Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 По тв смотреть вообще нечего, этот дауноватый квартал уже в печенках сидит А з льогким паром?))-там є жигулі))) А по тємі-тіки сіли. Всіх з наступаючим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 А з льогким паром?))-там є жигулі))) я этот фильм раньше терпеть не мог, более менее воспринимать стал только пару лет назад. Мы собираемся только садиться: я, жена и мои родители. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Всех с наступающим.. Мы с 18 уже за столами (ездили по родителям).. Немного отдохнем - и в 00 снова к столу, но уже дома Как правильный алкаш- затарился безалкоголкой, а моим шампанского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Emissions, Andriy1352, та я ще хлоп не жонатий, хочу на якусь новорічну дискотівку з'їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 О. Діскотєка то діло! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Emissions, Andriy1352, та я ще хлоп не жонатий, хочу на якусь новорічну дискотівку з'їздити я как бы тоже не женатый, да и рано еще) но сижу дома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 я этот фильм раньше терпеть не мог, более менее воспринимать стал только пару лет назад. Мы собираемся только садиться: я, жена и мои родители. Жінці той фільм нас нагадує. Я коли до неї в НР приїхав то вона заради мене зі своїм "іполітом" посварилася. Тай в мене "галя" була... Всех с наступающим.. Мы с 18 уже за столами (ездили по родителям).. Немного отдохнем - и в 00 снова к столу, но уже дома Как правильный алкаш- затарился безалкоголкой, а моим шампанского Канєшно.ти герой. Не п'єш-можна кататися)). Вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 У мене пропала кнопка *спасибо*. Не знаю з чим це повязано--може якiсь технiчнi проблеми Форуму? Так що без кнопки--*всем спасибо*! (P/S сподiваюся Адмiнiстрацiя з цим розбереться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Zir, у меня тоже) новій год 2015-й, год без кнопки "спасибо" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Zir, і в мене вона пропала, стільком людям хотів понякувати, а кніпочки то немає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 я как бы тоже не женатый, да и рано еще) Я женился *поздно*, но сейчас *неуверен* У нормального мужика с годами шансы только повышаются так что не волнуйтесь, кто неуспел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 У мене пропала кнопка *спасибо*. Не знаю з чим це повязано--може якiсь технiчнi проблеми Форуму? Так що без кнопки--*всем спасибо*! (P/S сподiваюся Адмiнiстрацiя з цим розбереться) Ти не один. В мене теж нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 зате кнопка Фууу у деяких єєє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Я женился *поздно*, но сейчас *неуверен* У нормального мужика с годами шансы только повышаются так что не волнуйтесь, кто неуспел так я и не парюсь по этому поводу, гемора меньше, да и пока что проще)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Твою дивизию, а где кнопка Спасибо? Значит буду ставить фууунтика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 зате кнопка Фууу у деяких єєє Це несерйозно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 зате кнопка Фууу у деяких єєє И по ходу в сепоров У нормального мужика с годами шансы только повышаются Но с годами и думаешь - а надо ли жениться.. Сколько баб хороших и красивых.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 зате кнопка Фууу у деяких єєє Та она у всех есть. Когда ее ввели даже дискуссия на эту тему была...Я тогда обещал ни разу не воспользоваться--и слово сдержал. И никогда не воспользуюсь...Лучше б проблему с кнопкой *спасибо* устранили. так я и не парюсь по этому поводу, гемора меньше, Ну...с одной стороны...я не хвастаюсь тем что поздно женился, плюс в том что нашел ИМЕНО ТУ, минус...плохо искал по молодости, УКРАЛ ГОДЫ у маленькой дочки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 так я и не парюсь по этому поводу, гемора меньше, да и пока что проще)) я теж не парюсь ще цим, більше часу на машину зате Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Но с годами и думаешь - а надо ли жениться.. Сколько баб хороших и красивых.. O! Это у меня есть один Друг такой! Старше от меня на 4года. Токо чето...Вроде как все у него красиво--каждую неделю новая. Но я перестал ему завидовать. Может быть любовница, если здоровье и деньги позволяют то несколько, но семья должна быть по-любому. (с ребенкой желательно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Та она у всех есть та в мене ні одної ні другрої немає, чомусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 TVM, Багато раз чув про вiдсутнiсть кнопки *спасибо*, вперше про вiдсутнiсть *хву*. Давайте завтра добалакаемо на цю тему--зараз не час--все таки на носi Новий Рiк! Автонаездник, Персонально тобi бажаю в новому Роцi перепродати якнаймаксимальнiшу кiлькiсть машин i щоб усi вони попали в гарнi руки! ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 А де це Коля? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Первая волна застолья прошла, курвуазье рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2014 Ми вже капітально понаїдались). Скорішеб новий рік)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах