Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

@VETERAN, 5 лет каждодневных взвешиваний и соотношения инфы с  приемом пищи? 

Для переваривания мяса нужно много энергии, есть даже т.н. кремлевская диета, когда ешь очень много мяса.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

5 лет каждодневных взвешиваний и соотношения инфы с  приемом пищи? 

А ще вимірювання тиску, пульсу і температури. Насправді трохи більше, ніж 5 років - почав ще перед виходом на пенсію, коли вирішив, що 115 кг ваги для мене забагато.

Якраз показували москалі якусь передачу по ТВ і казали, що вся та дієтологія - фігня - все індивідуально. Багато залежить від вироблення інсуліну і від чутливості організму до нього. Сказали, що білки дають значно більший викид інсуліну, ніж вуглеводи і бажано їсти жирне м'ясо, бо сало згладжує той викид і допомагає скинути вагу. Точно, як я помітив - після сала і м'яса суттєво знижується вага.

Поділитися повідомленням

Пилю корча, а что еще делать...

Ты наверное железный человек.Тут вышел в гараж уровень масла проверить и уже ничего по такой жаре делать не хочется

Поділитися повідомленням

Пилю корча, а что еще делать...

Ты наверное железный человек.Тут вышел в гараж уровень масла проверить и уже ничего по такой жаре делать не хочется

у нас по три раза на день ливень... парит как в бане.

Поділитися повідомленням

москалі якусь передачу по ТВ і казали, що вся та дієтологія - фігня - все індивідуально.

В этой области изымания (больших) денег с народа , скоро свершится своеобразная революция и соответственно , много "дипломированых специалистов " останутся без работы.

Они и сейчас работают как бы индивидуально , только эта индивидуальность в основном сводится к внешнему осмотру и опрашиванию клиента.

Сверх легкий способ изымания денег  и по итогу имеем - диетологи толстые , психотерапевты неуравновешеные , а те , кто лечит от облысения , сами лысые.

Тут вышел в гараж уровень масла проверить и уже ничего по такой жаре делать не хочется

У меня свой способ кондиционирования воздуха в гараже.

Есть и кондиционер , но пользуюсь редко , ввиду дороговизны эл.энергии , а делаю так.

Часов десять вечера открываю ворота гаража полностью и часа в четыре , пять утра закрываю.

Если долго не выходить из гаража , то все равно жарко , но в сравнении с температурой на улице - просто северный полюс.

Поділитися повідомленням

В Чернигове пишут сильный дождь позатапливало местами

Братуха уволился с шахты, хочет на зароботки в за границу, толи в Польшу толи еще куда. Я вот думаю, ну на 3 месяца уедет, сколько то заработает(это если все норм будет) а дальше то что, приедет и проест все.

Поділитися повідомленням

Часов десять вечера открываю ворота гаража полностью и часа в четыре , пять утра закрываю.
Цілу ніч бавитися з тими воротами? Моя бляшанка розігрівається в моменті, а цегляний трохи тримає температуру і без відкривання дверей.

сколько то заработает(это если все норм будет) а дальше то что, приедет и проест все.
А не поїде і не заробить - що проїдати буде?

те , кто лечит от облысения , сами лысые

Мені в штатах один аптекар сильно нав'язував ліки для відрощування волосся, а сам був, як бубен. Я, порівняно з ним, ще був чубатий хлоп. :multi:

Поділитися повідомленням

Пытаюсь открутить гайку на маятнике,та,что на валу,фига.Придётся тяги снимать,и по старинке откручивать.

Всем привет.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, тут, потому как планов переезжать нет, плюс для нормального переезда нужны условия, типа стартового количества денег, умений которые нужны там, то есть работа, язык. Хотя вот одноклубник переехал же в Польшу, забыл его ник, что СТО открыл там. Но это вряд ли получится у всех  кто так захочет.

и ему уже за тридцатничек, тоже такой фактор.

Поділитися повідомленням

В Чернигове пишут сильный дождь позатапливало местами

Братуха уволился с шахты, хочет на зароботки в за границу, толи в Польшу толи еще куда. Я вот думаю, ну на 3 месяца уедет, сколько то заработает(это если все норм будет) а дальше то что, приедет и проест все.

Уежет по безвизу, подасть на карту побыту или откроет визу воеводскую, и будет себе ездить

Поділитися повідомленням

@djurka, хз куда еще поедет. Просто сначала говорил что в Польшу, теперь говорит что мб во Францию на сборку винограда, типа там платят больше. какие то группы в соцсетях нашел там очередь говорит.

Поділитися повідомленням

Хотя вот одноклубник переехал же в Польшу, забыл его ник, что СТО открыл там.
http://vaz2101.com/index.php?/topic/21393-polshaili-kak-hohol-v-evropu-podalsya/page-39&do=findComment&comment=841484

Бажано їхати відразу туди, куди їдуть поляки і т.п. - чого розмінюватися на дрібниці. А якщо вдома - підшукати якусь свіжу струю, бо навряд чи вдасться знайти нормального працедавця. Тим більше там у вас.

Поділитися повідомленням

Кстати, мать ехала в поезде недавно, разговорилась с попутчиками, один из них ездит в Польшу работать водителем. Сказал что не в коем случае не ехать на работу типа сборки урожая, мол что там хватает работников и цену за труд будут снижать

Поділитися повідомленням

Всем привет. Вышел на уличку пробздеться-размяться :) 
Немножко спортивной гимнастики вам

не совсем заржавел ещё. Вспоминаем, что делали лет пятнадцать назад.

Много лет не подходил к перекладине. А мышечная память работает! 
Всем здоровья и прогресса! 

Поділитися повідомленням

Просто сначала говорил что в Польшу, теперь говорит что мб во Францию
Побачив таке - може зацікавить. 

Міністр праці ФРН Губертус Гайль пропонує видавати іноземцям візи на шість місяців для пошуку роботи в Німеччині. Це стосується осіб, які не мають вищої освіти. Про це він заявив у інтерв'ю газеті Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, передає Deutsche Welle.

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/07/22/302439-nimechchyna-planuye-vydavaty-inozemcyam-6-misyachni-vizy-poshuku-roboty

Поділитися повідомленням

лучше чем Польша
Але більші податки і дорожче - майже на одне вийде. Не даремно Антон поселився у Польщі на самому кордоні і працює на німців.

Поділитися повідомленням

Ромський літній табір для дітей "Баро Гудло" запрошує батьків безкоштовно здати своїх спиногризів на літо і трохи відпочити від них.

Насичена програма, строгий режим, чітка ієрархія і розподіл обовязків - все це і багато іншого чекають на ваших дітей.

Якщо ваша дитина не комунікабельна, боїться нових знайомств, чи першою почати діалог - це все мине і вже за декілька днів вона без страху буде підходити до незнайомих людей і починати діалог.

Якщо Ваша дитина не хоче їсти, вередує, випльовує іжу - після нашого табору вона буде їсти все, навіть пересолене чи напівсире. Вона першою буде бігти на кухню, розштовхуючи конкурентів і вибирати найбільші куски.

Якщо ж часто хворіє то наші "спеціалісти" загартують її так, що зимою вона зможе гуляти босою і в одній кофті, без шкоди для здоров'я.

В садочку її ображають і бють? Ми зробим її авторитетом в группі, діти самі будуть приносити їй з доми іграшки, гроші, золото.

Ми гарантуєм:

Вивчення іноземної мови (три місяці і дитина вільно говорить угорською та циганською мовами.)

Пісні ай-не-не, стрибання через вогонь, гадання на картах, навики гіпнозу.

Весь час у таборі дитина знаходиться на свіжому повітрі

Є группа фізпідготовки - перенесення металолому до пунктів прийому.

Навчаємо рахувати і обраховувати, отримує досвід в торгівлі (горіхи, подушки, одежа)

Постійні подорожі електричками Ужгород-Лавочне, Київ-Львів, Мукачево-Волосянка, Київ, Ковель, Рівне і тд.

В нас вона навчиться "заробляти гроші" і зможе отримувати невеликий щоденний дохід.

Отримає:

досвід спілкування з поліцією,

вивчить місто, людей, ломбарди,

працювати в команді

зможе відрізнити справжнє золото від циганського не гірше ювеліра,

навчиться обгрунтовано доводити свою позицію (ніякого гаманця я небрала, телефон мені хтось в карман поклав і тд)

І саме головне, Ваше дитя стане слухняною, тому що ніякі Діди Бабаї незрівняються зі страхом наступного літа бути відправленим до нас знову.

Чекаємо. С уваженієм до Вас, старша піонєрвожата Анджела[emoji8][emoji8][emoji8]

Поділитися повідомленням

@quitka,

Эх поздно уже - дети выросли! Но я им, всем троим, отправил - может они захотят своих детей на такое серьёзное воспитание отдать!   :bm:  :lol:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз