jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 А каких цен ты ожидал? Я не к тому, что дорого, а ктому, что ветерана взули спрятав проблемы. А то, что жигули дёшевы в обслуживании - это миф. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 А то, что жигули дёшевы в обслуживании - это миф. почему это?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 ветерана взули спрятав проблемыКожен продавець щось приховує з ціллю заробітку - тому слід бути готовим до вкладень мінімум 10% від вартості покупки. Мої видатки поки що біля 1000грн. Ну і літра масла та захист знизу, але це вже експлуатаційні видатки і мої захцянки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 почему это?) По тому, что: а) детали гавно б) дешевизна гавняных деталей компенсируется их минимальным сроком службы в) даже купив дорогие детали ты не застрахован от того, что купил гавно задорого. г) на выходе, как не вкладывайся, все равно ломучее гавно. И цены не на много ниже, чем на ино, но то, что стоит на ино в три раза дороже - служит в пять раз дольше. Как-то так. Если накатывать 2000 км в год - то да, не так уж и затратны в обслуживании. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 И цены не на много ниже, чем на иноНу а як же - у мене один нещасний клапан для мотора в Міні вартує майже як цілий мотор Жигулів. І проїхав той клапан не цілі 100 тис.км. Мотор напевно їде більше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 почему это?) потому что ломаются часто и качество запчастей - говно. В последнее время возросла стоимость услуг автослесарей - движемся к евпропейской модели, где оплата ручного труда людей - весьма высокая. Тебе пример. Нексия 2008 года, 11 лет машине к генератору не заглядывал. Жигули - 3 года генератор, новый, 21124, старвольт. Дважды побывал в ремонте, минус одна обмотка и попандос на замену диодного моста. И так всё. Жигули - я бы не сказал что дёшево (стоимость запчастей сопоставима со всем современным автопромом) и своими частыми выходками превращает эксплуатационный ценник в весьма таки круглую и неприятную для кармана цифру. И это автомобиль, который может поломаться даже когда он стоит. К примеру, у меня почти полгода машина не была в эксплуатации - я не смог провернуть замок зажигания.. Как-то разобрал кожух, набрызгал вэдэшкой - раскисло.. Завёл - начало пирдеть и глохнуть.. Разобрался худо бедно с ЭПХХ и клапаном - вуаля, картинка ожила.. И так всё = куда не поцелуй - везде жопа. Там грёбанный краник печки закис (на нексии к печке не заглядывал никто с 2008 года), там по проводке сигнал не доходит, короче, если не хй короткий - то рубашка длинная.. И сейчас такая тенденция, что на СТО всё чаще тебя посылают найух. Прошли те времена, когда ты мог в любом гаражном боксе поремонтироваться. Дяди Васи поумнели, и им нет прикола возиться с твоим металлоломом, особенно сейчас, давать тебе гарантию на ремонт металлолома с использованием металлолома. Либо они это сделают, озвучив такой ценник, что тебе станет хорошо/плохо/весело. Времена меняются, и эксплуатировать классику ВАЗ становится дороже с каждым днём. Прими это за факт. 2 jeka_m та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 И так всё = куда не поцелуй - везде жопа.Це як у кого. Я ще так не ціляв ніколи. Нагадує анекдот про муху і бджолу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Там грёбанный краник печки закис Менял уже штуки три-четыре за три года. Брал самые дорогие и тд. Разные, и шаровые и с керамическим покрытием и бла-бла-бла. Все до жопы. Пол лета откатал с открытым краником - удовольствие так себе. Только заменил кран и уже было порадовался "комфорту" - потек радиатор печки. Откатал один, один год! Пока заменю радик - закиснет кран и так по кругу. При чем разорвать этот круг купив что-то дорогое и качественное, которое с гарантией будет работать не один год - невозможно. И так со всем. Абсолютно со всем. Нельзя купить, поставить и забыть. Даже если ты покупаешь самое лучшее, из того, что есть. В фиате с пробегом 300 тыщ я даже не знаю где этот радиатор стоит и какой там кран. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Це як у кого а як ти не крути - конструктив дурнуватий і місцями трохи застарілий. А це додаткові експлуатаційні витрати. Можливо тобі, як дєдушці на пенсіі, не проблєма піти в гараж та поколупати гайки і скрутити це докупи, так щоб воно їхало прямо. В мене з цим проблєми.. Мій час коштує певних грошей, і я не хочу ці години (читай гроші) викидати на вітер. Подарувати їх сорокарічному автомобілю. Ваз - це машина здебільшого для тих, у кого є безліч вільного часу і ліміт фінансу. Муха і бджола - це оптимізм проти песимізму. У моєму випадку це реалізм. Банальний калькулятор, і нічого більше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 При чем разорвать этот круг МОЖНО Кожен продавець щось приховує з ціллю заробітку Это тот случай покупки просто приехал купил. Это ВСЕ видно было бы если приехал на осмотр к грамотным людям. Еще бы эндоскопию цилиндрам сделали. Мог смело на этих хоботах, которые тебе передал продавец скинуть ценник. + можно обратку попробовать сделать В купле продаже реальную сумму вписали или как всегда минималку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Мой покойный дед, каждое воскресенье ходил в гараж к тройке. По малолетству я не понимал что он там делал, потому что тройка выезжала из гаража поздней весной и заезжала в гараж ранней осенью. Повзрослев я понял чего 1. Сбегал от бабушки (царствие небесное ей) 2. Часто появлялась в гаражах пол литра. А в подвале стояли две бочки "кислых" помидор домашнего "кисления". 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 конструктив дурнуватий і місцями трохи застарілийЗате дуже простий. А чим простіший механізм - тим надійніший. Сучасні механізми неоправдано ускладнені. Настільки ускладнені, що часто легше зробити новий, ніж усунути дріб'язкову несправність у наявному. А ще гірше - виробник спеціально обмежує ресурс. Доходить до того, що виріб сам себе руйнує, після встановленого наперед періоду експлуатації.Це тупіковий напрямок, який веде до виснаження ресурсів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 МОЖНО В э том случая на детялях не должно быть каталожного номера ВАЗа А чим простіший механізм - тим надійніший. В данном схема не работает т.к. надежностью и не пахнет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 В э том случая на детялях не должно быть каталожного номера ВАЗа Тотально не должно быть 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 В данном схема не работаетУ мене чомусь працює. Може треба спробувати не забивати запчастини кувалдою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 У мене чомусь працює. В тебе і 180км/год 1,2 пре. Куди ж нам. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Зате дуже простий. А чим простіший механізм - тим надійніший. я б сказав навпаки. Наприклад, рульовий редуктор. Рейка дає кращі показники і доволі проста система. І має більший ресурс. Настільки ускладнені, що часто легше зробити новий, ніж усунути дріб'язкову несправність у наявному. ну ок, дріб'язкова несправність - замінити лампочку на нексії = 1 хв, зняв кришку, відігнув пружину, замінив, закрив за собою. Міняти лампочку на трійці - в стіну головою. знімай радіаторну решітку, розкручувати фару, виколупувати оптіку з горшка... Хвилиною часу явно не обійдешся.. Вази - вони є такі як вони є. Це автомобіль моделі кінця 60-х - початку 70-х років. Це дуже близько до ретро. Мої іноземні замовники при зустрічі вважають за необхідне влаштувати фотосесію з моєю трійкою. Це автомобілі, які по енному разу віддали свій моторесурс. До яких немає претензій у сенсі того, чому вони ламаються. Для свого часу це була бімба, але їх час минув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 До яких немає претензій у сенсі того, чому вони ламаються. Для свого часу це була бімба, але їх час минув. Достаточно верно сказано. Но я бы добавил, что "жигули" убило просто хамское качество запчастей. Порою даже посещали мысли, что производители ЗП реально издеваются надо мной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Мої іноземні замовники при зустрічі вважають за необхідне влаштувати фотосесію з моєю трійкою. З моєю копійкою постійні фотосесії за кордоном. Навіть на дорозі фотографують - коли обганяю інших.У своїй машині (так вважаю) досяг цілковитого вичерпання ресурсу. Деякі вузли ще мають залишкові кілька процентів. Тому припинив поїздки за кордон і не планую подальші серйозні ремонти та покупки запчастин. Треба дати можливість дорогій і звичній речі відійти у спогади. Але ще бігає славно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 То офіційний сервіс - куди вже грамотніших шукати? На официйному сервисе пробивают двигун по вину и в онлайне "напрямую" с завода могут чиповать (по крайней мере у меринов видывал такое). Тупо залить прошивку и радоваться, то мало, её ещё нуно откатать, а грамотные диагносты так сами логи прописывают и калибровки делают, откатывают в онлайне, на диностенд загоняют, потом снова корректируют под прихоти владельца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 доволі проста система Рейка то проста система? Маятник простіше, сама рейка доволі дорога, до того ж ще треба мати приспособу (не пятак коштує), щоб її регулювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Порою даже посещали мысли, что производители ЗП реально издеваются надо мной. У меня такое с мотоциклом было. Юпитером. Покупаешь запчасти за дохера денег, а они тупо не подходят. Покупаешь дорогущие, новые коленвалы, а они не входит в новые опорные подшипники. Покупаешь новую вилку, а в нее не входит новая ось колеса. И так далее... Возможно из-за этого так и не собрал до конца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 грамотные диагностыПереважно здули за кордон.Маю сусіда по гаражу - серйозно займається французькими авто. Позаяк у мене стоїть двигун як у Пежо, сподіваюся, що домовлюся, щоб зайнявся ним. А може ще порекомендує когось із добрих електронщиків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Маятник простіше, Ага, проще, если к маятнику не добавлять еще и рулевую трапецию с херовой тучей шарниров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 рулевую трапецию с херовой тучей шарнировЗа часів незалежної України ще не купував тих шарнірів і шарових опор. Ще за совєтів зробив усе розбірним. Раз на два роки переставляю цілим комплектом. Одночасно міняю ступиці. У вільний час розбираю то все, мию і змащую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах