Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 То так була колись реалізована вентиляція картера як мені казали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 То так була колись реалізована вентиляція картера як мені казали Да. И на воздухане тех времен - больше выходов на 1. Закрой ее и всех дел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 (змінено) И на воздухане тех времен - больше выходов на 1. У меня есть такой - там ещё квадратный фильтр стоит внутри. Закрой ее и всех дел Она валяется в сарае, я другую делаю. Змінено 23 травня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Николай-01, А чем мыл голову? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Шампунем хедэндшолдерс бгггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Шампунем хедэндшолдерс бгггг Выпила - будь человеком. бггг А чем мыл голову? В бортовике написал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Шампунем хедэндшолдерс бгггг Николай-01, Прочитал в бортовике уже, что химией. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Шампунем хедэндшолдерс бгггг Шоб лупи не було)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Шоб лупи не було)) У меня от него наоборот всегда перхоть появлялась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 У меня от него наоборот всегда перхоть появлялась... А я тіки ним і мию. Він мене 13 років тому від лупи врятував. З тих пір не зраджую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Ушёл в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Ушёл в гараж. Наночь?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Так он встал в час дня... У него ещк разгар дня))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Ну да. Кто мне скажет - что это за флянец на переднем торце копеечной головки 70х годов? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Это канал приточной вентиляции картера. На более поздних двигателях был упразднен ввиду бесполезности - через него по идее должно было выравниваться давление в картере, а получилось что-то наподобие сапуна и выплевывалось все в фильтр. В общем просчет конструктивный, который довольно быстро исправили просто заглушив этот канал в головке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 А я проехал 73 км на велосипеде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 А я проехал 73 км на велосипеде. дофига однако я в лучшее свое время около 50 км проезжал за день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 дофига однакоя в лучшее свое время около 50 км проезжал за день Ну в нете пишут, что серьезные перцы должны проезжать от 200 км за раз, меньше это так, баловство Я ездил 15, 25, 30, 40, 45, 60 и сегодня 73 и как бы норм. На чисто шоссейном велосипеде с контактными педалями думаю 100 осилил бы уже сейчас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 А я посмотрела новый сериал гвардія... Ничего так... Горбунов отжигает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 А я посмотрела новый сериал гвардія... Ничего так... Горбунов отжигает... А в мене т2звглючив. Тіки трохи початок побачив(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Уже в инете есть.... Я по телику тоже не смотреоа... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Уже в инете есть.... Я по телику тоже не смотреоа... Мій нет не потягне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 Прилез с концерта "Брутто". Ноги гудут. Шея не разгибается, но такого драйва и потока энергии со сцены я давно уже не ощущал. У общем: "Кто мы? БРУТТО!!!! Что мы хотим? Чтоб было КРУТО!!!!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 травня 2015 (змінено) Пошел спать. Всем спокойной ночи Змінено 23 травня 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 djurka, супер!! завидую тебе по доброму!!!если бы раньше знал))) поменялся бы на работе даже! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 24 травня 2015 Всем привет! Проснулся. Думаю чем заняться дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах