Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Мне твой кореш в магазе все рассказал Я знаю) И про покупку потолка в обухове тоже) Ага, и пока ездили, я машину из гаража выгнал, и оставил на пару часов на улице - замерз замок зажигания. Поміняв роботу чи на тій самій так напрягають? Нет, пока тут, где и был. Ну это, скажем так, добровольно. Он переехал в бровары Я никуда не переезжал, а вот место расположения склада, где я работаю, изменилось - растем, но после года езды с Оболони на ДВРЗ, поездка в Бровары кажется на порядок удобней. + есть развозка от ст.м Лесная, так что не все так плохо, хотя в связи с переездом затеяли и переучет, и все остальное, так что работы пока хватает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Ага, ясно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Я имела ввиду что склад переехал) а руль он тебе показал?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 а руль он тебе показал?) нет, но рассказывал) Я уже у тебя в бж видел) Прикольный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Он его сфотал.. Заходила вчера в магаз за пастой, будет блитеть как у кота коече) Кстати вчера я себе на мтс подключила нет на телефон на год за. 95 грн. Выгодно, нет год бесплатно, и разговоры тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Он его сфотал.. А мы с ним не виделись вчера, ток по телефону. Заходила вчера в магаз за пастой Ага, знаю) Я тож как-то брал у них, не понравился мне результат, хотя может не правильно пользовался...спалюсь, купил себе пару бамперов, не много подъеденных временем, куплю химию, типа Доктор Вакс, для хрома, проверю, если все так, как пишут в инете - прорекламирую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Emissions, давай калбасу! ща скину \ и да, вашим тапаталком нифига не удобно, мне проще и удобней через браузер сидеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Очегь удобно) меня браузер почемуто выкидывает постоянно с форума( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Підтримаю ше раз-зручніше і швидше, правда деяких функцій нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Каких? Фото я вижу) И нормально смобильного нета грузитсо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Как дела тут у вас? Я что то интересное пропустил?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Підтримаю ше раз-зручніше і швидше, правда деяких функцій нема. да не зручно ніфіга, треба самому по темах шаритись, а так я зайшов з опери чи хрому, головну сторінку клац, и дивлюсь на нові теми) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Emissions,в тапаталке тоже есть фишка типа "последние сообщения" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Как дела тут у вас? Я что то интересное пропустил?) Ну Коля приболів і на гавриломайдані страйкував. Наєзднік втіхаря якийсь корч будує. Емішн змерз і не любить голитися. Я чекаю щоб мене вибрали перевізником... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Николай-01, Коля, в шапке колбаса, Юрец77 тебя это тоже касается, помнится ты просил) Emissions,в тапаталке тоже есть фишка типа "последние сообщения" нету там такого, корчое я 2-3 раза попользовался и понял что мне не удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 і на гавриломайдані страйкував Денег не дают? Наєзднік втіхаря якийсь корч будує Емішн змерз і не любить голитися. Он мерзляк и бабы нет, так что норм все)))) Я чекаю щоб мене вибрали перевізником... По работе? я 2-3 раза попользовался и понял нету там такого А я на андроиде постоянно пользовался, и говорю что есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Кури на зп дають. Сусідам на літак треба. Може я повезу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Кури на зп дають. Жесть...хай шкоду забирает! Сусідам на літак треба. Може я повезу аааа ) На отдых? А как погода у вас? А то у нас вчера чутка поднасыпало днем, а к вечеру +\- 0, начало таить, сейчас вообще все плывет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 На отдих. В нас +2, все тане( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 На отдих. Круто. А я не был за границей, не очень то и хочется. Я не привереда, меня и у нас все устраивает, но интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Он мерзляк и бабы нет, так что норм все)))) проблемы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Круто. А я не был за границей, не очень то и хочется. Я не привереда, меня и у нас все устраивает, но интересно. Мене рік тому теж в нас все влаштовувало...ну ти поняв. А був за кордоном в Болгарії в 1989-му. Сподобались фіати-їх там багато), а море як в Одесі. А зараз про закордон і не думаю(-чекаєм стабільності.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 проблемы? ноу. Мене рік тому теж в нас все влаштовувало...ну ти поняв. ага. Сподобались фіати-їх там багато кому что))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Мажор) при совке болгария это было круто! А я жила в германии, была в венгрии и австрии, швейцарии, польше, чехии, эстонии, белорусии, росии проездом и. израиле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Привет всем! Я таки проспал... Ибо нефиг ложиться в 4 утра. хай шкоду забирает! А я думал! Потому от греха подальше поставил её в АТП, а то могло и клемануть - стоял бы сейчас на Чапаевке, шкодой торговал (техпаспорт на руках и страховка два дня как сделана). Бо я не я, коли голодний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах