VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 и чё делать,мля Ёпта(Швидко витвережуйся. Марш кидок кілометрів на 10 буде саме то. Я зі своєю машинкою все борюся... Стріляла в карб чим раз, то більше. Думав клапан прогорів - перевірив компресію - 14,0 11,5 13,5 13,5 - на прогар клапана не подібно. Запалення не перевіриш - стоїть МПСЗ. Швидко поставив випускний колектор із ввареною різьбою і підключив лямбду. Та відразу показала дуже збіднену суміш. Поки що я перейшов на контактне запалення і більше відкрив крантик газу. Поки поїхала, а пізніше вже знайду звідки смокче повітря. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 Заметь,уже второй раз за последнее время переходишь на контактный трамблер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 контактный трамблерТому я його і не ліквідував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 Фу мля, проснулся,писец как херово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 Фу мляПора і мені починати. Якраз привезли люля кебаб. зараз ще підберу підходяще вино. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2021 А я забухал,и чё? завтра на работу,и чё делать,мля Ёпта( зир, перелогинься) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2021 зир, перелогинься)А хіба він може? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2021 Ось такий транспорт тепер їздить у мене під вікнами. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2021 З'їздив щойно на цвинтар відвідати могили рідні. Туди тих 20км проїхав за 15 хвилин, а назад вирішив скоротити і поперся через місто. Дуже скоротив - 15км їхав більше години. Наш лисомордий бруківник так понавішував знаків, що навіть я не міг раціонально прокласти маршрут і петляв. А ще місто заповнили "жваві" парубки з Франківська - вони в житті швидше 40 не їдуть, а по нашому загадковому місту взагалі ледве плентаються і, вмикаючи правий поворот, звертають наліво через всі паси. Про лугандонів на крутих тачках взагалі слів не підбереш - валять по лінії між двома пасами, не звертаючи уваги на інших. Їх блондинки запросто можуть стати насс ссередині міста і звалити на манікюр. А всі круті тачки позабирали з прокатів саудити і також додають жвавості руху. Таки треба валити в якесь село поглухіше... p/s Перечитав і аж здивувася - чого це я такий доброзичливий сьогодні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2021 Ось таку новину для себе вичитав - оказується я живу у знаковому місці - територією Львова проходить лінія Головного європейського вододілу. І саме моя хата знаходиться на цій лінії. Це як вершина хребта - по один бік Європа і вся вода тече туди, а по другий бік все решта і туди також тече все решта. Наводжу порядок у гаражі і знайшов в'язанку різних пружин підвіски - більшість юзані ще савєцьких часів і дві нові задні. Нікому не треба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2021 Рятівників зі святом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2021 звертають наліво через всі паси А що таке паси?) Ато я тут подумываю о туристической поездке во Львов и даже никогда не слышал о таком) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2021 А що таке паси?)У даному випадку - пас, це ряд руху. Інше значення - пас, це пасок, або ремінь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2021 Прикупили автошку, замість розбитого Ауді. 2020 рік і біля 10000 км пробігу. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 Прикупили автошку 1 Emissions відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 @Солекс Делортович, так і є - сорок штук - як за цілий табун жигульовій, типу "нє біт, нє крашен, адін хазяїн - бабка в магазін єзділа". Вибрали за принципом - пре найкраще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 @Солекс Делортович, так і є - сорок штук - як за цілий табун жигульовій, типу "нє біт, нє крашен, адін хазяїн - бабка в магазін єзділа". Вибрали за принципом - пре найкраще. апарат реально бомбезний,вітаю,для драйва супер,заздрю "белой завистью"))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 ,заздрюНе заздряй - то не для мене. Сестричка буде на ній вишивати. Її шофер коцнув Ауді 6 суперчардж і прийшлося вибирати щось таке. Що у сестри, що у моєї дочки на Міні, штрафи за швидкість - суттєве джерело видатків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 то не для мене.тоді заздряй ти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 тоді заздряй тиА мені воно ні к чєму. Мене від такого не пре. Комусь каталізатор треба? Старий, куплений 25 років тому в США, але не юзаний. Тоді ходили чутки, що зобов'яжуть всіх поставити каталізатори - от я і привіз сюди а не зобов'язали - от і лежить. Ось такий Входи діаметром 60мм. Такий просвіт лампочки на скрізь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 Комусь каталізатор треба?и шо по чем будет,? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 и шо по чем будет,?Поняття не маю. Знаєш приблизну ціну? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 ,заздрюНе заздряй - то не для мене. Сестричка буде на ній вишивати. Її шофер коцнув Ауді 6 суперчардж і прийшлося вибирати щось таке. Що у сестри, що у моєї дочки на Міні, штрафи за швидкість - суттєве джерело видатків. версия суперчардж есть у рейндж ровера, а не у ауди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 версия суперчардж есть у рейндж ровера, а не у аудиТаке на ній було написано. Напевно на фабриці цього не знали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2021 и шо по чем будет,?Поняття не маю. Знаєш приблизну ціну? честно говоря не интересуюсь так как у отца в мегане поляки кат вырезали, в Украину она попала уже без него, соответственно с выхлопа воняет, ну и ошибка по 2-й лямбде( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах