Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 меня закрыли в музее... чуть не попала на ночь в музе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 дописываю диссертацию) вот и засиделась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, ты где то чудо откопал.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 дописываю диссертацию) вот и засиделась Ик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, фігасє наїзд)))-Здоров, бандіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 ты где то чудо откопал.. Та я сам чуть ляжки не обоссал! Х.з. где. Где-то там. на одного рас..я больше стало Причём самого главного! Кто-то оспорит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Привіт, розпі$дяї! Здорова, сам такий! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 сам такий! Ну да! А шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Причём самого главного! Кто-то оспорит? Та ты один розпі$дяї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Ну так самый глаавный... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 (змінено) Каже: "У нас завелась банда розгильдяїв, не знаю де вони взялись, але Я У НИХ ГЛАВНИЙ." (с) Та ты один Тю, Макс, ти шо обідився? Ну вибач!.. В нас в колективі на це слово ніхто не обіжаеться, бо це просто по приколу. Змінено 10 вересня 2014 користувачем Николай-01 Доробляю за царя роботу 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, Як ти мiг таке подумать, я ж кажу, що ти главний роз3.14здяй! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 (змінено) Привіт, розгилдяї! Як ся маєте? [MOD="Emissions">А это уже на голову садитесь, устное предупреждение.[/MOD] так что бы видно было. апд: поправил немного шапку. Змінено 10 вересня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Царьсказал -какие могут быть возражения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, а ти кажеш главний)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 спасибо) будем наводить порядки, а то жалуются... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 а ти кажеш главний)) Виходить є головніший за мене роз... :lol: а то жалуются... Кто? Задокументированное доказательство, плз! Ничего личного, но тем не менее. З.І. Можно в личку. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Emissions, лично для тебя я завтра покрашусь в блондинку!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Кто? Задокументированное доказательство, плз! Ничего личного, но тем не менее.З.І. Можно в личку. да вот в том то и дело что не знаю, сказали что "люди" а кто конкретней так и не сказали... =\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 да вот в том то и дело что не знаю, сказали что "люди" а кто конкретней так и не сказали... =\ Все так говорят. Постараюсь быть ответственней. Не обещаю - но очень постараюсь. лично для тебя я завтра покрашусь в блондинку!!! Воплощение сексуальных фантазий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Всім доброго вечора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 PavelV, привет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Emissions, лично для тебя я завтра покрашусь в блондинку!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, ремонт поочуучууууть продвигається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах