VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2021 нужен в связи с ремонтом дорогого компьютера, (не телефона) (не моего) это наш Одноклубник с ПолтавыКомп має бути ну дуже дорогим, щоб так з ним возитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2021 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2021 Я один раз сожрал пол кило мидий без ничего,вот мне реально было весело))) больше мидии не ем))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2021 @nightwolff, по твоїй тематиці - скажи, що діється зі зрідженим газом - сильно зросла витрата. Постійно йшло від 9 літрів влітку до 11 літрів зимою на 100км, а тут ще не холодно, а вже згоріло 15 літрів. Збіднив суміш до мінімальної - вийшло 13,5 літра. Щось у ваших кругах чути про це? Що цікаво - на кухні також чайник значно довше закипає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2021 @VETERAN, мені розповідали водії які газ привозять,бадяжат пропан с бутаном в неправильних пропорціях, тому що компоненти завозять окремо,так дешевше,росте розхід, падає тяга... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2021 бадяжат пропан с бутаном в неправильних пропорціяхЗазвичай таке роблять на зимовий період, але щоб вже зараз і так різко... Вже місяць тому помітив таку тенденцію.Напевно перейду на бензин - втрачається доцільність використання ГБО. Але - що цікаво - дуже легко запускається двигун зранку - коли ще зовсім холодний. Колись при температурі менше 5 градусів загоралося важче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2021 @VETERAN,ну що мені розповідали то і кажу,в подробиці не вникав бо на газу не їду,гбо продав так і не поклав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2021 Покатався сьогодні на бензині - незвично, але нормально їде. Пів року бензину не бачила. Треба виїздити минулорічний бензин. Дивлюся зараз польське ТВ - там капець на кордоні. Бацька навіз сирійців, іракців і т.п., дав їм всякі лопати та ножиці і вони цілими юрбами нападають на кордон Польщі і вирізають у паркані діри... Поляки поки що тільки пшикають на них газом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2021 ребята, а тыкните ссылкой на норм обгонную муфту(вы его бендиксом называете) на деталяхЗПпод старый стартер 2101(который большой и толстый) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2021 Вже опублікували в журналі Форбс - Україна.Вийшов уже російськомовний. 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2021 Купили український. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 От нефигу делать сидел сравнивал уровень жизни,прикольно получается, оказывается разнорабочий в Германии на свою зарплату может купить ровно в два раза больше бензина по цене 1.8€ чем я на свою зарплату здесь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @nightwolff,А сколько у тебя зарплата? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @optimus prime, получается меньше чем у уборщицы в Германии))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 А сколько получает уборщица в Германии? Юлиш с ответом, как депутат "слуги народа"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 А сколько получает уборщица в Германии? Юлиш с ответом, как депутат "слуги народа"? Гугл подсказал что:Согласно статистическим сведениям, зарплата уборщицы в Германии в 2020 году следующая: средняя — 1800 евро минимальная — 1550 евро максимальная — 2470 евро В целом неплохая зп как для Украины 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 В целом неплохая зп как для Украины Я бы сказал абсолютно недостижимая. Зато цены как у людей с зарплатой в 1550 эуро Гордитесь, за это "достижение" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @nightwolff,А сколько у тебя зарплата? а у тебя?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 .....Нам сказали не говорить. .....Илиже по другому / Я вам скажу правду,но вы поверьте,что я говорю не правду. Это в том случае,когда нету желания отвечать на вопрос (а иногда есть вопросы которые не следует задавать). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 @nightwolff,А сколько у тебя зарплата?а у тебя?))) У меня минималка,и то до конца года,и кибений мать.Ибо реорганизация, и тотальное сокращение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Ммда,паршывые дела,но былобы здоровье и порядок в семье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Ммда,паршывые дела,но былобы здоровье и порядок в семье. Было бы здоровье, была бы достойная работа,за границей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Было бы здоровье, была бы достойная работа,за границей.Та не нарікай - ти у нас тут самий вакцинований, а значить палахкотієш здоров'ям. Тільки не ображайся. А за кордоном є і гарні роботи з порядною зарплатою. У мого сина - простого програміста. Ну не зовсім простого, але і не посереднього. Заробляє в рази більше від наших депутатів ВР. 40% відразу забирають, але не нарікає - вистачає на квартплату (більше 2500 євро) і на підтримку для нас. Я "мєстний" і перебиваюся на отримані 2500грн. - взимку на одну місячну квартплату не достатньо. Але за літо погашаю борги. Скоро знову почну накопичувати заборгованість. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 В целом неплохая зп как для Украиныа цены на все остальное у них как в Украине?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2021 Я бы сказал абсолютно недостижимая. А по ворк.юа так и не скажешь. Особенно в разделе ІТ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах