Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

А спирт это не химия?
Спирт навіть сам організм виробляє в невеличких кількостях - він сам собі шкодити не буде. От тільки що забагато - то не здорово.  :da:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Спирт навіть сам організм виробляє в невеличких кількостях - він сам собі шкодити не буде. От тільки що забагато - то не здорово.  :da:

Оооо! Адепти уринотерапії схвалюють хід твоїх думок )))))

Поділитися повідомленням

невеличких кількостях - він сам собі шкодити не буде

гівна власного в невеличкій кількості з'їж - воно ж твоїм організмом вироблене  :lol:

головне - багато не їсти ))) 

Поділитися повідомленням

головне - багато не їсти ))) 
О! Та ти гурман. Дякую, я традиційних смаків дотримуюся - сальце з хлібом і цибулькою. Або маринований оселедець.

Ти можеш також оселедець, але запий молоком - буде більше твого делікатесу.

Поділитися повідомленням

! Та ти гурман.

я, на відміну від деяких, не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях  :bm: 
ділитися зі мною своїми гастрономічними перевагами не обов'язково - в мене свій раціон, доволі ефективний і детально прорахований  :-)

Поділитися повідомленням

я, на відміну від деяких, не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях 
Ой брешеш...

Твій організм напевно ще виробляє тестостерон, а ти його прагнеш споживати додатково.

Поділитися повідомленням

А отут попрошу більш детально - бо звинувачення у брехні - це досить серйозно.

В зв’язку з чим виникає два питання.

1) у чому я брешу - конкретні факти брехні плз в студію

2) з чого дєд слава взяв, що я маю такі прагнення! І також хотілось би підтвердження своїх слів саме фактами, а не старчеськими галюцинаціями чи додумками

Поділитися повідомленням

@nemez, Та це ж однозначно - 

1. Твій організм виробляє тестостерон? - ТАК. І ти сам це раніше підтверджував, що маєш його високий рівень. 

Ти додатково споживаєш тестостеронові бустери? - ТАК. Ти сам рекомендував поступати, як ти і навіть мені називав рекомендовані препарати.

Я додатково зрідка вживаю продукти зі спиртом, хоча невеликі кількості спирту виробляє мій організм самостійно.

Це протирічить твоєму твердженню, а отже є брехнею, тобто не відповідає дійсності.

не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях 

2. Дєд Слава робить висновок про твої прагнення саме з з твоєї писанини. Якщо ти щось вживаєш - значить сам прагнеш цього. Хіба що хтось накачує тим насильно - в такому випадку прошу вибачення і раджу звернутися до правоохоронців.

Інтернет - територія свободи і вільного самовираження, а ти чомусь вирішив, що хтось засуджує твій вирахуваний раціон з виведеними організмом продуктами життєдіяльності. Та їж собі що захочеш - мені нема до того ніякого діла. Сподіваюся, що і ти не будеш втручатися у мій, а просто приймеш до відома.

Поділитися повідомленням

я, на відміну від деяких, не прагну споживати те, що виробляє мій організм, навіть в невеликих кількостях

Ой брешеш...

Твій організм напевно ще виробляє тестостерон, а ти його прагнеш споживати додатково.

Я не споживаю тестостерон додатково.

Так. Я приймаю фітопрепарати - зараз це екстракт левзеї. Нізя пити травки?

Стимулювати вироблення власного та споживання додаткового, як кажуть у Одесі, «две большие разницы».

Перше - рекомендують чоловікам після 40 (мені це рекомендував мій уролог), друге - у світі спорту називається прийомом допінгу.

Ти мене щойно звинуватив у прийомі допінгу. Додатковий прийом тестостерону - серйозний наїзд.

Так у чому брехня? Де факти прийому зовнішніх препаратів?

Поділитися повідомленням

@nemez,Ну, у тебя уже крутые велосипеды, ты чел крутой, а мы люди бедные, нету у тебя случайно где-то в углу гаража покрышек и камер 24, 26 и на большой (ну типа Украина, не знаю размер) Б.у, лысых, с латками и повреждениями...? Но которые можно восстановить. На Украину, то лично мне надо одну, можешь меня конечно игнорировать, я дядько взрослый, большой и алкаш, а от если есть 24-26, то для соседских детей, пожертвуй если без дела валяются. И пару цепей порваных если есть, я сам тут уже на месте склепаю.

Поділитися повідомленням

@nemez, капєц який ти нудний, ексгібіціоніст ти наш форумний.  :bk:

Поділитися повідомленням

Моя машинка раптово вирішила проявити самостійність. Стою перед гаражем і розмовляю по телефону. Машина на схилі з включеною передачею. Раптом щось в ній хряпнуло і вона погнала собі вниз. Добре, що не далеко - лівим рогом у чиїсь ворога. Ну що ж - ворота вгнуті, бампер погнутий, підфарник розбитий. Добре хоч, що фара тільки нахилилася, але не розбилася. :bh:

Згрубша нарівняв ту морду. Крило пластикове - саме вирівнялося - тільки місцями фарба потріскала і обдерлася. Коли їхав по вулицях додому ніхто не оглядася за мною - вже добре.  :)

Поділитися повідомленням

@VETERAN,

Людина, яка не може підтвердити свої слова, або не відповідає за свої слова, називається п₴@доболом.

Насрав пустих звинувачень, перейшов на особистості - так роблять сцикуни.

Шавки.

А чоловіки з яйцями й тестостероном не пздоболять та дають відповідь за кожне своє слово.

Знаходять мужність вибачитися, коли неправі.

Знаходять потрібні слова, коли треба щось пояснити.

Але це не про тебе. Бо в тебе з чоловічого - лише хромосоми в ДНК

Поділитися повідомленням

юди бедные, нету у тебя случайно где-то в углу гаража покрышек и камер 24, 26 и на большой (ну типа Украина, не знаю размер) Б.у, лысых, с латками и повреждениями...? Но которые можно восстановить. На Украину, то лично мне надо одну, можешь меня конечно игнорировать, я дядько взрослый, большой и алкаш, а от если есть 24-26, то для соседских детей, пожертвуй если без дела валяются. И пару цепей порваных если есть, я сам тут уже на месте склепаю.

Есть педали родные от горного велика на отдачу, топталки. Есть ещё белые контакты лишние.

Резину на 26 от горного вела уже раздал - где ты был раньше?

Посмотрю ещё по аксессуарам - может чого ещё и найду велосипедного.

Поділитися повідомленням

Знаходять мужність вибачитися
"Вибач мене мене, моя мила, за те, що ти мене била"! 

Бач - можу вибачатися, навіть якщо не винен. Корона з мене не впаде.  :multi:

Бо в тебе з чоловічого - лише хромосоми в ДНК

А діти рахуються?

Поділитися повідомленням

для тебе - ні

То все фігня.

Ти от скажи  - справді намагаєшся перевершити своїм виглядом самця горили, чи це тільки так виглядає?

217937403_889482338608523_40810564742233

Поділитися повідомленням

Есть педали родные от горного велика на отдачу, топталки. Есть ещё белые контакты лишние. Резину на 26 от горного вела уже раздал - где ты был раньше? Посмотрю ещё по аксессуарам - может чого ещё и найду велосипедного. Нравится R Tape loading error, 0:1
Буду благодарен, если шото найдётся, дело в том, что живу недалеко от речки, в связи с повышением температуры много детворы обращается с Мамами, туда приехали---назад проблемы...А тут дядя Коля, по дороге...Ох...Возможно есть еще гайки для передних и задних осей, под ключ 15-16, возможно со слизанными гранями, то я уже быстренько переточу. Абы внутрення резьба была нормальной.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, 

ти і твоя поява мене не бісить. 

В мене навіть не виникає ні жалості, ні злості, ні співстрадання, взагалі нічого. Єдине, що виникає - то Порожнеча. 
Тому що ти порожній всередині. Нуль. Повний вакуум. Ніхто. Не чоловік, просто істота. 

@Vas82, 

54-A17-BFE-A41-E-451-A-978-D-93-DFC41-BE
Повернусь додому десь у пн.

Поділитися повідомленням

@nemez, Интересуют две педали , наваривать себе ничего не буду, заморачиваться тоже, тупо приварю, желательно отправка Укрпошта. Отправлю фото сделанного ремонта. 

Поділитися повідомленням

@Vas82,

Укрпочта для меня перестала существовать как организация.

Мне проще НП за свой счёт тебе отправить.

Если такое подходит, брось в личку явки пароли.

В пн уедут

Поділитися повідомленням

Не забудь понакидать ненужных деталей, возможно они тебе покажутся ненужными, отправляй Нова пошта сШтормове, отделение №1

Поділитися повідомленням

для тебе - ні

То все фігня.

Ти от скажи  - справді намагаєшся перевершити своїм виглядом самця горили, чи це тільки так виглядає?

217937403_889482338608523_40810564742233

:lol:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз