Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

проверенными способами

стопарик моцного сему з перцем на ніч коли застуда починається файно помагає, а потім добити гарячим молоком з медом наступного дня

як справи Пашка..

кепсько

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

PavelV, я ще цибулю обчищаю пару штук и як яблука без ничичого,беру рушник и лягаю спати,зранку як огурчик)))

PavelV, шо вже опять трапилось?

Поділитися повідомленням

шо вже опять трапилось?

та вже обговорили вночі ... болт піддона обірвався, тепер замість нього будуть обломки двох сверл :(

Поділитися повідомленням

стопарик моцного сему з перцем на ніч коли застуда починається файно помагає,

Ага, знаем про такое, но у меня последний год ужасное отвращение к водке, ну тупо не лезет, вижу рюмку, и внутри все переворачивается...может сэм бы и полез, но его нету, по этому не практикую.

кепсько

А чем реально высверлить сейчас?

Поділитися повідомленням

А чем реально высверлить сейчас?

хіба якимсь сверлом з титану чи типу того, щоб міцніше як звичайне сверло

або шпильковисверлювачем (не знаю як правильно називається, грубо кажучи типу сверла з зворотньою різьбою), але хз чи він з обломком сверла візьме

Поділитися повідомленням

Ребятки вот привыкли все сверло там ля ля ля,никогда не пользовался,я крейсмейстером выкручиваю...

Поділитися повідомленням

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nIX6vfnhjy4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

это вам не хухры мухры)

Поділитися повідомленням

PavelV,Не гони, доделай как положено...!! Я в тебя верю! Сделай уже нормально, что бы не лезть лишний раз туда...

Поділитися повідомленням

Не гони, доделай как положено...!!

та уже хз як його помиймати все звідти, з іншої сторони теж нема як сверлити якраз там де не наскрізний отвір

Я в тебя верю!

а я вже не дуже...

Сделай уже нормально, что бы не лезть лишний раз туда...

та млін і так вже на два місяці розтянув те що за два тижні можна було нормально зробити... якби одразу знав всі нюанси шо і як...

типа маленького зубильца из клапана заточеного под разными углами..

і як воно працює? обломки сверл вийде ним викрутити?

Поділитися повідомленням

посоны, яндекс ломанули, так что если кто то пользуется ихней говняной почтой - поменяйте пароль.

Поділитися повідомленням

Shtryl, в принципі їздять і без 2-3 болтів тих і масло не сочиться, так що без одного доживе нормально до заміни двигунаЗображення

Поділитися повідомленням

PavelV,Ну не знаю, тебе однозначно видней, но я бы сделал по уму....хотя, если бы два месяца делал, то устал бы, и тоже наверное бы сделал "не по уму":bm:

Поділитися повідомленням

Shtryl, так отож...ітак поршньову забив толком по вазі підганяти - поставив з різницею між 1-м і 4-м два грами... :(

як варіант думав відступити в обидва боки від того отвору по сантиметру, засверлити і нрарізати там різьбу під два маленьких гинтика (М4 приблизно)

Поділитися повідомленням

PavelV, шо то за міф про відсутність течі без трьох болтів?? Двигуни пропускають і зі всіма болтами часто. Не виходить висверлити то наріж два поруч, тіки на м5 чи 6

Поділитися повідомленням

Shtryl, Andriy1352, DiKing, загалом, сьогодні ще спробую вийняти те все діло і нарізати там під М8 в тому ж місці, якщо не вийде два м4 поруч

Поділитися повідомленням

Emissions, нє, "отлічно" це коли різниця не більше 0.5 грама, при чому і в зборі і кожної частини окремо, + однакова розваговка шатунів по довжині (різниця центрів мас шатунів менше 2 мм)

Поділитися повідомленням

Emissions, нє, "отлічно" це коли різниця не більше 0.5 грама, при чому і в зборі і кожної частини окремо, + однакова розваговка шатунів по довжині (різниця центрів мас шатунів менше 2 мм)

идеально на коленках не взвесишь, я уже это говорил, и говорил какой заводской допуск, ты добился в отличную разницу в 2 грамма, че ныть то?) по заводу разброс до 7)

если все отлично соберется, то по идее на холостых можно стакан с водой ставить)

это с учетом если все отбалансировано)

Поділитися повідомленням

идеально на коленках не взвесишь,

а хто каже на колінках? наступного разу буду брати медицинські ваги і в домашніх а не гаражних умовах (щоб ніякого пилу, бруду і т.д) виважувати як писав вище

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз