Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

и чё делать,мля Ёпта(
Швидко витвережуйся. Марш кидок кілометрів на 10 буде саме то.  :multi:

Я зі своєю машинкою все борюся... Стріляла в карб чим раз, то більше. Думав клапан прогорів - перевірив компресію - 14,0 11,5  13,5  13,5 - на прогар клапана не подібно. Запалення не перевіриш - стоїть МПСЗ. Швидко поставив випускний колектор із ввареною різьбою і підключив лямбду. Та відразу показала дуже збіднену суміш. Поки що я перейшов на контактне запалення і більше відкрив крантик газу. Поки поїхала, а пізніше вже знайду звідки смокче повітря.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Фу мля
Пора і мені починати. Якраз привезли люля кебаб. зараз ще підберу підходяще вино.  :)

Поділитися повідомленням

А я забухал,и чё? завтра на работу,и чё делать,мля

Ёпта(

зир, перелогинься)

Поділитися повідомленням

З'їздив щойно на цвинтар відвідати могили рідні. Туди тих 20км проїхав за 15 хвилин, а назад вирішив скоротити і поперся через місто. Дуже скоротив - 15км їхав більше години. Наш лисомордий бруківник так понавішував знаків, що навіть я не міг раціонально прокласти маршрут і петляв. А ще місто заповнили "жваві" парубки з Франківська - вони в житті швидше 40 не їдуть, а по нашому загадковому місту взагалі ледве плентаються і, вмикаючи правий поворот, звертають наліво через всі паси. Про лугандонів на крутих тачках взагалі слів не підбереш - валять по лінії між двома пасами, не звертаючи уваги на інших. Їх блондинки запросто можуть стати насс ссередині міста  і звалити на манікюр. А всі круті тачки позабирали з прокатів саудити і також додають жвавості руху. 

Таки треба валити в якесь село поглухіше...

p/s Перечитав і аж здивувася - чого це я такий доброзичливий сьогодні.

Поділитися повідомленням

Ось таку новину для себе вичитав - оказується я живу у знаковому місці - територією Львова проходить лінія Головного європейського вододілу. І саме моя хата знаходиться на цій лінії. Це як вершина хребта  - по один бік Європа і вся вода тече туди, а по другий бік все решта і туди також тече все решта.  :multi: 

Наводжу порядок у гаражі і знайшов в'язанку різних пружин підвіски - більшість юзані ще савєцьких часів і дві нові задні. Нікому не треба?

Поділитися повідомленням

звертають наліво через всі паси
А що таке паси?)

Ато я тут подумываю о туристической поездке во Львов и даже никогда не слышал о таком)

Поділитися повідомленням

А що таке паси?)
У даному випадку - пас, це ряд руху. Інше значення - пас, це пасок, або ремінь.

Поділитися повідомленням

Прикупили автошку, замість розбитого Ауді.

Nove_avto_3_800.jpgi.gif

Nove_avto_2_800.jpgi.gif

Nove_avto__800.jpgi.gif

2020 рік і біля 10000 км пробігу.

Поділитися повідомленням

@Солекс Делортович, так і є - сорок штук - як за цілий табун жигульовій, типу "нє біт, нє крашен, адін хазяїн - бабка в магазін єзділа".  :bk:  Вибрали за принципом - пре найкраще.  :multi: 

Поділитися повідомленням

@Солекс Делортович, так і є - сорок штук - як за цілий табун жигульовій, типу "нє біт, нє крашен, адін хазяїн - бабка в магазін єзділа". :bk: Вибрали за принципом - пре найкраще. :multi:

апарат реально бомбезний,вітаю,для драйва супер,заздрю "белой завистью")))

Поділитися повідомленням

,заздрю
Не заздряй - то не для мене.  :multi:  Сестричка буде на ній вишивати. Її шофер коцнув Ауді 6 суперчардж і прийшлося вибирати щось таке. Що у сестри, що у моєї дочки на Міні, штрафи за швидкість - суттєве джерело видатків.

Поділитися повідомленням

тоді заздряй ти
А мені воно ні к чєму. Мене від такого не пре.

Комусь каталізатор треба? Старий, куплений 25 років тому в США, але не юзаний. Тоді ходили чутки, що зобов'яжуть всіх поставити каталізатори - от я і привіз сюди а не зобов'язали - от і лежить.

Ось такий

SAM_1115_800.jpgi.gif

Входи діаметром 60мм. Такий просвіт лампочки на скрізь.

SAM_1114_800.jpgi.gif

Поділитися повідомленням

,заздрю

Не заздряй - то не для мене.  :multi:  Сестричка буде на ній вишивати. Її шофер коцнув Ауді 6 суперчардж і прийшлося вибирати щось таке. Що у сестри, що у моєї дочки на Міні, штрафи за швидкість - суттєве джерело видатків.

версия суперчардж есть у рейндж ровера, а не у ауди

Поділитися повідомленням

версия суперчардж есть у рейндж ровера, а не у ауди
Таке на ній було написано. Напевно на фабриці цього не знали.  :bm:

Поділитися повідомленням

и шо по чем будет,?

Поняття не маю. Знаєш приблизну ціну?

честно говоря не

интересуюсь так как у отца в мегане поляки кат вырезали, в Украину она попала уже без него, соответственно с выхлопа воняет, ну и ошибка по 2-й лямбде(

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз