sun 21 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2024 Сьогодні вперше варив сваркою. Купив собі напівавтомат, буду тепер усе зварювати чи заварювати, як получиться. Розпакував той агрегат, підключив, погрався пару годин, такий от шедєвр вийшов: але ж залізки таки зварилися)). Найбільш погане що світло в масці вирубається на самому цікавому місці, як в кіно +18, а далі сам здогадуйся що трапляться. От тому і не завжди між залізками попадав. Аде раз таки відчув такий неприривний звук ш-ш-ш-ш, як у справжньої сварки, лише один раз, повторити вже не вийшло. Буду ще вчитись. В планах ворота поварити наступного року. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2024 Найбільш погане що світло в масці вирубається на самому цікавому місціНу то відрегулюй ту маску, щоб не повністю тушило. Щось насрав не дуже - певно недоїдаєш. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2024 @VETERAN, так, мабуть. Я не погано паяти вмію, мікросхеми ще у школі паяв. Там реально постійний зоровий контроль розплава припою потрібен, а якщо світло тушити, то я паяльником так само наваляю. Пагано що у всіх відосах зі зваркою тех йде засвітка і крім білої плями нічого не видно що робиться. Мож ще пошукаю.. Ще й ручок якихось понатикали, 100500 варіантів як їх поставити , млин-блин короч!!! п.с. Ще одне маленьке розчарування було - напруга по селу від мене на 0 не садиться аж зовсім! А ящик між тим 7квт написано. Як це у сусіда віходить, чим він там варить??? мож тупо 2 дроти 220 коротить що така світло-музика у всіх))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2024 @sun, я також не зварщик і маска у мене найдешевша. Там головна ручка - степінь затемнення. Потім відрегулюй час затримки затемнення, після потухання дуги. Я варю електродами - мені простіше. А з дротом напевно треба вибрати оптимальне співвідношення струму і діаметру дроту. Ну і підібрати швидкість подачі дроту - щоб він подавався зі швидкістю плавлення на шві. Коли дріт подається дуже помало - буде плювати такими ривками. Якщо ще є газ - там силу піддуву і випередження подачі газу перед подачою дроту. Найкраще було б проконсультуватися з якимось професійним зварником - нехай би випробував то все обладнання і показав, як налаштувати під себе. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2024 полуавтоматом можливо варити без газу, спец проволокою. Інтервєнт совєтував. дуже цікава хрєнь, сам хочу спробувати. різниця канєчна єсть в якості шову, але якщо руці не з жопи, та взяти якісну проволоку - результат буде ніштяк (наблюдав як сосід по гаражу тестував цю хрєнь) До речі, шо ви усі живі, здорові, орли? 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 15 січня 2025 З НОВИМ 25м РОКОМ, народ!!! Усіх заблочили чи що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2025 Взаємно! Нікого нема тут давно вже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 17 січня 2025 Нікого нема мдд, реально там жесть походу! Той самий випадок коли не є краще там де мене нама (тху по дереву і т.і.!!). От вам малята й ціна той демократії, коли це було вигідно - усім свобода , а як припече - так усіх на аркан! Гадаю, трапись це лайно у америці, то такеж саме було би, від країни не залежить Ну сподіваюся що в саме цей рік.. це дно виявиться непробиваємим і останнім Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2025 @sun, щось дуже заплутано. Давай конкретніше - ім'я, фамілія, адреса... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 20 січня 2025 @VETERAN, конкретніше, мені з окупації здається депресняк там в Украйні повний, чи ні Родичи з Дніпра увесь час грощі просять вислати, на хліб мов їм не вистачає. А як, якщо в нас усі ващі картки заблокували? Вони мені кажуть, пам"ятаєш ту нашу родинну байку. ( Це коли бабуся виїхала у владівосток у червні 1941го там звісно застрягла, пішла там працювати, а всю свою з/п кожного місяця у конвертик з адресою "Донецьк,вулиця,будинок, квартира, моєї родині" і у почтову скриньку. Ну молода була, не дуже прошарена . У 45му коли вона повернулася додому всі з неї так ржали коли вона розповіла про цю свою "допомогу". Але такий от історично-родинний хфакт був. ) То я їм кажу бабуся ж В окупацію висилала, а ви вимагаєте прислати навпаки З НЕЇ, це як? Та не суть кажуть, допоможи і усе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2025 @sun, не знаю - мені вистачає. Моєї пенсії досить, щоб два рази заправитися, або на одну комуналку. Жінці пенсію не дають - щороку на рік відсувають. Але хватає і ще відкладаю на подорож кудись в туманну даль... 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 21 січня 2025 В усіх є більш важливі справи, тому на форумі не сидять - робота, допомога армії, деякі у війську, хвилювання за рідних (хто в україні під обстрілами, кого по закордонам розкидало). Та і на класиці все менше людей їздить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2025 Та і на класиці все менше людей їздить...Мій жигулик у гаражі стоїть. Опасаюся, що задниця відпаде. Та і дверима хляпає, як слон вухами. Але періодично заводжу двигун і катаюся на кілька метрів туди - сюди. Потепліє - виїду в місто. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 25 січня 2025 Та і на класиці все менше людей їздить.. менше народу білье кисню ))Я розібрав усю торпеду, буду бороду від 7мки вмастирити. Подобається вона що там багато отворів для пімпочек.) Буде вимикач магнітоли, годинника - купив VST електронний, 2 тумблери регістраторів, протитуманки, ну і ще один, мабуть дхо те що на протитуманках, ще міркую. Аварийка и прикурник на неї теж. Звісно музло туди, і пару малих динамиків. Шкода що від смітника біля ричага доведеться відмовитись, але то таке Перенесу двірники на підрульовий - купив 3х ричажний від шестьори, Замість тумблера двірників зліва буде кнопка доп. світлодиодів у фарах- денний замінник ближнього тобто - щоб усі важливі світляки в одній купі були. Ще полку під бардачок купив нащо-то..)) Мабуть фотку зроблю того всього разгрому в тачкє)), ще як раз за тиждень усі залізки поприходять з інтернету.) І це ще дрібниці - міні варіант, По максимуму ще заміна усіх пружин бо шкребуть вже колеса , еректрокарлсон до радіатора, клапаночки підтягнути, масло злити, гена вже кілька років чекає. Звісно постараюся без фанатизму, бо відпустка - це всеж святе, хочаб одна на 2 роки. Минулорічну мені простили (іменно простили, вибачили-звучить якось не так). Є така мрія влітку до Бердянську згоняти, там був у 2018му, тепер подивлюся що змінилося після вірусу і окупації Головне чи не зіпсували ту шоколадну асфальтну доріжку по косі!!, як там ціни і т.і Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2025 Подобається вона що там багато отворів для пімпочек.) Я наколупав собі у потрібному місці. Є така мрія влітку до Бердянську згонятиДобре тобі... Мені напевно прийдеться десь на Адріатиці нудитися, або на Балтиці - якщо спекотно буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 26 січня 2025 Я наколупав собі у потрібному місці. намагався вже так робити, але колхоз він і в африці. А якщо ще й дійсно "колупати", то і взад не повернеш вже. на Адріатиці нудитися, або на Балтиці егеж, так собі в мене мрія)) І вродь же ніхто на ланцюгу не тримає - можно через рашу, Грузію до Туреччини, або ще далі, але... Так мабкть е ланцюг у голові якийсь віртуальний))) Та й не на копєйкє же! Звісно що вона доїде , а на рахунок себе злегка сумліваюся я Я подумаю про це наступного року, коли (чи якщо) відроблю програму на цей. А програмка так не слабая, пару вігонів макулатури треба загрузити у одне лице. Не дарма ж вони співзвучні рашка і бумажка. Це вам не демократія якась, і савок у порівнянні реально десь у хвості пасе задніх. От тому і "мрія", і можливо про ставочок у 15км на справді))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 січня 2025 взад не повернеш вжеЯ запасся ціленькою торпедою, на випадок, якщо раптом захочеться вернути все в зад. Не захотілося і тепер викину разом з авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 26 січня 2025 Я запасся ціленькою торпедою теж варіант! я на 6кову дивлюся, але ж то треба по разборках не слабо пошастати, бо нова кусається, та і той кітаєзний новоділ навіть на фотці угшно виглядає.От останнє залізо прийшло, треба походу до гаража вже бігти, ще й погода приколюха підкалує, +8 на тижні Треба йти завтра у насяльника в ногах валятися. Може отпустить по гарному настрою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 січня 2025 У нас також тепленько. Може завтра поколупаюся у гаражі. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2025 Поколупався - вирішив зробити губки для лещат з величенького напильника. Отвори 10мм проколупав швидко, а от заглиблення 16мм для втоплення шляпок ідуть туго - завтра напевно допиляю. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2025 З НОВИМ 25м РОКОМ, народ!!! Усіх заблочили чи що? Frohes Neues Jahr (якось так).??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2025 @Автонаездник, о... фріц об'явився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2025 колись у довоєнні часи була іграшка, судден страйк кажись, там усі німці кричали "я вой, кмадер!" і ще щось. І що це воно означає... Зараз би я в таке вже не грався, бо за вікнами суційний судден той страйк, брррь, жуть яка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2025 за вікнами суційний судден той страйк, брррь, жуть яка!І це ще американці за літієм не прийшли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2025 І це ще американці за літієм не прийшли... та врод'є ж просрали вони вже його? ну о те Шевченкове що біля Курахова. Чи ще де є ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах