвануть двухподвесом, поскакать немного по трамплинам ) 

Стрелецкую набережную облагородили, появляется инфраструктура понемногу... 
Становится тепло, на коряги вылезли черепахи, и наглые утки выхватывают еду прямо из рук... 
Тишь, синее небо и свежий воздух!)

Поділитися повідомленням

и наглые утки
прошлым летом приезжала племянница в гости, когда кормили уток то насчитали около 60-ти на одном пятачке

Поділитися повідомленням

Хотів здати на метал старий латунний радіатор - не прийняли - сказали, щоб повитягав жилізні перемички між трубками. І що справді хтось таким займається?  :bm:

До речі - випаяв горловину - може комусь потрібна...

Поділитися повідомленням

Хотів здати на метал старий латунний радіатор - не прийняли - сказали, щоб повитягав жилізні перемички між трубками. І що справді хтось таким займається?  :bm:

До речі - випаяв горловину - може комусь потрібна...

у нас ціляком приймають

Поділитися повідомленням

у нас ціляком приймають
А наш приклав магніта і все - не латунь, хоча трубки золотистого кольору, а пластинки заржавіли.

Сьогодні сражался з банками. Щоб заплатити за комуналку тещі, треба забрати гроші у неї, покласти на свій рахунок, перевести на віртуальну карту Ізіпея і вже звідти платити.. І це все для того, щоб не віддавати сотню гривень банкам за проведення платежів. Попутно виявилося, що мій пінкод чомусь згнив і прийшлося стояти в черзі до мєнєджєра банку за новим та ще вистояти перед банкоматом для підтвердження того коду. Якийсь капець. А колись обіцяли, що картка спростить життя і захистить від крадіжки грошей. Ага - якраз.  :af:

Поділитися повідомленням

А колись обіцяли, що картка спростить життя і захистить від крадіжки грошей. Ага - якраз.

Когда-то говорили, что и иномарки не ломаются)))

* ASUS_X00TD *

Поділитися повідомленням

якщо мова йде про Ощадбанк
Та ні. Я клієнт Кредобанку вже років з 25. Він за той час вже тричі, чи й більше, міняв свою назву. А починався ще як ЗУКБ.

Але це справедливо стосовно всіх банків. Крім тих, що вже взагалі нікудишні.

Поділитися повідомленням

От засада - здохло реле захисту електромереж ADC-0111-40 ADECS - почало всяку фігню показувати і вирубувати світло. Але хоч довго попрацювало - більше 10 років. Зняв і залишилися тільки автомати.

Тепер нова задача - яке купити? Треба хоча б на  50 ампер. І щоб струм також показувало.

Поділитися повідомленням

Дійшли руки до водяної помпи. Зібрав із старих залежів "нову" і поставив. Ніби нормально - не тече і не шумить. Стара була нивовська - не текла, але був шат шківа. А коли зняв - явний гуркіт підшипника. Помпа була Фенікс і витримала 9000км за два з половиною роки.

Поділитися повідомленням

Тепер нова задача - яке купити? Треба хоча б на  50 ампер. І щоб струм також показувало.

Придбав і підключив ZUBR D63. Такого, як хотів, не знайшов, а це приятель запропонував по оптовій ціні -за 585грн.

Спочатку пройшовся по магазинах і базарах - казали, що це крута штука. Ну і добре - запхав у щиток і виставив потрібні мені режими роботи - включилося і паше - що ще треба?

А машина викинула фортель - помітив, що бовтається глушник. Ну я загнав на яму - думав попідтягувати хомути. А оказалося, що розлетілися на три частини штани. Так і залишив на ямі, бо відкрутити нічого не зміг, а круги для болгарки закінчилися. Завтра куплю ще прокладку і поміняю.

Поділитися повідомленням

Зарекался я больше с сварочными и маляркой больше на дружить,но кудаж кума-то денешь,короче сынок хапонул машину и увалыв.Вчера решили перед покраской чюток пиввасика дернуть,та дернули по 3,5 на рыло и всеже решили не откладывать на потом покрасил,после покраски (на улице уже была темень) еще литра по три бахнули,седня с утра бадунчик всеже был и фактически все уже собрали,завтра мовилем дуну внутрянку и установим топливный бак и на этом все.

34613056_m.jpg 34613057_m.jpg 

Поділитися повідомленням

@Сергей72,Нормально получилось :ay:  

Такой вопрос к знатокам...Можно ли использовать смазку для ШРУСов для смазки крестовин кардана? И для смазки шаровых и рулевых наконечников...

Поділитися повідомленням

Щось моя почала глохнути і не заводитися - напевно щось перегрівається. Я думав, що не контачить ДПКВ і навіть почистив контакти роз'єму, але продовжується. Тепер вирішую - катушка, чи котрийсь з комутаторів. Треба буде підставити запасні.

Так... таки контактне запалення діагностується легше.

Поділитися повідомленням

Сьогодні трохи полазив, переглянув катушку і комутатори - ніби ніщо не гріється. Зате учуяв запашок горілого біля місця встановлення електронного блока. Може Вячеслав допоможе розібратися - це його виріб.

Шкода - пропрацювало більше 5 років. Взагалі не дивився у той бік.

Поділитися повідомленням

6 користувачів, 164 гостей, 0 схованих користувачів   (Переглянути повний список)

VETERAN, Ahrefs, Yandex, Bing, popownuk, Google, alex_zp, Vas82, АндрейКузьма, Mediapartners(AdSense), nightwolff

Шестеро відвідувачів, а всі чомусь мовчать. Чекаєте, щоб хтось інший писав?

Поділитися повідомленням

Решил построить навес для машины 6на12. Стойки уже установлены, профиль по периметру сверху обварен, завтра установка ферм...Крыша будет двухскатная, профнастил. На зашивку стен материала пока нет, и денег пока тоже, всё что было--успешно пропито, так что стены зашьются потом...

Поділитися повідомленням

Решил построить навес для машины 6на12. Стойки уже установлены, профиль по периметру сверху обварен, завтра установка ферм...Крыша будет двухскатная, профнастил. На зашивку стен материала пока нет, и денег пока тоже, всё что было--успешно пропито, так что стены зашьются потом...

Весело такие навесы от порывов ветра улетают??

Поділитися повідомленням

Весело такие навесы от порывов ветра улетают
Це точно. Двоскатний дах - форма крила - при боковому вітрі буде гарна підіймальна сила.

Все вожуся з тим запаленням. Відкрив блок з електронікою - все нормально. І запах не відчувається. Поставив назад - заводиться, але не відомо, чи довго проїде, чи знову щось нагріється і заглохне.

Відкопав своє старезне контактне запалення і відреставрував його. Років 20-25 лежало в закромах. налаштувати не зміг - спереду міток не видно із-за того зубчатого шківа і датчика. Я колись зробив віконце напроти маховика і наніс мітки на маховику, але також нічого не видно - манометри закривають.

Поїду регулювати клапани - все разом доведу до пуття.

Поділитися повідомленням

Весело такие навесы от порывов ветра улетают
В прошлом году, местный фермер построил подобное сооружение 30 на 100, так что завидуйте молча.

Поділитися повідомленням

так что завидуйте молча
Я краще буду літати на Боїнгах, а не на таких спорудах.  :multi:

Поділитися повідомленням

Я краще буду літати на Боїнгах, а не на таких спорудах. 
Воля Ваша, лiтайте, не знайомий менi Пан, бажано виключно авiокомпанiею Ryanair , а в мене може  знайдеться мIсце для обломкIв того самольотика котрим Ви будете летIти, але передати Ваш трупiк рiдним, буде небезплатно, земля приватизована, все в межах закону.

Поділитися повідомленням

авiокомпанiею Ryanair ,
Ще ніколи з ними не літав. Я патріот - тільки українські, або польські.

передати Ваш трупiк рiдним, буде небезплатно
Можеш за дурно собі залишити.  :multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз