VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2020 Проблеми продовжуються. Від суботи пробую підключити супер-пупер телевізор Самсунг до свого домашнього кінотеатру. Як так можна було - маючи акустику як у пральної дошки, не зробили аудіовихід нормальний. Пробував UDMI - купив перетворювач сигналу - виявилося, що всі три такі роз'єми - всі вхід. Аудіо сигнал виводиться тільки через оптичний вихід. Поміняв сьогодні на оптичний перетворювач - без толку - тільки сюрчить в динаміках. Вже не знаю що далі з тим робити. Їхав додому - потухли фари. Хотів заправити газ - не дується в балон. Завтра буду то розбирати і перевіряти де там затичка. У Львові намірилися робити електронний квиток у громадському транспорті і я записався у ЦНАП, щоб заявити, що хочу таке. Ну що - пусто там - сидить кілька працівників і нічого не роблять. Скопіювали мої паспорт, папірчик з кодом, пенсійне і фотку 3х4. Казали, що до літа має вже бути. Навіщось дали якусь картонку, розміром з половину А4, з картинками і кількома номерами телефонів. Сказали, щоб звонив, якщо будуть проблеми в транспорті. Можна подумати, я буду возити ту картонку з собою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2020 Перейди на заводний патєфон. немає, зато касет купа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2020 Проблеми продовжуються.Вже ліквідував. Клапан на балоні перебрав - купка залізних опилок заблокувала клапан - все почистив - стало нормально. Ще вказівник рівня газу підрегулював - краще показує. Телевізор вже грає через акустику. Вирішив, що наводку дає імпульсний блок живлення тєліка і поміняв той оптичний перетворювач на такий самий, але з окремим живленням і все заграло. Фари потухли, бо згорів запобіжник, який подає + на релюшки. Він висить окремо не дротиках і замкнув на кузов. Ураа...а! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2020 Замки регулировал, водительский хорошо сделал, а вот с пасажирской стороны пришлось откручивать дверь, крутил-вертел, проем какой то рахитный,или дверь закрученая,Вобще почти в идеал вывел,но хотелось бы лучше @VETERAN, Романовыч а вы не вкурсе что нужно чтобы через Т2 приставку Ютуб смотреть, То есть я в курсе что нужен файфай адаптер но какой именно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2020 какой именно?То все так швидко міняється, що кожен раз на базарі про все розпитую, але рідко коли знайдеш продавця, який хоч трохи орієнтується. Бачив, що зараз є комбіновані тюнери, в яких передбачено все. Прицінююсь, щоб купити собі - прийдеться викласти приблизно 600-1000 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2020 @optimus prime,http://satproshivka.ru/nastrojka-wi-fi-na-t2-pristavke-prosmotr-youtube/ 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Появился Zir Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Появился ZirВєсь вєчєр на манєже. Вітаю! 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Три мiсяця пробухав день у день, щас дня 2-3 вiдпочину i знову в запой 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Три мiсяця пробухав день у день, щас дня 2-3 вiдпочину i знову в запой маєш здоров'я як у коня)))я після одного дня доброї буханіни три дні маю здихати))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 маєш здоров'я як у коня))) Годы упорных тренiровок))) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Три мiсяця пробухав день у день Шось я сомневаюсь в "прозорості" этих слов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Всё чесно як доходи дэпутатiв у е-декларацiях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Я вот тоже с начала ноября подгоню работу и более-вероятно на недельку-вторую в запой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Я б може й далi продовжував, та вже три днI температура вище 37, вирiшив пIдлiчиться трохи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 вирiшив пIдлiчиться трохи.Стакан водки + ложка меленого перцю = здоров'я зранку. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Пользователи 999Ти бачив, Коля, яку ти цифру зробив? 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Ти бачив, Коля, яку ти цифру зробив? Всi люди як люди, а я суперстар Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 @Zir, ну все - ЮВІЛЕЙ! Пізніше забереш свою вподобайку і відсвяткуємо ще раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 @VETERAN, Маеш привiд обмити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2020 Маеш привiд обмитиНаливай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2020 Кто может подсказать, видеокарта GIGABYTE RX-470 за штуку это нормальный вариант или дорого. И не слишком ли она устаревшая, а то я вобще не бычу в этом вопросе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2020 Если будет нужно другой вариант, подешевле , отдам свою http://vaz2101.com/index.php?/topic/38435-nd-4650-1g/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2020 Кто может подсказать, видеокарта GIGABYTE RX-470 за штуку это нормальный вариант или дорого. И не слишком ли она устаревшая, а то я вобще не бычу в этом вопросе. нужно больше вводных это как например део ланос, есть как с кондиционером, гуром, электропакетом, так и без этого всего, но модель "дэо ланос" остается все той же думаю аналогию объяснил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2020 rx 470 за штуку норм, даже дешего, только хз в каком она состоянии и под какие цели берется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах