masterok_2101 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2008 Всем привет! Я Новый учасник клуба, вот моя машиночка! Недавно досталась! Оцениваем, пишем! URL=http://photofile.com.ua/users/masterok_2101/3618840/80050261/]" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2008 Ну и я свою приложу, а то что то тему эту не видел.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2008 И моя машинка: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mopoz22 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2008 Я новичёк в клубе))) Решил и свою копеечку выложить)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2008 Вот моя" rel="external">ПосиланняТолько сейчас на ней нет жабр на крыльях и задней губы(и то и другое фигня редкая) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2008 Вот моя зеленка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dnc 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2008 вот такая моя неприметная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2008 А вот и я! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 11 січня 2009 А вот и моя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Моя машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Mehanik У тебя что передний бемпер 011??? Маё карыто: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 ну и свои похвастаюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шандер 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2009 Вот и мой апаратик, правда у меня не Копейка, но я надеюсь вы меня не прогоните Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2009 Похвастаюся своим чудом))) за все фоти спасыбо моиму другу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Моя 21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 ось моє "Жабенятко" поки ше доробляється по троха, і тоді складу бортовик і тему про машину. (номера вже не чорні) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 Моя копеечка. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 Вот мой ВАЗик!! Правда состояние его не очень радует, но всеже...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Михаил Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 ВАЗ-21011, 1979 г.в., пробег 60 тыс. км " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zian 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 Всем привет, покаместь только одну выложу, чуть позже будут еще кадры) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Вот такая она моя машинка, планов много не знаю хватит ли денег) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Is my car Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
metoikoi 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 Добавлено спустя 5 минут: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
foton 85 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 Моя ВАЗ 21033 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах