Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 Для активности. 2 nightwolff та Hapadoctb відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 Запуск моторяки после капиталки(кума правда самогоном накачал). 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 А мне вот подогали синий СЭМ )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 Запуск моторяки после капиталки(кума правда самогоном накачал). с такой ценой на бенз и газ кому то еще выгодно эксплуатировать этих мамонтов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 Дда,у ребят есть Зилы и они их экс-ют.Если кому не выгодно переходят на дизеля (мы товарищу перешли на 542-го а моторяку 130-го он продал фермеру, кто-то переходит на Мэрсо/моторы но там цена пфф). У фэрмэров есть Зилы и довольно часто встречаются.Вот этот мотор я делал "Одноосібнику",и он его окупит за энное количество,даже за две недели эксп-ции. пс,Блин с этим мотором я канеш натрахался,в дальнейшем будет для клиента только сборка,но никак не откапиталить мотор и только на моих условиях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 этих мамонтов а что с ними не так? да, жрут они будь здоров, но блин, везут же и отрабатывают... Вопрос в другом - что с этим говном мамонта никто не хочет иметь дело, разве что такие как Серёга... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 А мне вот подогали синий СЭМ )))) теперь понимаю откуда пошло выражение "под синькой" 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 А я прокатався до Бродів і назад - 200 з гаком км. А то щось застоявся мій жигулик - прогнав його під 130, щоб розворушився. А у Львові рух жахливий - швидкість, як перед кордоном до Польщі. Якась дивина - спалив всього 12 літрів газу. Напевно це щось на заправці недокачали, бо дуже поволі ішов той газ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2021 этих мамонтов а что с ними не так? да, жрут они будь здоров, но блин, везут же и отрабатывают... Вопрос в другом - что с этим говном мамонта никто не хочет иметь дело, разве что такие как Серёга... ну вот я и удивляюсь почему это выгодно с такой ценой на топливо как у нас, даже на газ, наверно потому что это старье недорогое само по себе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 ... 7+ К mAh Рукалицо.... Это что, модные тиктоковские еденицы измерений? Физику ж в школе вроде все учили? К (кило) - в тысячу раз больше, m (mili) - в тысячу раз меньше. Применение вместе - блеск глупости ! Вроде не глупый человек, нахрена плодить дибилизмы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 Рукалицо.... Это что, модные тиктоковские еденицы измерений? Физику ж в школе вроде все учили? К (кило) - в тысячу раз больше, m (mili) - в тысячу раз меньше. Применение вместе - блеск глупости ! Вроде не глупый человек, нахрена плодить дибилизмы? привіт очкарікам-ботанікам-фізичним нацикам ))) що не так з одиницями вимірювання? на всіх упаковках від китайських акумуляторів повинно все бути приведено до одиниць, як хочеш ти? Інтелектуальні зарядки також повинні показувати ємність при заряді розряді в ампер-годинах, умнік блін? Як у анекдоті про нільського крокоділа - мій крокоділ, як хочу, так його й вимірюю. А ємність я вказав правильно, виміряв особисто.Так, для невеликих АКБ де-факто стандарт вимірювання - тисячі міліампер годинДля АКБ великої фактури (електровели, самокати, їх "збірки" на великий струм) - там прийнято оперувати ампер-годинами. Чому так - не знаю, але то - факт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 Ну ти розум увімкни, а? Ти ж вродє программер? Нащо разом використовувати взаємо-виключні дані? Задля більшості строк коду? Ти ж не індус, вродє )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 Чому так - не знаю, але то - фактА свій зріст також вказуєш 1,5 + К мм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 Нащо разом використовувати взаємо-виключні дані? а в чому проблема? хтось щось не зрозумів, ну за виключенням одного дібіла? А свій зріст також вказуєш 1,5 + К мм? Я свій ріст вказую в сантиметрах зазвичай Так, я, наприклад, з'їздив до ужгороду, сумарний пробіг у мене вийшов 2000 км, я ж не кажу, що проїхав два мегаметри. Чи повинен? Чи ми тут зібралися задачки по фізиці розв'язувати, приводити все до одиниць сі та до__буватися до буковок? Ботаніки в кєдах, блін Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 Добре, хлопчики й дівчатка, спілкуйтесь тут самі між собою. Вам вдвох буде комфортно разом 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 приводити все до одиниць сіЗазвичай не вказують збільшувальні та зменшувальні скорочення одночасно - наприклад кілосантиметри, чи мілітонни. Не даремно запровадили системи вимірювальних величин. Але це стосується тільки освічених людей, а всякі маркетологи, журналісти і т.п. можуть генерувати якісь свої терміни і величини. Я вже навіть не дивуюся, коли чую про напругу у тисячі ампер, або потужність у кіловатгодинах за годину. Але подальші реформи у освіті нам ще й не таке продемонструють... 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2021 приводити все до одиниць сіЗазвичай не вказують збільшувальні та зменшувальні скорочення одночасно - наприклад кілосантиметри, чи мілітонни. Не даремно запровадили системи вимірювальних величин. Але це стосується тільки освічених людей, а всякі маркетологи, журналісти і т.п. можуть генерувати якісь свої терміни і величини. Я вже навіть не дивуюся, коли чую про напругу у тисячі ампер, або потужність у кіловатгодинах за годину. Але подальші реформи у освіті нам ще й не таке продемонструють... Оце коли бя ще був з ветераном згодний? Все в точку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2021 Щось той коронавірус пустився у нас по колу - вдруге перехворіли старша дочка і два її сини. Можна сказати, що обійшлося без тяжких наслідків, але горло ще поболює і покашлюють. Від першого захворювання минуло трошки більше половини року. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2021 так я не понял, о чем спор? из поста я лично понял что 7 тыщь с копейками махов, или я не прав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vas82 15 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2021 Привет Сообщество А где это наш друг Немец? Вчера смотрел передачу по тревел-каналу, там дэбилы ездили по каким то каньйонам на великах, на большой высоте, плюс-минус крутньош рульом и...Надеюсь Немцу не приходит такая дурня в голову , то я сразу про него подумал. Переживаю за неадеквата. Всё таки наш.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sla_69 11 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2021 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2021 Якщо би поряд був ще і я - дивився б на того діда зверху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 А я забухал,и чё? завтра на работу,и чё делать,мля Ёпта( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 А я забухал,и чё? завтра на работу,и чё делать,мля Ёпта( Справы канеш не ахты.Звони к напарнику на подмену,если напарник пойдет в отказ то предложи денежку за одну смену и побудешь дома.Если и этот вариант не прокатит,то уже рюмку не подымай а с утреца оно покажет (завтра это будет завтра). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах