VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 червня 2016 (змінено) Обновим, на днях поставив допоміжний насос на пічку, зимою на холостих оборотах з пічки дуло холодним, тепер по ідеї буде дути теплим повітрям, проводка під нього була і реле, включається зразу коли крутілку перекручуєш на червоне положення. Продуктивність оригінальної помпи 950 л / год, потужність 11Вт Також прикупив собі руль Raid, зараз шукаю перехідник до нього В мене ще є руль який стояв на мої 2106 момо, тепер два в мене руля)) Просто фото Змінено 26 червня 2016 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 червня 2016 VTLK, Симпатичные рули! Просто фотоПравильно,машинке тоже жарко,надо искупать зимою на холостих оборотах з пічки дуло холоднимЭто получается не хватало давления? 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 червня 2016 Это получается не хватало давления? так напевне, вже від 1.5-2 тис. оборотів аж починало дутим теплим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 26 червня 2016 1.5-2 тис. оборотів аж починало дутим теплим VTLK,Тогда должен помочь доп.насос. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 червня 2016 вже від 1.5-2 тис. оборотів аж починало дутим теплим может надо было штатный насос обслужить? Мне кажется так быть не должно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 червня 2016 может надо было штатный насос обслужить? Мне кажется так быть не должно... В мене водяна помпа на моторі нова DOLZ , а ця помпа допоміжна, що поклав, її з заводу клали штатно або ні, як на якій машині Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 28 червня 2016 Накладка от руля потеряна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 червня 2016 Накладка от руля потеряна? Купив без накладки, не було її Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 В суботу машину розібрав і відвіз на поварку кузова, пороги вигнув з бляхи 2 мм, кузов в плачевному стані, практично зварки не бачив з 1989р.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 Ого! Днище, як в мого жигуля було...майже) Конкретна бляха-то гут[emoji4] * 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 Ого! Днище, як в мого жигуля було...майже)Конкретна бляха-то гут друшляк) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 друшляк) Так і в мене флінстоунмобіль був) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 Так і в мене флінстоунмобіль був) :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 VTLK, Даа...Немцы гниют не хуже жигулей. пороги вигнув з бляхи 2 ммЭто по нашему,подварится кузов,и ещё столько же без проблем можно ездить. 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 Это по нашему,подварится кузов,и ещё столько же без проблем можно ездить. Так, весь час на цій машині не буду їздити, рік-два максимум і на продаж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Так, весь час на цій машині не буду їздити, рік-два максимум і на продаж Сумно. Але з іншого боку треба рости. Головне не брати шось старіше роками і/або нижче класом. Ну це якби моя особиста думка. 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 (змінено) Сумно. Але з іншого боку треба рости. Головне не брати шось старіше роками і/або нижче класом. Ну це якби моя особиста думка. Так Ви праві, коли продам, хочу знайти з живим кузовом і з нормальною комплектацією і останніх років таку ж е34 і з 2.5 мотором Змінено 22 липня 2016 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 таку ж е34 Е38 не на много дороже... А если еще и с мотором 4,4... Это оргазм! )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Е38 не на много дороже... А если еще и с мотором 4,4... Это оргазм! )))) Та да. Класна тачка беха сімьорка)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Е38 не на много дороже... А если еще и с мотором 4,4... Это оргазм! )))) Ну так, дивлюсь теж на 7, но обслуговування 7 дорожче Та да. Класна тачка беха сімьорка)) Поріг один готовий ще 2 дні тому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Поріг один готовий ще 2 дні томуЧто могу сказать,отлично!И главное на долго 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 22 липня 2016 Поріг один готовий Хорошо получилось! 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2016 (змінено) Забрав машину з поварки, зібрав іі, поваркою не радий, майстер криворукий, такого наварив що в шоці трохи був. Після того як забрав маашину, стартер ледве крутив а потім взагалі відказався крутити, думав що акб сів, підключив інший акб нічого не дало, розібрали стартер і сказали що йому торба--запчастин потрібно більше ніж на 1000 грн щоб відремонтувати його, взяв на розборці інший за 750 грн + робота 300 грн і все. Змінено 16 серпня 2016 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2016 Весела поварка... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2016 Весела поварка... І не кажи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах