HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 djurka, самогон онли!! Чистый продукт. Всем советую Автонаездник, люди сбрасывают и не из Киева... и помощь из нее идет кому нужно, а не только тем кто в Киеве... Переименовал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Переименовал. Спасибо.. И как и обещал.. в теме Посилання 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 кто спрашивал протренировку - вот тут Посилання хоорошо шо напомнил, как раз во вторник зарплата закину денежку, если б біыли встречи в скаймоле я б приехала... эх думала что у меня еще полтос на карточке чтоб синуть, ага куда там - муж еже потратил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 самогон онли!! Чистый продукт. Всем советую Ну не пьеот она уменя самогон. НЕ ПЬЕТ. А смешать самогон со швепсом это будет чуствую такой изврат )))ЗЫ: Как то года 3 или 4 назад вернулся из коммандировки с тогда еще дружественной Роисси ,и привез пузырь текилы. Ну там лайм, соль ,вся фигня, все как положено - лизнул-выпил-куснул. Батя попробовал одну рюмаху, потом по той же схеме поробовал самогона и сказал: "Херня эта ваша текила" )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 djurka, текила на любителя.... с лаймом здорово. Но много контрафакта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 о у меня тоже такая тема было - купили текилу попробовать, всем не понравилось кроме бабушки мужа, вот она ее по немногу и допила, на кубе жила видать привыкла к таким напиткам) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Так, не отвлекаемся. Что там с джином будут советы нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Всім привіт djurka,я б порекомендував віскі. Джим Бім або Джек Деніелс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 джин плюс швепс, бери бифитер или ливико (там же делают где и ванна талин), кстати есть и наш джин - гдето в ивано-франковской области делают... а я б мохито - белй ром, спрайт, мята. лед, лайм, на пляже ваще няммммммммммм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 HDRinge, мексиканский сем..нам бы все что покрепче PavelV, привет Пашка!!!как делы.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 я б порекомендував віскі Был испробован. Не был понят ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 DiKing, та норм, завтра продовження бульбоепопеї судячи з погоди а ваші? як там труби в бочці варяться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 PavelV, нормульки,зараз на обiдi,та я iх ше вчора пошмалив,сьoгоднi iнша робота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Всем привет. Ох и понаписывали........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 baycer, привет,ну флудилка ж...как ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Привет Ромка. Да так.... А у тебя как дела? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 я тут почитал тему, а нафиг нам чат, при такой то теме и логи всем видно 1 Лукаш1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Привет Ромка.Да так.... А у тебя как дела? Нормально вот отдыхаю после работы,второй день трезвый ограничился кваском на разлив.. RusLi,стесняюсь спросить что такое логи- далёкий я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Привет всем, чи шо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, Привет bro Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, Привет... говорят, что ты разжился коленвалом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 говорят, что ты разжился коленвалом Кто уже сдал?? Да есть такое, но я его ещё даже не рассматривал - так и лежит в кульке в багажнике.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Николай-01, здоров! baycer, Автонаездник, Привіт! DiKing, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 Андрюха, привет пропажа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2014 добрый вечер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах