Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

привіт опівнічникам :)

по темі тіко з пів години як з гаража, прийшов, зажував пару ковбасок і під пивандрій тіко дочитав усьо шо понаписували :)

ЗІ пивандрія вже пята 0.5 за день

ЗЗІ про результати праці в гаражі навіть не питайте - повна ж**а

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

baycer,кепсько...прикручував піддон до блоку - лопнув болт один (шапка злетіла, решта лишилась в блоці). сталось таке через мою неуважність - то в тому місці де отвір не наскрізний і взяв болт на пару витків довший як там має бути - оком бачу що ще не дійшов до кінця й кручу, а він всередині вже вперся й через то лопнув

поїхали в інший гараж висверлювати ... тепер там не тільки кусок болта а ще й кусок сверла:bh:

результат сьогоднішнього дня:

+ почищений,оброблений і пофарбований піддон, почищена і обробленна клапанна кришка, куплена і поставлена задня кришка двигуна з сальником колінвала, нарізана різьба і встановлена рем.шпилька постілі розп.вала, випито 6 пляшок пива на двох

- мінус один болт піддона, мінус одне сверло, блок поки в іншому гаражі...

Шо знов не так?

уже накрапав

Поділитися повідомленням

Даааа..... Просто сьогодні неділя, і робити нічого не можна було (я так себе в таких випадках заспокоюю). Завтра все буде добре, от побачиш! :az:

Поділитися повідомленням

Раз така непруха, то я бросаю, а на следующий день все решаеться успешно!

та по суті як сказав знайомий одноклубник-майстер йому траплялись двигуни де й по три болти піддона не було й звідти масло не сочилось... так що думаю один то може й терпимо буде...

Поділитися повідомленням

Николай-01,повністю згоден. але й посверлити тоненьким щоб висвободити той обламок сверла пробували - щей те зломали... загалом до іншого двигуна потерпить ...

Поділитися повідомленням

ганяти по нiчному Киеву.

для того ще треба шоб динамік не рипів, гарну музяку і файну кралю на пасажирське сидіння

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз