Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2025 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2025 @Автонаездник, так в машинкі граємось. Старається тут вовка путлер усіх повернути https://eu.hitmo-top.com/song/75474175 . Вже вдуге сьогодні таку офігенну чергу бачив за бензою аж сльозу прошибло. Пригадав як батько ще живий і молодий, я малий і жигулік, ще зі старими чехлами на седіннях, стоїмо, мабуть пів дня там торчали, Приїхали вдень, а заправилися вже у темряві. Звісно масштибіи не ті у вовки, якихось 150м черги проти десь 4,5км при совку, але вже щось! А я такий скучно-неромантичний мимо всіх за газом, швидко залив повну бочку (бо хз що там буде ) і покатив далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2025 і покатив далі.В чергу за водою. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2025 @sun, на закупи до Сігми не збираєшся? Краще не підходь туди... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2025 В чергу за водою та вродь без черг поки що)) Зазвичай взагалі нікого нема, підїзжаю до тієї бочки і набираю 19літровку. В жигуліку бак на 100л, туди зливаю, і цопцобе поїхав неспішно щоб не обляпатись . Вдома зливаюсь, з мого бака шланг торчить, тд. до Сігми не збираєшся? це которий Гашан, тобто Ашан? Так, щось вони горять останнім часом дуже часто. То галактика, то амстор, то обжора. Пишуть це все дрони всу, які зручні і корисні однако дрони, коли треба щось підпалити Взагалі то був у тому гашані рази 3 за усе життя, так що не збираюся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2025 це которий Гашан, тобто Ашан?Ні. Це торговий центр, який забрали під командний пункт. Ну нема його вже - бачив відео прильоту. підїзжаю до тієї бочки А ті бочки не крадуть? В тєлєзі якісь обіжені скаржилися, що постійно у них крадуть разом з водою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2025 разом з водою ага 5000л узяв і стащив так хоча якщо не будуть наливати, то можуть. Може і зібрали, давно там не був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2025 @sun, та може не всюди крадуть, а є якісь криміногенні райони... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2025 @VETERAN, ну і уроди, самі ж будуть потім ходити хз куди торговий центр, який забрали під командний пункт. от якби хоч у якийсь військомат прилетіло, то слава зсу орали би по усьому Донецьку Але таке не можливо, вангую в Укрвїні це так само саме безпечне місце. Проходу знов змова мафії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2025 @sun, в Луганську наші розрівняли. Разом з якоюсь ВЧ. А у нас кілька воєнкоматів шахедами покоцали. І диверсанти входи підривали. А взагалі то такі будинки можна серйозно пошкодити тільки потужною ракетою. Здається у рашистів є якась Х101, але вона ну дуже неточна - буквально летить у той бік і не відомо в що. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2025 @sun, я собі не уявляю, як ту воду возити в мороз. А таке вже скоро і морози у вас там не слабенькі. І що буде з опаленням... В Алчевську колись зовсім не жарти були. І чим будеш возити, якщо бензину нема? Навіть газовану машину треба запускати на бензині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2025 я собі не уявляю, як ту воду возити в морозпоходу ніхто не уявляє, усі запаслися попкорном І що буде з опаленням подекуди вже є, та ну його!! нема це краще чим воно є. (То я весь час пригадую як колись в мене батарея потікла. Дуже пощастило що у жовтні у +16 на вулиці, вода була ледве тепла. Можливо було майже комфортно ведром чорпати з квартири на вулицю. Бррр, як той титанік хреновий . А от якби у лютому у -25 і вода +150 (реально на батареї взимку готувати можно), - те ж як пожежа ще й похуже, тільки хоба бігом з квартири на вілицю, нивить зібратися не получиться.)Короч, 15 квітня я завжди відмічаю ще один сезон без потопа І чим будеш возити, якщо бензину нема? Навіть газовану машину треба запускати на бензині нічим не буду, там пішки 200метрів до баку. Та він ще й замерзне мабуть. Я максимум до грудня, а потім все замітає, залипає, я не можу гараж відкрити до весни, зазвичай тобто. Мені вже новий надто потужний радіатор походу боком вилазить. Їду знач у п"ятницю неспішно додому музон слухаю, пічка тепло гріє, на світлофорі ООпс заглох и не заводиться . Ну ладно, на бенз перейду. Фиг. крутить, а не хватає. Відкрутив свічку - іскра є, подивився у кастрюлю -з носика прискає. Кручу стартером - фіг. ледве хватає, троїть як скажена і глохне. І все більше не хватає. Продовбався до темряви, все поресмикав, потовкав, потім таксиста знайшов, потяг на нитці. Прикатив на стоянку, кинув до ранку. І що? Прийшов з ранку, нічого не робив, првернув ключа, завелася з пів тичка! Як це????????. .... Тепер думаю що підмерзло щось у карбі якийсь жиклер. За ніч розтануло і зароботало. Думаю треба радіатора накривати вже чимось мабуть. І зимою їздити то таке, ваще малоефективно, простіше веліком чи пішки, маршруткою і тп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2025 Як це????????Напевно парова пробка. Якщо редуктор не прогрітий, разом з газом у карб потрапляють рідкі бризги газу. В карбі вони випаровуються і витісняють повітря. За ніч газ повністю випаровується і все устаканюється. Я в такому випадку, довго кручу стартером з повним газом - провітрюю впускний колектор. Деколи дуже довго доводиться крутити. Це буває, коли пічка відкрита і редуктор не повністю прогрівається. Попробуй його рукою, чи гарячий. Тепер думаю що підмерзло щось у карбі якийсь жиклер.На газі жиклери не працюють, бо вони для бензину. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2025 Мені вже новий надто потужний радіатор походу боком вилазить. Їду знач у п"ятницю неспішно додому музон слухаю, пічка тепло гріє, на світлофорі ООпс заглох и не заводиться . Ну ладно, на бенз перейду. Фиг. крутить, а не хватає. Відкрутив свічку - іскра є, подивився у кастрюлю -з носика прискає. Кручу стартером - фіг. ледве хватає, троїть як скажена і глохне. І все більше не хватає. Продовбався до темряви, все поресмикав, потовкав, потім таксиста знайшов, потяг на нитці. Прикатив на стоянку, кинув до ранку. Може ще проблеми з газовим чи бензокламаном? В мене колись бензиновий накрився - не закривався. Завів на бензині. На трасі на газ перемкнув, на обертах добре перла (газ разом з бензом лило). А з траси звернув і заглох бо залило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2025 проблеми з газовим чи бензокламаном так в першу чергу на бенз перемикнув, бо стояв на перехресті - нічого. Потім відтовкав на тротуар, и на газ переходив і на бенз - нічого. Темнувато вже було, але кажись білий наліт був внутри карба типу інею. Треба утеплюватись короч. Ну і бензо клапан теж поміняю, заказав вже, сам думаю що якийсь підозрілий, і давно вже працює. Тільки поморочитись придеться як Атікер на Ловато замінити, злегка вони різні. --------п.с. блочать походу друзі рашисти vaz2101.com вдома вже не зміг зайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2025 блочать походу опс! походу їх попустило, мабуть як і з жпс, глушилку не на увесь час вмикають Бенза подешевшала, була вже по 90, а сьогодні по 84 заправився і без черги Заправник там якись надто молодий не розуміє як жигуля заправляти. Прошлого разу він залив пів баку і каже що повний. Сьогодні я його віпнув, кажу киш від мене мелоч пузата, сам затовкав скоко треба, ще пальцем перевірив щоб дійсно повно було . От же ж наберуть дошкільнят полудурків, чи то я вже такий старий? )) ---------- тачка реально власну свідомість має. Сьогодні був в мрево і нас, тобто її мент образив злегка, наказав зняти туманки. Жигулик відразу теке "ФІ" видала, я досі у шоці. Ну звісно все можно пояснити научно, типа китайські релюшки залипають коли хотять в т.п. Але не так усе просто в овсчем Довелося їй побільше бензи купити і поумовляти не звертати уваги на всяку погань, вони ж не зобрали нічого, як зняли, так і постивим, що тут такого! І номерочки дали блестяві бескоштовно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2025 залив пів баку і каже що повний У вас просто бензин сильно піниться - от відсікач і вирубав насос, коли піна заповнила бак. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2025 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2025 Добрий ранок всім добрим людям і тим, хто сюди інколи заходить. Всіх з прийдешнім Новим Роком, мирного неба всім і якнайшвидшого закінчення війни. Передаю також вітання від Олександра з Запорізької області (нік W-126), він, нажаль, вже 4-й рік під окупацією, але душею з нами. P.S. Він з початком війни втратив доступ до форуму, можливо хтось може допомогти йому відновити доступ - напишіть тут або на пошту. Ще раз всіх з Новим Роком!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2025 @debyt, дуже радий чути, що він живий-здоровий. Хай зареєструє тимчасовий акк, доки відкликнеться адмін. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2025 Новий рік уже за декілька годин, з чим всіх і вітаю. Як ви? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2025 Також вітаю з Новим Роком! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 3 січня Також вітаю з Новим Роком!З новим роком всіх з заблочки!!)))Гуляємо з першого і по 13єєєє як у той пісень)кє) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 5 січня всіх з новим роком! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 31 січня Які плани на день сурка? ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах