PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 проверенными способами стопарик моцного сему з перцем на ніч коли застуда починається файно помагає, а потім добити гарячим молоком з медом наступного дня як справи Пашка.. кепсько 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV, я ще цибулю обчищаю пару штук и як яблука без ничичого,беру рушник и лягаю спати,зранку як огурчик))) PavelV, шо вже опять трапилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 шо вже опять трапилось? та вже обговорили вночі ... болт піддона обірвався, тепер замість нього будуть обломки двох сверл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 стопарик моцного сему з перцем на ніч коли застуда починається файно помагає, Ага, знаем про такое, но у меня последний год ужасное отвращение к водке, ну тупо не лезет, вижу рюмку, и внутри все переворачивается...может сэм бы и полез, но его нету, по этому не практикую. кепсько А чем реально высверлить сейчас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 А чем реально высверлить сейчас? хіба якимсь сверлом з титану чи типу того, щоб міцніше як звичайне сверло або шпильковисверлювачем (не знаю як правильно називається, грубо кажучи типу сверла з зворотньою різьбою), але хз чи він з обломком сверла візьме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV,Так будешь высверливать, или так оставишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Ребятки вот привыкли все сверло там ля ля ля,никогда не пользовался,я крейсмейстером выкручиваю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nIX6vfnhjy4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> это вам не хухры мухры) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 походу так оставишь крейсмейстером вас іст дас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV,Не гони, доделай как положено...!! Я в тебя верю! Сделай уже нормально, что бы не лезть лишний раз туда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV, типа маленького зубильца из клапана заточеного под разными углами.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Не гони, доделай как положено...!! та уже хз як його помиймати все звідти, з іншої сторони теж нема як сверлити якраз там де не наскрізний отвір Я в тебя верю! а я вже не дуже... Сделай уже нормально, что бы не лезть лишний раз туда... та млін і так вже на два місяці розтянув те що за два тижні можна було нормально зробити... якби одразу знав всі нюанси шо і як... типа маленького зубильца из клапана заточеного под разными углами.. і як воно працює? обломки сверл вийде ним викрутити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 посоны, яндекс ломанули, так что если кто то пользуется ихней говняной почтой - поменяйте пароль. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 якби одразу знав всі нюанси шо і як... Ото ж! А так - все норм! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Shtryl, в принципі їздять і без 2-3 болтів тих і масло не сочиться, так що без одного доживе нормально до заміни двигуна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV, это мне напоминает: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV,Ну не знаю, тебе однозначно видней, но я бы сделал по уму....хотя, если бы два месяца делал, то устал бы, и тоже наверное бы сделал "не по уму":bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Shtryl, так отож...ітак поршньову забив толком по вазі підганяти - поставив з різницею між 1-м і 4-м два грами... як варіант думав відступити в обидва боки від того отвору по сантиметру, засверлити і нрарізати там різьбу під два маленьких гинтика (М4 приблизно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV, шо то за міф про відсутність течі без трьох болтів?? Двигуни пропускають і зі всіма болтами часто. Не виходить висверлити то наріж два поруч, тіки на м5 чи 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 PavelV, Паша за сверла не знаю непробував,а от болты нараз выкручуе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Shtryl, Andriy1352, DiKing, загалом, сьогодні ще спробую вийняти те все діло і нарізати там під М8 в тому ж місці, якщо не вийде два м4 поруч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 між 1-м і 4-м два грами... это отлично! а ты тут нюни пускаешь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Emissions, нє, "отлічно" це коли різниця не більше 0.5 грама, при чому і в зборі і кожної частини окремо, + однакова розваговка шатунів по довжині (різниця центрів мас шатунів менше 2 мм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Emissions, нє, "отлічно" це коли різниця не більше 0.5 грама, при чому і в зборі і кожної частини окремо, + однакова розваговка шатунів по довжині (різниця центрів мас шатунів менше 2 мм) идеально на коленках не взвесишь, я уже это говорил, и говорил какой заводской допуск, ты добился в отличную разницу в 2 грамма, че ныть то?) по заводу разброс до 7) если все отлично соберется, то по идее на холостых можно стакан с водой ставить) это с учетом если все отбалансировано) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 идеально на коленках не взвесишь, а хто каже на колінках? наступного разу буду брати медицинські ваги і в домашніх а не гаражних умовах (щоб ніякого пилу, бруду і т.д) виважувати як писав вище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах