baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Есть кто, еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Я пока ещё есть... У тебя всё нормально? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Мы вдвоем остались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Походу да. Но я тоже сильно засиживаться не буду - ещё с полчасика, и в люлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 привіт опівнічникам по темі тіко з пів години як з гаража, прийшов, зажував пару ковбасок і під пивандрій тіко дочитав усьо шо понаписували ЗІ пивандрія вже пята 0.5 за день ЗЗІ про результати праці в гаражі навіть не питайте - повна ж**а Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Пашка, то як справи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 повна ж**а Шо знов не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 baycer,кепсько...прикручував піддон до блоку - лопнув болт один (шапка злетіла, решта лишилась в блоці). сталось таке через мою неуважність - то в тому місці де отвір не наскрізний і взяв болт на пару витків довший як там має бути - оком бачу що ще не дійшов до кінця й кручу, а він всередині вже вперся й через то лопнув поїхали в інший гараж висверлювати ... тепер там не тільки кусок болта а ще й кусок сверла результат сьогоднішнього дня: + почищений,оброблений і пофарбований піддон, почищена і обробленна клапанна кришка, куплена і поставлена задня кришка двигуна з сальником колінвала, нарізана різьба і встановлена рем.шпилька постілі розп.вала, випито 6 пляшок пива на двох - мінус один болт піддона, мінус одне сверло, блок поки в іншому гаражі... Шо знов не так? уже накрапав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Даааа..... Просто сьогодні неділя, і робити нічого не можна було (я так себе в таких випадках заспокоюю). Завтра все буде добре, от побачиш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 PavelV, Раз така непруха, то я бросаю, а на следующий день все решаеться успешно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Раз така непруха, то я бросаю, а на следующий день все решаеться успешно! та по суті як сказав знайомий одноклубник-майстер йому траплялись двигуни де й по три болти піддона не було й звідти масло не сочилось... так що думаю один то може й терпимо буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Я думаю, потрібно зробить по-людськи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Я думаю, потрібно зробить по-людськи. Обязательно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Николай-01,повністю згоден. але й посверлити тоненьким щоб висвободити той обламок сверла пробували - щей те зломали... загалом до іншого двигуна потерпить ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Так свердлом свердло і не висвердлиш... Так, ладно - я спати.. Всім надобраніч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Так свердлом свердло і не висвердлиш... тепер уже точно... Добраніч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Cпоки ноки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 baycer,і ти спать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Я не! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 baycer,а чо? не маэш таку звичку спати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Працювати ще треба. не маэш таку звичку спати? А сам чого не спиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 baycer,пивас ше не допив) тай не спиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 PavelV, Та не переживай, вже скоро будеш ганяти по нiчному Киеву. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 ганяти по нiчному Киеву. для того ще треба шоб динамік не рипів, гарну музяку і файну кралю на пасажирське сидіння Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 PavelV, То хiба це питання.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах