EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 ок.спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Цвета вот такого... ОГО!8 ) ну коричневий ще бачив але щоб такий чорний.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 купил сегодня 2 лампы LED домой. цена шара, еще и за 2 штуки. такие же, но на 20 грн дешевле Посилання рекламировали как самые хорошие по цене качеству. переходим на энергосберегающие технологии. а то цена на электроэнергию кусается. кто то пользуется чем то таким? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Creativ4eg, таких ще не пробував. буду робити ремонт в ванній-вліплю в стелю діодні. 2108 форум обновился, глючить він, розділи не відкриваються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Andriy1352, я проверил ради интереса лампа накаливания на 60W и эта (LED) на 10W (а написано что светит как 75W) то как то накаливания ярче конеш. посмотрим что к чему. какой счёт будет за этот месяц. итак уже на 30 киловатт меньше потребляем чем обычно. но в 100 никак не вложимся( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 (а написано что светит как 75W) зазвичай виробники прибріхують Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 зазвичай виробники прибріхують ну по отзывам они светят даже лучше заявленного. время покажет что к чему. через 2 недели узнаем как по электроэнергии будет. благодаря сайту Киевэнерго можно отслеживать потребление. и таки вижу что с каждым месяцем расходы уменьшаем. хотя тут зима, дни короче, раньше включаешь свет дома. посмотрим в общем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 узнаем как по электроэнергии будет. а гарячу воду дали, чи бойлєром миєшся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Для экономии сильно помог бы LEDхолодильник и LEDстиральная машина ))) LEDбойлер тоже ,согласен )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 а гарячу воду дали, чи бойлєром миєшся? Та лучше бойлер. Горячая по горячей цене... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Creativ4eg, У меня светодиодные лампы во всей квартире. Правда все из Китая. Счет уменьшился значительно. Там где нужен яркий свет стоят люминисцентные лампы. А про максусы отзывы хорошие(друг накупил и радуется) - в эпицентре акция 245 грн за 3 шт вроде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Для экономии сильно помог бы LEDхолодильник и LEDстиральная машина ))) LEDбойлер тоже ,согласен )))) Холодильник класса А. Стиралка тоже) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 И да - у лед ламп короткий свет. На большую комнату надо разносить свет 2-3 лампами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 И да - у лед ламп короткий свет. На большую комнату надо разносить свет 2-3 лампами. На рабочую зону (комп телик) вполне хватает. Интересно сколько проживут они вообще И кстати, рассеиватель нормальный, как раз светит не направленно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 У меня год живут - полет нормальный. В коридоре лампы под миньоны - одна начала плохосветить - разобрал, подпаял три светодиода - работает нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Хочу перейти в квартире на лед лампы все. Только вот в коридоре будет маловато. Сейчас стоит лампа накала на 200W. Но там зеркало и нужен норм свет. Лед так светить не будет. Да и там не на долго включаем свет. А вот комната и кухня там полюбому нужна лампа энергосберегающая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 в коридоре люминисцентную повесь ватт на 30 и хватит. у меня в прихожей 2 по 3 ватта светят. но это только чтоб не темно было - одеться/раздеться и вещи повесить. а вот над зеркалом одна люминисцентка на 18 ватт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Люминисцентный светильник ща стоит от 200 грн. Я вражений... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Ты наверное не верно меня понял. Я имел в виду не трубки длинные, а энергосберегайки размером с обычную лампу. Они тоже люминисценки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2015 Всім привіт. Загалом в мене сьогодні був "день неадеквата"... Хто не знає що. то я потихеньку "продаю" свою Копієчку(( так от, скажу одразу всіх хто звязується по оголошенню одразу питаю чи читали вони його і чи все зрозуміло і влаштовує, щоб не було всіляких ексцесів... так от сьогодні зустрічався з двома потенційними покупцями (ПП), і обидва стверджували що все уважно прочитали, все зрозуміло, ве влаштовує... З першим приведу весь діалог (майже дослівно окрім вітання і прощання) ПП- так це що Жигулі? Я- а що Ви хотіли побачити телефонуючи по оголошенню "продам ВАЗ 2101"? ПП- ну не знаю, якусь іншу машину... Через кілька годин подзвонив другий ПП... хлопчина років 18, який був навіть з експертом (на кілька років старшим) у якого "така ж машина"... подивились, пощупали, посиділи, завели-погазували.... Всьо їм сподобалось, ну і домовляємся за ціну... скинув я трохи на виправлення косяків, зійшлись що 20к. грн вони вважать нормально за таку машину, мене в принципі така сума теж влаштовує, думаю вже продав і тут... ПП - але в мене є тільки 6500 то більше я не можу заплатити... Занавіс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2015 ПП - але в мене є тільки 6500 то більше я не можу заплатити. Всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2015 Ррасуж тема о чем угодно - б - ха муха опять бухаю (чесс слово). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2015 В 8 утра?( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2015 опять бухаю В 8 утра?( Нормальная тема... С утра не выпил - день пропал А я собираюсь в гараж - мучить жигуля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2015 привет всем. Собираюсь - впереди занятия по английскому. После этого - на свою небольшую стройку. Или "строечку". Осталось самое сложное - добить фронтон пластиковой вагонкой. Холодно, но если вагонку прогреть кондиционером, то она даже не трескается при монтаже Два дня рыл траншею для канализации Эти же два дня - не из легких. Две тренировки в спортзале. Самочуствие - мама не горюй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах