Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Бокс по переписке)))

Я тебя так! А потом вот так! А потом на болевой и тебе пипец!

:)

Буду виглядати як гiвно, с тремя друзями поламаем тебе ноги в тёмном перекрестке ударами выше косточек и битой по морде. Как будешь противостоять? Мощно, брехливо. Жду как будешь на Улице? Шото было?

Чувак, не позорься таким бредом))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

с тремя друзями поламаем тебе ноги в тёмном  перекрестке ударами выше косточек и битой по морде

Я так скажу - з нетерпінням буду чекати цієї зустрічі. Біту вибірай потовще.  :lol:

Поділитися повідомленням

с тремя друзями поламаем тебе ноги в тёмном  перекрестке ударами выше косточек и битой по морде

Я так скажу - з нетерпінням буду чекати цієї зустрічі. Біту вибірай потовще.  :lol:

ой, харе эти свои понты тут гонять, на любого боксера\рукопашного бойца всегда найдется пуля. И потом будут наверное целый шкаф купе заказывать, что б эта рама туда поместилась.

аж противно это читать, фу.

Поділитися повідомленням

о! начали мерятся письками:)

у одних рама,у других биты и пули,ща кто-нибудь на танке подъедет :)

Поділитися повідомленням

о! начали мерятся письками :)

у одних рама,у других биты и пули,ща кто-нибудь на танке подъедет :)

та не) при чем тут)

Ну типа немец молодец что собой занимается, все дела, как говорится личное дело каждого.

Но вот эти постоянные посты из разряда "посмотрите на меня какой я теперь абубенный, а вы все здесь говно"  считаю что ненужны

Поділитися повідомленням

меня тоже немного напрягает что тут всех всегда обзывают, мягко говоря, говном, ибо они живут не по канонам, не используют какую то определенную технику, или не занимаются спортом. создай отдельную тему, показывай как ты начинал и до чего дошел. и не доказывай нам что мы тут все говно и тупее всех тупых. это хвастовство никому и нафик не нужно тут) лучше в профильных темах устраивали батлы, а не вот это вот "смотрите какая бицуха, а посмотрите какой я мимимишный в воде с селфипалкой..." ну и так далее. шо за мужики пошли... инста тоже есть? подписчиков много?

Поділитися повідомленням

на любого боксера\рукопашного бойца всегда найдется пуля.

ну да, круче тренера по борьбе только тренер по стрельбе.. 

а вы все здесь говно

я здесь только одного человека адресовал непристойными словами. Ни для кого не секрет, это дед Славик. Но это в прошлом.

Ещё я выложил фотографию мужика и написал что он выглядит как гавно. 

Насколько каждый из вас приближён к этому эталону - решать исключительно вам. 

Если вы решили, что это камень в ваш огород - то так тому и быть, я это не могу ни подтвердить, ни опровергнуть. Могу только молча наблюдать со стороны. 

создай отдельную тему, показывай как ты начинал и до чего дошел

так мы во флудильне, мы можем здесь писать всё, что считаем нужным, кроме политшлака и матершины.  

Я вот и пишу, "искупался", "лупанул дистанцию", "потренил бицуху", потому что название темы "кточтоделает?". 

По теме если, то вот сейчас опять потренил, пойду немного прокачусь на драконе, пока бабье лето и прекрасная погода. Скоро самокатная погода закончится и дракоша пойдёт в стойло до весны. 

И да. Может у кого есть на примете передний бампер 2103, ябкупил. Очень надо мне лично. 

Поділитися повідомленням

Честь Панству! Дуже було потрібно, колупаю Таврію... яка ж це апасная автівка просто жесть. Жесть буквально. Нема чим возити грузи для ремонтів. 

У кого Таврія ?

Поділитися повідомленням

Честь Панству! Дуже було потрібно, колупаю Таврію... яка ж це апасная автівка просто жесть. Жесть буквально. Нема чим возити грузи для ремонтів.

У кого Таврія ?

Чем тебе не угодила??

Поділитися повідомленням

і чоловічу функціональність, як у спортсмена
Боронь Боже - це якраз те, чим качки похвалитися не можуть.

У мене інше тренування - пішки прогулявся з гаража. Давно вже не прогулювався центром міста, але нічого не змінилося. Хіба що менше стало з Росії, а з'явилися ізраїльські туристи. Далі стоять хлопці з різними прапорцями на чубку, оточені юрбою, якій віддано брешуть - росіянам одна історія, а полякам зовсім інша. І обидві не мають нічого спільного з реальною.

Поділитися повідомленням

К

У кого Таврія ?

Чем тебе не угодила??

Я би так не сказав, вона мені подобається що далі то більше. Мала, паркуйся де хочеш. достатньо вмістка. На рахунок надійності також не погана.... Ну і так можна нахвалювати, але сів і одразу лупанувся в сонцезахисний піддашок, вирвав його нах. і тепер добре. І так по дрібницям. Саме головне це кузов, жесть. Нормальної бляхи, або сполучень деталей немає. Буду тюнити.

Провід маси від акумулятора один тонкий, там же іншого не має! Задній замок поставив від НИВИ підозрюю що більше не зломитися. І головне крила зроблю знімними. 

Ну і так по колу...

Багажник має відкриватися хоча б як у пікапа.

Поділитися повідомленням

у одних рама,у других биты и пули,  :)

А еще у когото стоит пойло в шкафу и это пойло скоро вот-вот будет уничтожено (на недельку хватит) под харошую закусь.

Поділитися повідомленням

це якраз те, чим качки похвалитися не можуть.

я б так сказав, що цим не можуть похвалитися професіональні атлети, які зловживали спортивною фармакологією.  Качки і не дуже.

А звичайним суслікам, як я, це просто не треба. Я не змагаюсь і спорт не є основним моїм видом діяльності.

Тому працюємо на звичайному спортпіті, без інтрузії у ендокринку та знущання над собою. 

Так, сухою мовою цифр, маємо наступну картину 

Screen-Shot-2019-09-11-at-21-08-05.png

фахівці стверджують, що це є дууууже круто для 40+ років, тобто перейматися взагалі нема ніякої потреби. 

Дай Бог кожному здоров'я та вільний тест вище ніж півтора десятка одиниць (дівчат не стосується, їм високого естрадіолу та пролактіну). 

Поділитися повідомленням

Нема чим возити грузи для ремонтів.

то взяв би вже зубило якесь або славуту. 

Воно хоч ззовні на машину схоже. 

Хоча, таврія у якості "робочої конячки" - чудовий варіант, ушатати її перевезенням цементу, цегли, ламінату й сатенгіпсу і викинути нах. 

Доречі, я думав шо з трійкою буде її остання місія - будівництво дачі. 

Так, дачу то я побудував. Шкода стало трійку, відремонтував. 

А потім почалося - бізнес задачі. Спочатку був переїзд офісу з м. Киева до Чернігова. Декілька ходок х причепом, перевезли меблі. 

Далі був ремонт офісних приміщень, і знову перевезення матеріалів з Леруа Мерлен (є вибір, є можливість повернення 90 днів, і дешевше, тобто поїздка фінансово вигідна). 

Далі був знову переїзд і знову ремонт. Далі машина певний час працювала у службі доставки. 

Довгий час стояла.. А трійка, наспрвді дуже давно брала участь у якихось розбірках кримінальних кіл з ромами на півдні україни, возила фрукти та овочі у латвію - литву, побувала в ряді серйозних дтп, і після цього "ремонту" з неї позбивали півтони шпаклі. Найскладніше було відновлення геометрії кузова, і з цією задачею справилися. 

Так, ще вона тривалий час таскала на собі пасіку. Вагон, в ен разів більше по габаритам та вазі. 

Наразі для машини готується ще одна серйозна місія. Це все у різній хронології, що я про неї знаю. Вона хіба що не брала участь в циркових виставах і не стрибала через вогняні кільця :) 

Так, сьогодні почав заміну дверних карт. Бо чухаються руки, запрацювався та виникла потреба розвантажити мозок. Поступово готуємося до холодного сезону - треба купити жаровню та патрубок на кастрюлю, бо старий десь посіяв, змінити рідини вже на зимові, змазати гумки силіконом, тощо. 

Так, я про те, що старі машини незамінні у якості "робочих конячок". Перевірено. 

Поділитися повідомленням

, колупаю Таврію... яка ж це апасная автівка просто жесть. Жесть буквально

У меня было две Таврии.

И с каждой надо было провести определенный объем работ , дабы она хотя бы  стоя на месте не ломалась.

Да , машина опасная.

Но вот - поперло так поперло...

Третью Таврюху за месяц делаю.

Делаю (мотор и КПП) дороже , чем за классику  или ПП.

Поділитися повідомленням

а я почти по две пачки сигарет за смену курю-спортивное курение:multi:

Поділитися повідомленням

курю-спортивное курение

спортивный бронхит, плавно переходящий в спортивную астму. 
Спортивный сальбутамол, кленбутерол, тоже спортивный, ингалятор.. Нибулайзер. До сих пор.. Зимой, не вылежав темпу запросто можно получить такое спортивное осложнение верхних дыхательных..
Спортивный переезд из Киева, в провинцию, потому что задыхался..  Так, по спортивному задыхался :)
Периодическая спортивная госпитализация :) полежать под спортивными капельницами, оставить в спортивной аптеке такую спортивную сумму денег :) 

Береги себя. Сигареты не проходят бесследно. Мы и без этого вдыхаем и жрём кучу всякого дерьма. Если не можешь бросить - сведи к минимуму. И постарайся курить что-то полегче, не приму камянець подильськый.

Поділитися повідомленням

Нема чим возити грузи для ремонтів.

то взяв би вже зубило якесь або славуту. 

Воно хоч ззовні на машину схоже. 

Хоча, таврія у якості "робочої конячки" - чудовий варіант, ушатати її перевезенням цементу, цегли, ламінату й сатенгіпсу і викинути нах. 

Доречі, я думав шо з трійкою буде її остання місія - будівництво дачі. 

Так, дачу то я побудував. Шкода стало трійку, відремонтував. 

А потім почалося - бізнес задачі. Спочатку був переїзд офісу з м. Киева до Чернігова. Декілька ходок х причепом, перевезли меблі. 

Далі був ремонт офісних приміщень, і знову перевезення матеріалів з Леруа Мерлен (є вибір, є можливість повернення 90 днів, і дешевше, тобто поїздка фінансово вигідна). 

Далі був знову переїзд і знову ремонт. Далі машина певний час працювала у службі доставки. 

Довгий час стояла.. А трійка, наспрвді дуже давно брала участь у якихось розбірках кримінальних кіл з ромами на півдні україни, возила фрукти та овочі у латвію - литву, побувала в ряді серйозних дтп, і після цього "ремонту" з неї позбивали півтони шпаклі. Найскладніше було відновлення геометрії кузова, і з цією задачею справилися. 

Так, ще вона тривалий час таскала на собі пасіку. Вагон, в ен разів більше по габаритам та вазі. 

Наразі для машини готується ще одна серйозна місія. Це все у різній хронології, що я про неї знаю. Вона хіба що не брала участь в циркових виставах і не стрибала через вогняні кільця :) 

Так, сьогодні почав заміну дверних карт. Бо чухаються руки, запрацювався та виникла потреба розвантажити мозок. Поступово готуємося до холодного сезону - треба купити жаровню та патрубок на кастрюлю, бо старий десь посіяв, змінити рідини вже на зимові, змазати гумки силіконом, тощо. 

Так, я про те, що старі машини незамінні у якості "робочих конячок". Перевірено. 

Таврія в такому стані..., не продати. Як зроблю то знову жаба буде давити доки не задавить))). Велике бажання зняти фільмец про то що би я змінив конструктивно у ній. В кінці кінців забавка для душі. Саме головне що все це на хрест пов'язано з жигулем, він прям зачекався.

https://drive.google.com/file/d/1y1kzimd1lc5PMZnuECIShnRL_8_zxc0E/view?usp=sharing

https://photos.app.goo.gl/fJA99sqjg8emVUMZ9

Власне з жигулем така сама історія, замордували ми його. І геометрія має бути перевірена і взагалі все змінено та відремонтовано, вщент. На цей момент роблю супутні інструменти для ремонту обидвох, або навіть обитрїох))). Європейські (самоходи) поки не тут, слава богу.

Поділитися повідомленням

, колупаю Таврію... яка ж це апасная автівка просто жесть. Жесть буквально

У меня было две Таврии.

И с каждой надо было провести определенный объем работ , дабы она хотя бы  стоя на месте не ломалась.

Да , машина опасная.

Но вот - поперло так поперло...

Третью Таврюху за месяц делаю.

Делаю (мотор и КПП) дороже , чем за классику  или ПП.

З гальмами якась лажа, вже зробив, але просто від простою почали клинити так що не міг зрушити. А як якість залізяк до неї? Я в принципі донора поки що патраю, але думаю повернутись і до нього. 

Поділитися повідомленням

Сходив на рибалку. Зустрів схід сонця послухав жаб та пташок, благодать....

Риби не спіймав, але то вже другорядне

Поділитися повідомленням

Сходив на рибалку. Зустрів схід сонця послухав жаб та пташок, благодать....

Риби не спіймав, але то вже другорядне

Кстати по поводу рыбалки) где у нас по области можно карасиков подвергать? Советуют аж на 5й шлюз ехать, говорят там всегда норм клёв, я туда все никак не доберусь..

Поділитися повідомленням

Не знаю навіть де той 5й шлюз. Я на батьківщині зараз. с.Деньги, черкаської області золотоніського району

Поділитися повідомленням

Трохи з'явилося вільного часу

нарешті бак заклеїв і залив 5л бензину - виявилося що датчик здох і лампочка в приборкі згоріла також в карбюратор не працює, робить лише від прискорюючого насосу, видно в тому бідному солексі всі канали гівном з газу забило, прийдеться його таки почистити.

також звозив ИЖ Планету 3К в СЦ МВС, пройшов експертизу(285грн) і знову стопор - приватний нотаріус неправельно виписала документи, а вони тільки додивилися коли вже почали оформляти - я їм розповів все що про них думаю і чому вони коли раніше приходив не сказали що потрібно переробити акт який вони неодноразово дивилися, на крик прибіг начальник, вислухав і сказав що в них ІНСТРУКЦІЯ, тепер знову до нотаріуса перебляти документи

Поділитися повідомленням

нарешті бак заклеїв

А чому не запаяв, а ще краще заварив, було б набагато надійніше, а клей то так, тимчасова міра. Бак на класиці зняти зовсім не проблема, це ж не універсал, де 4 гайки не відкручуються десятиліттями. Паяти до речі можна навіть не випарюючи бак, достатноь злити бензин, а от варити - тільки з водою або СО2, інакше може бути БАХ!. 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз