DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Andriy1352, то потiм ,а зараз цигарку в зуби шоб дим пiшовтут мабуть бiльшiсть чудiкiв...кожен по своему гоне....моя може через мiсяц нагати шоб не розслаблявся))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 А моя все пам'ятає( Моя теж. Але я маю на увазі, що не клює мене щодня, а тільки як знов зароблю. Але знали б ви, який я, сцуко, злопам"ятний..... Мстить не люблю, але пам"ятаю всіх хто мене обіжав ще в школі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, я не в курсі шо ти там вчора. Хоч не штурхав, бо то погано? Я сам вчора вживав оковиту правда разом ходили до тітки на днюху. Я себе вів пристойно, не напився, але вона добу дулася бо не зрозуміла правильно мій коментар, який я мовив ще до днюхи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 І так кожен день... цинкують як в СБУ або сплять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, так і моя випоминає тіки коли сварка. DiKing, як в фсб))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Хоч не штурхав, Тьфу-тьфу! Вчора навіть слова злого не сказав! Але сьогодні насилу мене підняла на роботу, то мав шо слухати.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, та я вже i не пам'ятаю половину с ким учився ,стiльки людей я знаю...тiльки по фотках згадую Да жiнки вони такi,все згадають при змозi:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 DiKing, а я пам"ятаю навіть у кого з дівчат коли і де труси бачив, але десь 8-9 клас.. :bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Andriy1352, цру, массад DiKing, а я пам"ятаю навіть у кого з дівчат коли і де труси бачив, але десь 8-9 клас.. :bm: Та таке хiба забудешь,осiло на векi вечние Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 але пам"ятаю всіх хто мене обіжав ще в школі. Лишь бы не с садика.... а со школы - то нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, ну труси і без трусів я теж пам'ятаю.....замічтався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 а я пам"ятаю навіть у кого з дівчат коли і де труси бачив, але десь 8-9 клас. Зеркалом или прищепкой с ниткой пользовался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Автонаездник, мене в садіку жирним обзивали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Автонаездник, я булавкой пристебывал и на плечо нитку...ну а потом говорил что типа убери так они сами показывали....видно что мужики одни собрались..квитка завтра улыбаться будет Николай-01, ну труси і без трусів я теж пам'ятаю.....замічтався Зачот 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 мене в садіку жирним обзивали а я в садик не ходил, у меня прабабушка была.. бабушка Няня Мария.. я булавкой пристебывал и на плечо нитку.. а еще зеркало на носок... и урок удался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Лишь бы не с садика.. Я в садіку був аж чотири дні, а потім весь час болів легеневими захворюваннями... і без трусів Ой, не будем! Зеркалом или прищепкой с ниткой пользовался? Ни разу - клянусь! Я просто очень наблюдательный.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Я ходил но убегал,и гулял в парке возле двора)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 (змінено) мене в садіку жирним обзивали) А мене в школі десь із сьомого класу - Гончий Кабан... Це така була травма... Правда поки не закінчив школу. Потім, і до сьогодні - Гуня - від прізвища. Але мене це бісить... Змінено 29 серпня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Автонаездник, да да да помню тоже пацаны пользовались зеркалом,а перела...ли сколько А до мене жодна дразнилка не прилипла аж потiм у бурсi стариком називали ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 а еще зеркало на носок А у нас можно было стоять на первом этаже возле лестницы, делая вид, что кого-то ждёшь сверху... А де Настя в цей момент? Тут така тема.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Ооо дивiться як хлопцi позбiгалисьчуйка шо про жiнок розмова.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 А мене в школі десь із соьмого класу - Гончий Кабан. Меня, как не странно, не кто не обзывал в школе.. после того, как в 8 классе - я однокласснику, случайно, нос сламал А в институте я был Шикидымом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, та я вже казав завтра буде читати ..скаже оце я прозiвала дiскусiю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, а чо!- давац будєм)) Але ше дами почитають..ладно тримаємось, бо є шо згадати і розказати і якшо розкажем то обзавідуються або чого гірше забанять)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Меня, как не странно, не кто не обзывал в школе. Судя по фотке тыла твоего - никак не странно! Я бы тоже побоялся! Andriy1352, є шо згадати, але нема шо дітям розповісти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах