Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 эх=\ Это потому шо ты злой. (с) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 и шо ж за 650 грн предлагают - просвети? цивилку с 0 франшизой Это потому шо ты злой. (с) нит, это потому что я поспешил, эх, ладно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Седня шо все трезвые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 потім вийде...Маша і буде кришка Вона не така! Вона чемна, тиха і вихована. Вона мені потім яйця відірве. Покрасит им крышки скореее крышкой. Та шось ви таке мелете... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 цивилку с 0 франшизой и от какой конторы? сколько реально заплатил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 это потому что я поспешил, А поспешил - потому шо злой? Седня шо все трезвые С чего бы єто??? Сегодня шо - праздник? :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 DiKing, та да) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Седня шо все трезвые Emissions же в теме сегодня, все и делают вид, что не в одном глазу........ А на самом деле уже Николай-01 quitka на свидание зовет, типа под предлогом тюненга крышек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 и от какой конторы? сколько реально заплатил? Страховые компании: УОСК, ПРО100-Страхование. а так заплатил в другой канторе 816,48 автогражданка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 сколько реально заплатил? Он не заплатил ему предлогают. А взял он уже в другой за 850. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Николай-01, кришкою прикриєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 так вот я ж и интересуюсь сколько переплатил. это ты на себя делал? тоесть на человека без опыта вождения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 да, выше написал во сколько обошлось. короче да 850. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Николай-01, та не знаю просто спросил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 тоесть на человека без опыта вождения? Женщины... хитрые бестии.... невзначай, а подколола Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 тоесть на человека без опыта вождения? И без прав. У меня опыт 14 лет, из них 6, или 7 - профессионально. Если шо. Женщины... хитрые бестии.... невзначай, а подколола Тоже заметил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Автонаездник, ааа то то я смотрю спокойно так все, крышки страховки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 не ну права он вроде уже приобрел... хз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 крышки страховки Вот вот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 я такая, шо ж вы хотели))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 я такая, шо ж вы хотели)) Мы - ничего.. .. молчим.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 не ну права он вроде уже приобрел. Ахахахах!!!! Этопядь!! Жги исчо!!!!! :lol: я такая, шо ж вы хотели))) Потому и предлагаю - приезжай, крышки покрасим..... :lol: Мля, меня порвало! Мы - ничего.. .. молчим.. Кто не успел - тот опоздал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 А я вот с малыми наигрался,втыкаю в сериал Братья по обмену...подустал малость две недели без выходных(( и трезвый) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Ага... щас... чтоб я сковродкой получила.... канеш))) вот как ты себе это представляешь? а? приехала какая-то телка красить крышку, ваще жесть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Николай-01, не понял юмора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах