Shostak 263 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Проснулся, пойдутяпнуу всех с наступающи !!!!!!![emoji319] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 пойдутяпну Алгоколик чёртов! Пойду с тобой тяпну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Алгоколик чёртов! Пойду с тобой тяпну. От алкоголіки)))) Я лиш бокал пива випив. Зараз насуху вечеряю-тримаюся до 23-ї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 хз. нарядила. герлянду врубила... подарки под елку поставила... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Emissions, то едешь в гости? Да - да, не - не. раньше надо біло предлагать, а так как добраться то?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 раньше надо біло предлагать, а так как добраться то?) Тиж машину маєш в гаражі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 раньше надо біло предлагать, а так как добраться то?) До апогея ещё 3 часа - можно до Львова добраться. Я за тобой не поеду уже, ибо употребляйтен нехило. Да и вообще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Эмишн а машина тебе на что?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Эмишн а машина тебе на что?? Во во! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 машине не лучше от того что она в гараже стоит - она создана для того чтоб возить нас)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 я тоже принимал машине не лучше от того что она в гараже стоит - она создана для того чтоб возить нас)) с моим то лкп как раз таки лучше, поверь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 я тоже принимал с моим то лкп как раз таки лучше, поверь. Сам?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Сам?? нет конечно же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Всех с наступающим Новым годом! А мы только что финишировали: накатались по почти пустому городу в своё удовольствие! Теперь быстренько встретим НГ, завтра сходим к маме поздравить и на трассу (командировки начинаются, ура!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Є кумпанія? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 (змінено) Я не алкаш, я БУХгалтер[emoji12] Змінено 31 грудня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 АндрейКузьма, фото просто бомба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 quitka, Есть целая серия: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 беру технічний фен і йду замки гріти, а то не можу машини відкрити після вчорашної мийки все попримерзало, вплоть до кришки бензобаку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 беру технічний фен і йду замки гріти, а то не можу машини відкрити після вчорашної мийки все попримерзало, вплоть до кришки бензобаку кидай машину та йди вже їсти олів'є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 кидай машину та йди вже їсти олів'є! Оце правильно! А мені жінка вже каже може трохи раніше сядемо, бо курка з духовки запахів нагнала))) Отже діло за куркою. Ялинка світиться, дід мороз вже приходив, стіл стоїть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 А мені жінка вже каже може трохи раніше сядемо, бо курка з духовки запахів нагнала))) Мы з жiнкою одну з двох качок з духовки вже заточили. Чого ви чекаете народ? З Наступаючим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Мы з жiнкою одну з двох качок з духовки вже заточили. Чого ви чекаете народ? З Наступаючим! Похвально! Скоро і ми приєднаємось)) Дякую, і вас з наступаючим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 По тв смотреть вообще нечего, этот дауноватый квартал уже в печенках сидит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Отдельно хочу поздравить с Наступающим Новым Годом Всех Военнослужащих в зоне АТО! Вы--Настоящие Герои, благодаря Вашему Мужеству мы сидим и празднуем. Желаю Вам Пацаны чтобы быстрей закончилась война и Вы ВСЕ как можно скорей смогли вернуться домой! Спасибо ребята за Ваш Подвиг! Слава Украине! Держитесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах