Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 но если дороже, чем продают - я бы послал бы всех куда подальше и уволился с такой работы Что то тихо((( Пойду на улицу пить кофе и курить (курю только на улице, не терплю табачного дыма) Шо ти за курільщик, що не терпиш диму?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Шо ти за курільщик, що не терпиш диму?) Неправильный наверно.. но дома курить не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Неправильный наверно.. но дома курить не могу Нє ну в хаті понятно-сам не куру), хоча як холостякував, то було дєло))) Але женився, стіни помалювали, шпалєри поклєїли мєстами-почті порядок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 хоча як холостякував, то було дєло))) Коли я холостякував, то и в постеле с телками курил)) и не только сигареты.. но и кальян тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Ну це само собою, тіки не кальян. Я не фанат курити шось незагальноприйнятне) Теж кави зробив) Рішив старі бортовики апнути?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 тіки не кальян. незагальноприйнятне) Ты приверженец старого доброго?? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Рішив старі бортовики апнути?) Ну по ходу не кому не интересно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Та нє-не захоплювався таким) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 нє-не Или не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Или не? Яб не приховував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Яб не приховував. а у меня был грех по молодости.. перепробовал гадости разной много.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 я люблю курить, только не из магазинов сигареты, кальян тоже приветствуется и в наличии, надо бы на выходных достать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 а у меня был грех по молодости.. перепробовал гадости разной много.. Я раз пару затяжок спробував і нічого цікавого не побачив у тому. А от брат мій покійний серйозно захоплювався( я люблю курить, только не из магазинов сигареты, А шо в бабульок купуєш?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Andriy1352, табак для самокруток, довольно вкусный, самосадом угощали ребята, тоже довольно неплохой, в общем много есть интересного кроме той бумаги что продают на каждом углу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 самосадом угощали ребята, Есть табак, а есть махорка - многие путают. Там у чего-то круглые листья, а у чего-то продолговатые немного - я уже не помню... по молодости.. перепробовал гадости разной много.. Было дело... Но не злоупотреблял - мог вовремя остановиться. А вот со спиртным - были переборы, и часто... Emissions, давай калбасу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Andriy1352, табак для самокруток, довольно вкусный, самосадом угощали ребята, тоже довольно неплохой, в общем много есть интересного кроме той бумаги что продают на каждом углу То сильно міцне для мене)), хоча, як в 90-х була скрутв, то торбинку самосаду з однокласником скурили)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Но не злоупотреблял - мог вовремя остановиться. А я когда начал тяжелым баловаться (кокс, ширка) - спрыгнул на водку вовремя, а то б хана пришла(( Andriy1352, Мне до Хмельницкого - 739 км Посилання Николай-01, А до Гавриловки - 464 км Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 А ше з сусідом люлюку курив, правда в неї фільтр вставляється, тай тютюн якийсь модний, але трохи крепше цигарки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Мой дед, по матери, курил махорку - так бабка называла, а сам дед говорил - табачок. я когда начал тяжелым баловаться Не, небыло. Но "друзья" пытались згвалтувать на это не раз. Не-не - нафиг! А до Гавриловки А Гавриловка точно моя? Их в Украине штук 5 есть, и одна из них где-то под Донецком, кажется.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 я люблю курить, только не из магазинов сигареты, кальян тоже приветствуется и в наличии, надо бы на выходных достать а я от якраз їх переважно й палю... балувався один час магазинними самокрутками (то що окремо тютюни, окремо папір, окремо фільтр) - але то швидше на "посмакувати" кальяном теж балувався, але ефекту не дає - зазвичай після/під час кальяну курив ще цигарку - бо "шо курив шо радіво слухав" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Не-не - нафиг! А у меня город - что не рожа, то наркет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 А я когда начал тяжелым баловаться (кокс, ширка) - спрыгнул на водку вовремя, а то б хана пришла(( Andriy1352, Мне до Хмельницкого - 739 км Посилання Николай-01, А до Гавриловки - 464 км Посилання Це ти до чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 А Гавриловка точно моя? Твоя по ходу) По ссылке глянь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Це ти до чого? Время тяжелое, наверно поеду щедровать да посыпать Да от нечего делать смотрел карту и расстояние Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 что не рожа, то наркет У нас уже повымерло много. Планокуров ещё есть немного. Алкашни дофига. А вот в одном соседнем селе - одни торчки, шо пацаны, шо девки... от нечего делать смотрел карту и расстояние И я бывает смотрю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Время тяжелое, наверно поеду щедровать да посыпать Да от нечего делать смотрел карту и расстояние Ласкаво просимо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах