alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 У нас только пролетал.. Николай-01, Хорошо вам,у нас почти снегопад был.Та вроде с четверга потепление будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 В Днепропетровске с утра снег был, не много но было. И температура около -2 была, днём правда около +6-7 стало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Весна... С ужасом думаю а чтотж будет летом то.., Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PECHKIN 27 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Да ладно. Закинет в багажник пару мешков с песком, для противовеса, и норм будет )))) И пружины пилить не надо, о-о-о Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 С ужасом думаю а чтотж будет летом то.., Сейчас весна, то подозреваю, что летом будет лето.. Привет, Настя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Привет Коля... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Привет Коля... А чего так уныло? Надо типа так - "Прэвэд, скн!!! Ага, падлюки, всім скидать штани!". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Вот крышку покрасим тогда так и будет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Привет всем. Я думал форум того - тю тю, а нет - сегодня заработал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Автонаездник, Привет!Как здоровье,выздоровел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 alexart,Привет.. нет - простудифилес меня не отпускает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 нет - простудифилес меня не отпускает Автонаездник,С большой Трипературой?А по делу,выздоравливай уже,хватит болеть!И так долго как то! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Вот крышку покрасим тогда так и будет))) Тогда я не зря тяну время... простудифилес меня не отпускает Обычная болезнь трезвенников. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Обычная болезнь трезвенников. А я не трезвенник, а - язвенник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 хух, а я вот наконец-то черканул в бортовике) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 хух, а я вот наконец-то черканул в бортовике) Повеселил.. Про навигатор - бомба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 (змінено) Сегодня днём возле меня,как раз в одну линию,стал БРДМ,хотел сфотать,но как то стрёмно,блин.А так ни чего себе фотка была бы! Змінено 21 квітня 2015 користувачем alexart Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Повеселил.. Про навигатор - бомба старался чуть, хоть бі ответил там, а то здесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Всем добрый вечер!Кто,Что,Делает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Всем добрый вечер!Кто,Что,Делает? привет! я вот комп домашний перебрал и поел как раз. ща зашпилим в танки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Creativ4eg,А я звоню,а там танки. Где все? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Creativ4eg,А я звоню,а там танки. не, я не танками занят был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Где все? Я, например, полчаса как с работы пришёл. А вчера интернет было пропал... А вообще - Всем привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Creativ4eg,Уже отписал)Кто живой есть?Или нас только двое? Николай-01,Привет! Раз нет никого,пойду телек смотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Раз нет никого,пойду телек смотреть а я спать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах