Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Andriy1352, не нашел, что было с логаном, почему не заводился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Andriy1352, не нашел, что было с логаном, почему не заводился? Так в бортовику писав. Не знаю шо....може вода на стартер попала-снігу було немало під капотом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Andriy1352, А я Хмельницький проїзджав, коли їздили в Тернопіль і Скалат. В Скалаті теж нашого пана землі і майно. Правда землі вже раніше продав. [spoiler="Скалатський замок"> [spoiler="Задовбаний з дороги Микола на фоні пам"ятника Бандері в Тернополі"> [spoiler="Тернопіль. День - той же.)"> Взагалі тілько що трохи попередивлявся фоток, де я їздив останній рік - ностальгія... Тернопіль, Скалат, Бердичів, Чернігів, Харків (2 рази), Одеса (2 рази), Дніпропертовськ, Жовті води... В Крим мали минулим літом на тиждень їхати в командіровку - не встигли... Коля что спать ушел Коля ностальгировал. Не мог найти папки с фотками - перенервничал слегка.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Пам'ятаю. Якраз на мою днюху проїздив) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Пам'ятаю. Якраз на мою днюху проїздив) так надо было зависнуть.. типа авто сломалось и надолго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Якраз на мою днюху проїздив) Було діло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 так надо было зависнуть.. типа авто сломалось и надолго Я казав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 (змінено) так надо было зависнуть.. Я ехал с директором строительного департамента и его одним подчинённым - оценяли добро в Скалате. Но мы и с ними водовки нормально покушали. [spoiler="Ночували тут - главный отель Тернополя.)"> [spoiler="Вестибюль"> Я в отеле такого класса вообще был первый и последний раз - ну, блин, Цезарь-палас прям! Имхо. Первый раз увидел мини-бар в живую - почти всё выжрал. О чём пожалел, когда утром расплачивался. Я казав) Було діло! Змінено 10 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 От і я за трасою скучив. Шось сусіди мовчать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 (змінено) А у меня тоже ностальгию по фирме, где типа работал Условия и зарплата были на уровне)) Змінено 10 січня 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Чого покинув? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 (змінено) Чого покинув? Фирма (вернее завод) закрылась.. гл. офис был в России в Новосибирске. Но от тех времен у меня осталось воспоминание в виде супруги - познакомились на работе и закрутилось Змінено 10 січня 2015 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 А я только что нашёл видео своё - в Тернополе в гостинице изображал Ольгу Фреймут из "Ревизора". Наваляный в говно. Ну не совсем в говно - но хорошо тёплый. Поржал, но выкладывать стыдно такое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Автонаездник, то ти там ким робив? такий сурйозний, в халаті і з чубом)) Николай-01, буває...є шо згадати-нема шо внукам розказати-твої слова) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 твої слова) Не зовсім так. "Є шо згадати - нема шо дітям розказать!". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 то ти там ким робив? такий сурйозний, в халаті і з чубом)) Зам директора по общим вопросам и также специалист по стандартизации и сертификации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 по общим вопросам Должность моей мечты - ни за что не отвечаешь, но тем не менее очень важная персона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Автонаездник, не поняв, з телефона читав, шо ти знов члєн, а зайшов з бука- вже нє)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Офігеть! Включив навігатор - в хаті 6-7 спутніків ловить!8 )8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Николай-01, який навігатор? куди зібрався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 но тем не менее очень важная персона Я вобще то решал много вопросов.. с конролирующими органами тоже, но на это и денег много выделялось.. которые немного тратилось на себя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 (змінено) який навігатор? Prestigio GeoVision 5850HDDVR, з картою I-Go Primo. [spoiler="Шоб не буть брехуном)"> Голубенькими цифрами видно час реальний. куди зібрався? Та просто не включав давно... Я вобще то решал много вопросов. Так я ж и говорю тем не менее очень важная персона. Змінено 10 січня 2015 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Николай-01, ну вобщем ты понял, что я тогда был - как вареник в сметане)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Зі Шкоди зняв в рахунок зарплати?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 ну вобщем ты понял, Так чего ж я и говорю Должность моей мечты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах