nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Самое нормальное бухло это вискарь,и нифига он не вредит,я пил,мне нормально)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 А спирт это не химия?Спирт навіть сам організм виробляє в невеличких кількостях - він сам собі шкодити не буде. От тільки що забагато - то не здорово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 Спирт навіть сам організм виробляє в невеличких кількостях - він сам собі шкодити не буде. От тільки що забагато - то не здорово. Оооо! Адепти уринотерапії схвалюють хід твоїх думок ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 невеличких кількостях - він сам собі шкодити не буде гівна власного в невеличкій кількості з'їж - воно ж твоїм організмом вироблене головне - багато не їсти ))) 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 головне - багато не їсти ))) О! Та ти гурман. Дякую, я традиційних смаків дотримуюся - сальце з хлібом і цибулькою. Або маринований оселедець.Ти можеш також оселедець, але запий молоком - буде більше твого делікатесу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 ! Та ти гурман. я, на відміну від деяких, не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях ділитися зі мною своїми гастрономічними перевагами не обов'язково - в мене свій раціон, доволі ефективний і детально прорахований Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 я, на відміну від деяких, не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях Ой брешеш...Твій організм напевно ще виробляє тестостерон, а ти його прагнеш споживати додатково. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 А отут попрошу більш детально - бо звинувачення у брехні - це досить серйозно. В зв’язку з чим виникає два питання. 1) у чому я брешу - конкретні факти брехні плз в студію 2) з чого дєд слава взяв, що я маю такі прагнення! І також хотілось би підтвердження своїх слів саме фактами, а не старчеськими галюцинаціями чи додумками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @nemez, Та це ж однозначно - 1. Твій організм виробляє тестостерон? - ТАК. І ти сам це раніше підтверджував, що маєш його високий рівень. Ти додатково споживаєш тестостеронові бустери? - ТАК. Ти сам рекомендував поступати, як ти і навіть мені називав рекомендовані препарати. Я додатково зрідка вживаю продукти зі спиртом, хоча невеликі кількості спирту виробляє мій організм самостійно. Це протирічить твоєму твердженню, а отже є брехнею, тобто не відповідає дійсності. не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях 2. Дєд Слава робить висновок про твої прагнення саме з з твоєї писанини. Якщо ти щось вживаєш - значить сам прагнеш цього. Хіба що хтось накачує тим насильно - в такому випадку прошу вибачення і раджу звернутися до правоохоронців. Інтернет - територія свободи і вільного самовираження, а ти чомусь вирішив, що хтось засуджує твій вирахуваний раціон з виведеними організмом продуктами життєдіяльності. Та їж собі що захочеш - мені нема до того ніякого діла. Сподіваюся, що і ти не будеш втручатися у мій, а просто приймеш до відома. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 я, на відміну від деяких, не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях Ой брешеш...Твій організм напевно ще виробляє тестостерон, а ти його прагнеш споживати додатково. Я не споживаю тестостерон додатково.Так. Я приймаю фітопрепарати - зараз це екстракт левзеї. Нізя пити травки? Стимулювати вироблення власного та споживання додаткового, як кажуть у Одесі, «две большие разницы». Перше - рекомендують чоловікам після 40 (мені це рекомендував мій уролог), друге - у світі спорту називається прийомом допінгу. Ти мене щойно звинуватив у прийомі допінгу. Додатковий прийом тестостерону - серйозний наїзд. Так у чому брехня? Де факти прийому зовнішніх препаратів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @nemez,Ну, у тебя уже крутые велосипеды, ты чел крутой, а мы люди бедные, нету у тебя случайно где-то в углу гаража покрышек и камер 24, 26 и на большой (ну типа Украина, не знаю размер) Б.у, лысых, с латками и повреждениями...? Но которые можно восстановить. На Украину, то лично мне надо одну, можешь меня конечно игнорировать, я дядько взрослый, большой и алкаш, а от если есть 24-26, то для соседских детей, пожертвуй если без дела валяются. И пару цепей порваных если есть, я сам тут уже на месте склепаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @nemez, капєц який ти нудний, ексгібіціоніст ти наш форумний. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 Моя машинка раптово вирішила проявити самостійність. Стою перед гаражем і розмовляю по телефону. Машина на схилі з включеною передачею. Раптом щось в ній хряпнуло і вона погнала собі вниз. Добре, що не далеко - лівим рогом у чиїсь ворога. Ну що ж - ворота вгнуті, бампер погнутий, підфарник розбитий. Добре хоч, що фара тільки нахилилася, але не розбилася. Згрубша нарівняв ту морду. Крило пластикове - саме вирівнялося - тільки місцями фарба потріскала і обдерлася. Коли їхав по вулицях додому ніхто не оглядася за мною - вже добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @VETERAN, Людина, яка не може підтвердити свої слова, або не відповідає за свої слова, називається п₴@доболом. Насрав пустих звинувачень, перейшов на особистості - так роблять сцикуни. Шавки. А чоловіки з яйцями й тестостероном не пздоболять та дають відповідь за кожне своє слово. Знаходять мужність вибачитися, коли неправі. Знаходять потрібні слова, коли треба щось пояснити. Але це не про тебе. Бо в тебе з чоловічого - лише хромосоми в ДНК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 юди бедные, нету у тебя случайно где-то в углу гаража покрышек и камер 24, 26 и на большой (ну типа Украина, не знаю размер) Б.у, лысых, с латками и повреждениями...? Но которые можно восстановить. На Украину, то лично мне надо одну, можешь меня конечно игнорировать, я дядько взрослый, большой и алкаш, а от если есть 24-26, то для соседских детей, пожертвуй если без дела валяются. И пару цепей порваных если есть, я сам тут уже на месте склепаю.Есть педали родные от горного велика на отдачу, топталки. Есть ещё белые контакты лишние.Резину на 26 от горного вела уже раздал - где ты был раньше? Посмотрю ещё по аксессуарам - может чого ещё и найду велосипедного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 Знаходять мужність вибачитися"Вибач мене мене, моя мила, за те, що ти мене била"! Бач - можу вибачатися, навіть якщо не винен. Корона з мене не впаде. Бо в тебе з чоловічого - лише хромосоми в ДНК А діти рахуються? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @VETERAN, для тебе - ні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 для тебе - ні То все фігня. Ти от скажи - справді намагаєшся перевершити своїм виглядом самця горили, чи це тільки так виглядає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 Есть педали родные от горного велика на отдачу, топталки. Есть ещё белые контакты лишние. Резину на 26 от горного вела уже раздал - где ты был раньше? Посмотрю ещё по аксессуарам - может чого ещё и найду велосипедного. Нравится R Tape loading error, 0:1 Буду благодарен, если шото найдётся, дело в том, что живу недалеко от речки, в связи с повышением температуры много детворы обращается с Мамами, туда приехали---назад проблемы...А тут дядя Коля, по дороге...Ох...Возможно есть еще гайки для передних и задних осей, под ключ 15-16, возможно со слизанными гранями, то я уже быстренько переточу. Абы внутрення резьба была нормальной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @VETERAN, ти і твоя поява мене не бісить. В мене навіть не виникає ні жалості, ні злості, ні співстрадання, взагалі нічого. Єдине, що виникає - то Порожнеча. Тому що ти порожній всередині. Нуль. Повний вакуум. Ніхто. Не чоловік, просто істота. @Vas82, Повернусь додому десь у пн. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @nemez, Интересуют две педали , наваривать себе ничего не буду, заморачиваться тоже, тупо приварю, желательно отправка Укрпошта. Отправлю фото сделанного ремонта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 @Vas82, Укрпочта для меня перестала существовать как организация. Мне проще НП за свой счёт тебе отправить. Если такое подходит, брось в личку явки пароли. В пн уедут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 Не забудь понакидать ненужных деталей, возможно они тебе покажутся ненужными, отправляй Нова пошта сШтормове, отделение №1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 для тебе - ніТо все фігня.Ти от скажи - справді намагаєшся перевершити своїм виглядом самця горили, чи це тільки так виглядає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 17 липня 2021 @Vas82, Я просил в личку, скинь фамилию и телефон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах