nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 травня 2021 ... і тиша у відповідь ... "Украінскій автоклуб ВАЗ", *** ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2021 ... і тиша у відповідь ... "Украінскій автоклуб ВАЗ", *** ))) а шо ты хотел?)))шобы полайкали фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 21 травня 2021 Немцы поздравляют с Днем вышиванки. Привет Германии!! )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 травня 2021 ... і тиша у відповідь ... "Украінскій автоклуб ВАЗ", *** ))) Так сойдет ? Токо у меня вышита собственноручно моей любимой тещей,а у тебя видать фабричная вышиванка. 3 nemez, HDRinge та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 21 травня 2021 Токо у меня вышита собственноручно моей любимой вот это действительно сильно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 травня 2021 шо ты хотел?)))шобы шобы шо? шоби нішо вышита собственноручно моей любимой тещей Вау! У твоей тёщи золотые руки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 травня 2021 меня вышита собственноручно моей любимой тещейМоя мама колись вишивала і я мав кілька гарних сорочок. Але виріс з них і тепер це синові сорочки. А я маю тільки одну - вишиту моєю хрещеною мамою.Я також непогано вишивав - допомагав мамі - може відновити заняття і щось витворити? А то збереглися тільки вишиті мною акустичні колонки. Сьогодні посвятив день наведенню порядку в гаражі. Заодно витягнув наші велосипеди - дочка проявила бажання знову їздити ровером, а Міні залишити в спокої. Я ще поки не потягну фізично подолання наших горбів ровером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 22 травня 2021 @nemez,Я в шоке))) Случайно познакомился с дедушкой, который делает 18+18+24+24км на велосипеде Украина, (правда по выходных, в меньшую сторону ездит за мешочком высiвок (25-28кГ), НА СЛЕДУЮЩИЙ ДЕНЬ делает рейс 48 км с сумочкой на рынок за продуктами....Дедушке за 70. Немец...Мне кажется шо мы с тобой Лошары...Я от точно уточню, думаю это интересно будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 22 травня 2021 Так сойдет ? Токо у меня вышита собственноручно моей любимой тещей,а у тебя видать фабричная вышиванка. Так Ты справа, или я шо т то, не понял? Если ты справа (с моей стороны экрана) ручки длинные, нормальные шатуны. Зубочки блестят непонятно. Сам такой был. Кто там спрашивал мою зарплату? Лукаш? 12. Но это при определенных ньюансах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 22 травня 2021 Внимание!!! Полиция Патрульной Службы Луганской области намеренно блокирует и искажает мой комментарий по поводу вчерашнего ДТП с участием работника Полиции в Старобельском районе Луганской области на своей официальной Странице Фейсбук!!!!! Комментарии искажены и стёрты! Просьба Всем, кто прочитает эту новость, делайте скриншоты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 22 травня 2021 и сколько платят? 12. Водителям плотят больше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 22 травня 2021 Ну если шо СкоЛькими болтами,? (анкерными) крепится банкомат Ощадбанка?Сколько (теоретически) (если заполнить ВСЕ кассеты тысячными купюрами, влазит дохера. (около 100 лимонов, понятно что эту сумму для *дебилов* никто и никогда не скажет Нэ, НУ.....фыУ. ТА НЕ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 С добрым Утром, всем Водителям--Доброго Дня и Хороших Дорог!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 кажется шо мы с тобой Лошары...Доброе утро! Отвечай за себя, пожалуйста! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 Отвечай за себя, пожалуйста! Проедешь на велике маде шн Украина СССР хотя бы 50км, потом расскажешь, как оно, Не сомневаюсь что *силы* у тебя хватит, но будет точно интереснее, чем ехать на велике за стоимость *несколько Жигулей* /Врядли токо сможешь *психологически* преодолеть. Потому шо сейчас будешь рассказать *яйца типа натру*, а нафига оно мне надо* Я ж Крутой* Я ж мля понимаю экономику и могу себе позволить купить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 Внимание!!! Полиция Патрульной Службы Луганской области намеренно блокирует и искажает мой комментарий по поводу вчерашнего ДТП с участием работника Полиции в Старобельском районе Луганской области на своей официальной Странице Фейсбук!!!!! Комментарии искажены и стёрты! Просьба Всем, кто прочитает эту новость, делайте скриншоты. zir detected Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 @Солекс Делортович,Тю. Я просто не умею вставлять сслыки из фейсбука, поищите, информация достоверна 100% Не понял, к чему был перевод на на моё сообщение *кожный жир*? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 @nemez,, Я почитал страницу в Фейсбуке, нашей *Полиции* (*Доблестной*) (Новой) Шо я могу сказать? (там у них бЫла тренировка) , тренируйся Паренёк, может через годик-два, сможешь соответствовать Р.s сядешь, выучишься, хочешь совет бесплатный? Люди сидят в ограниченном пространстве 3на4, движение ограничено....Придёт время (ну я так верю) шо грёбаные ЭС заплотят тебе денег за *умные замки* в камерах..Потом допишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 Внимание!!! Полиция Патрульной Службы Луганской области намеренно блокирует и искажает мой комментарий по поводу вчерашнего ДТП с участием работника Полиции в Старобельском районе Луганской области на своей официальной Странице Фейсбук!!!!! Комментарии искажены и стёрты! Просьба Всем, кто прочитает эту новость, делайте скриншоты. zir detected Опять пали нажрался и бредит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 Точно zir Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 травня 2021 Купив на пробу ще чекушку Української з перцем - порівняю з тим Перваком.Повернувся до порівняння - така ж гидота, як і Первак.Єдина різниця - Українська з перцем має відчутну гірчинку. Таки чистий розчинник краще, ніж чимось забруднений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 24 травня 2021 Проедешь на велике маде шн Украина СССР хотя бы 50км, потом расскажешь, как оно, Ездил и больше на "Украине" раньше... При необходимости и сейчас проеду, благо дело, физическая подготовка позволяет это сделать. через годик-два, сможешь соответствовать типун тебе на язык. Сам соответствуй мусорам )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 24 травня 2021 доречі, гірські веліки - то окремий світ. Гівна, адреналіну, свіжого повітра, непролазних хащ, вузьких стежок, пробитих акацією коліс та повної свободи )))Їздити на них - треба мати неабиякий рівень фізичної підготовки. Крім того, вони повинні бути обладнані відповідним чином та треба мати певний контроль над механізмами, їх відчуття на рівні підсвідомості. Це дууууже складно потрошку готуюся до поїзденьки в Карпати, відпрацьовую технічну частину та тренуюсь фізично. Прийшов до висновку, що для цього треба 1) Ендуро гума, бо на сліках по гівну робити нічого 2) Педалі - звичайні "топталки", при тому гірські, з широкою платформою... ну й ще різні технічні дрібнички ) Трошки розпогодилося, саме погодка для того, щоб трішки освіжитися у річці... Завдяки розливу, багато комах - комарики, мошки, і кусають вони як бобри... Стежки вздовж Десни затоплені - рекордний рівень води.. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 травня 2021 @nemez, на яловщину похоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 24 травня 2021 @Солекс Делортович, бинго ) там есть эндуро трасса с трамплинами ) и всё это у нас под боком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах