Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Проблеми продовжуються. Від суботи пробую підключити супер-пупер телевізор Самсунг до свого домашнього кінотеатру. Як так можна було - маючи акустику як у пральної дошки, не зробили аудіовихід нормальний. Пробував UDMI - купив перетворювач сигналу - виявилося, що всі три такі роз'єми - всі вхід. Аудіо сигнал виводиться тільки через оптичний вихід. Поміняв сьогодні на оптичний перетворювач - без толку - тільки сюрчить в динаміках. Вже не знаю що далі з тим робити.

Їхав додому - потухли фари. Хотів заправити газ - не дується в балон. Завтра буду то розбирати і перевіряти де там затичка.

У Львові намірилися робити електронний квиток у громадському транспорті і я записався у ЦНАП, щоб заявити, що хочу таке. Ну що - пусто там - сидить кілька працівників і нічого не роблять. Скопіювали мої паспорт, папірчик з кодом, пенсійне і фотку 3х4. Казали, що до літа має вже бути. Навіщось дали якусь картонку, розміром з половину А4, з картинками і кількома номерами телефонів. Сказали, щоб звонив, якщо будуть проблеми в транспорті. Можна подумати, я буду возити ту картонку з собою...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Проблеми продовжуються.
Вже ліквідував.  :)

Клапан на балоні перебрав - купка залізних опилок заблокувала клапан - все почистив - стало нормально. Ще вказівник рівня газу підрегулював - краще показує.

Телевізор вже грає через акустику. Вирішив, що наводку дає імпульсний блок живлення тєліка і поміняв той оптичний перетворювач на такий самий, але з окремим живленням і все заграло.

Фари потухли, бо згорів запобіжник, який подає + на релюшки. Він висить окремо не дротиках і замкнув на кузов.

Ураа...а!

Поділитися повідомленням

Замки регулировал, водительский  хорошо сделал, а вот с пасажирской стороны пришлось откручивать дверь, крутил-вертел, проем какой то рахитный,или дверь закрученая,Вобще почти в идеал вывел,но хотелось бы лучше

@VETERAN, Романовыч а вы не вкурсе что нужно чтобы через Т2  приставку Ютуб смотреть, То есть я в курсе что нужен файфай адаптер но какой именно?

Поділитися повідомленням

какой именно?
То все так швидко міняється, що кожен раз на базарі про все розпитую, але рідко коли знайдеш продавця, який хоч трохи орієнтується. Бачив, що зараз є комбіновані тюнери, в яких передбачено все. Прицінююсь, щоб купити собі - прийдеться викласти приблизно 600-1000 грн.

Поділитися повідомленням

Три мiсяця пробухав день у день, щас дня 2-3 вiдпочину i знову в запой :bp:

Поділитися повідомленням

Три мiсяця пробухав день у день, щас дня 2-3 вiдпочину i знову в запой :bp:

маєш здоров'я як у коня)))я після одного дня доброї буханіни три дні маю здихати)))))

Поділитися повідомленням

Я б може й далi продовжував, та вже три днI температура вище 37, вирiшив пIдлiчиться трохи.

Поділитися повідомленням

вирiшив пIдлiчиться трохи.
Стакан водки + ложка меленого перцю = здоров'я зранку.  :multi:

Поділитися повідомленням

Ти бачив, Коля, яку ти цифру зробив?
Всi люди як люди, а я суперстар :lol:

Поділитися повідомленням

@Zir, ну все - ЮВІЛЕЙ!

:multi:  :bk:  :az:

Пізніше забереш свою вподобайку і відсвяткуємо ще раз.  :lol:

Поділитися повідомленням

Кто может подсказать, видеокарта GIGABYTE RX-470 за штуку это нормальный вариант или дорого. И не слишком ли она устаревшая, а то я вобще не бычу в этом вопросе.

Поділитися повідомленням

Если будет нужно другой вариант, подешевле , отдам свою http://vaz2101.com/index.php?/topic/38435-nd-4650-1g/

Поділитися повідомленням

Кто может подсказать, видеокарта GIGABYTE RX-470 за штуку это нормальный вариант или дорого. И не слишком ли она устаревшая, а то я вобще не бычу в этом вопросе.

нужно больше вводных

это как например део ланос, есть как с кондиционером, гуром, электропакетом, так и без этого всего, но модель "дэо ланос" остается все той же

думаю аналогию объяснил :)

Поділитися повідомленням

rx 470 за штуку норм, даже дешего, только хз в каком она состоянии и под какие цели берется

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз