oscar117 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2012 Купил себе 11 июля 2012 г. Хочу попробовать востановить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2012 С чего все начиналось не покажу (нет фото), а продолжалось все плачевно: Но закончилось вроде удачно, как для первого раза и своими руками Ищите на дорогах города Да, год 1976. (картинки кликабельные) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olegan 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2012 Мой ВАЗ 21063 -1988 года Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 (змінено) Змінено 5 жовтня 2012 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stydent2002 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 (змінено) а вот моя, только взял, работы и работы в ней еще. Приводить в порядок загрузить не получается, попозже скину Змінено 12 жовтня 2012 користувачем stydent2002 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 stydent2002,и где же она? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бандерівець 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Моя Жига 1972 року Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ДЖЭК 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2012 72 года Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kiv 011 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 (змінено) Моя машина, пока так. ВАЗ 21011 1982 г.в. Змінено 23 листопада 2012 користувачем kiv 011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bomber 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Ваз 21011 78 р.в Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VetalyDamage 2 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uri2106 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 Машина отца, пока не продал, на ней катаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрец Шатунов 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2013 не получаетца загрузить фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex14kiev 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2013 Вот моя Бэлли на момент покупки) скоро сделаю фотосет во что она перевоплотится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashik 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2013 (змінено) Только недавно купил) Буду заниматься. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 8 квітня 2013 користувачем Sashik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
axen 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2013 (змінено) Не судите строго Змінено 6 травня 2013 користувачем axen Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maris 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2013 (змінено) Змінено 10 червня 2013 користувачем Maris Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кот-Винница 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Моя зверушка " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бандерівець 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2013 Хвайно !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аргон 6 Скарга Опубліковано: 27 червня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 24 липня 2013 скину и свое корыто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 24 липня 2013 Не плохое ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kz-1 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2013 (змінено) Неудержался,приобрел ностальгию " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Пробег 42000,но за машиной можно сказать не ухаживали. Ржавчинку и сколы уже замалевал.Днище и арки в идеале почти.Отмыл снаружи.Ссалоном еще предстоит повозиться. Змінено 27 липня 2013 користувачем kz-1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мишанчик 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Всем привет! А вот и моя ласточка: 1073 год, поворотники не оригинал и один задний фонарь. Был на СТО, сказали надо тормоза шаровые ступицы и рулевое делать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Genya46 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 Вот моя машинка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах