VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 (змінено) Після продажу своєї 06 займався пошуком нової машини для себе, шукали перше bmw 3 E30 в кузові після рестайлу та Vectra A, обдивившись близько 7-8 машин (e30) зрозумів що в хорошому стані знайти практично не можливо (побував 2 рази у Львові та 1 раз в Житомирі ). Но все ж таки проглядавши сьогодні bmw 5 e34 на сайті авторіа кинулась в очі одна машина, подзвонив, подивився і купив. Коротка характеристика: мотор 2.0 паук (М20b20), передні електросклопідйомники, електродзеркала, підігрів дзеркал та замка водійської дверки, ABS, ГУР, задня шторка, литі диски R15, колір DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181). Морда, капот та дзеркала бокові з рестайлінгової моделі. Задній спойлер на кришці багажника ///M-Technic Плани: - хімчистка салону - перетяжка потолка - купити резину - зняти і викинути накладки з порогів - полірнути лобове скло - подивитися до куліси, бо сильно розбита - подивитися до ручніка, бо не тримає - підварити пороги і одну задню арку.... Що зроблено і замінено на разі: 1. Замінено 2 амортизатора кришки багажника Magneti Marelli 2. Замінений кінцевик центрального замка на водійській дверці 3. Замінено 2 пильники полуосей Autofren Seinsa 4. Замінений головний радіатор охолодження Nissens , та радіатор пічки Hart 5. Залитий зелений антифриз 6. Придбано і поміняно набалдашник на ручку КПП, площадку КПП та кожух на ручку КПП 7. Замінена куліса разом з пильником (в майбутньому буде ще раз проводитьсь заміна, так як не влаштовує результат) 8 .Замінена права піввісь 9. Заміна ремня (Gates) і роліка (Ruville) ГРМ 10. Заміна ремнів ГУР (Bosch) і генератора (Gates) 11. Термостат (Vernet) 12. Прокладка клапанної кришки (Elring) 13. Свічки запалювання (Bosch) 14. Фільтр паливний (Bosch) 15. Куплена б / у приборка, так як моя була в поганому стані (пофарбована в сірий колір і не працював показник палива) 16. Кліпси 2 шт. на радіатор, і 4 кліпси на рамку біля номера кузова 17. Придбано бракуючий молдінг біля задньої арки, і бризговик б / у 18. На зад куплено дві шини зимові і т.д. 19. Замінено задні колодки Bosch, колодки ручніка Bosch то троси ручніка Febi, тепер вже працює ручнік 20. Замінено склоочисники, було куплено суто під e34 SWF 116.317 21. Замінено рідину ГУР Febi 08971 (ATF) 22. Заміна масла Motul 4100 Turbolight 10w40 23. Також розібрався з підсвіткою салона, бо при відкриванні дверей не включалася підсвітка салона, проблема була в кінцевиках, тепер все працює, також встановлено плафони individual Пару перших фото Змінено 14 вересня 2014 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 Які відчуття за кермом? Вітаю з придбанням) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 EUGIN, Дякую, ще не привик, мало сьогодні їздив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 Вітаю з обновою!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 yrasyk, Дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 вітання землякові, класне авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 nefor, Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Agronom 2 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 Поздравляю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Сколько вечно зеленых отдал? Как ощущения после классики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Ух ты блин! Класс! Афигеть! Поздравляю! вот так сюрприз. Да на такой машине на Говерлу уже не поехать Думаю после классики просто космос! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Gmek, дав 4200$ . Вчора лише купив, і багато ще не їздив, но різниця велика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 VTLK, огоооо, вітаю! Ціна класна, головне щоб не було суттєвих косяків по машині Нехай радує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 4200$ при такой цене -впереди много интересного готовь деньги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 (змінено) yurecgod, Дякую, думаю можна буде поїхати на Говерлу HDRinge, Дякую, косяки є і будуть, так як машина не нова, но в міру будемо їх позбуватися Север, Знаю, по кузову є пару нюансів--пороги і задня арка , а так то все нормально поки що)) Змінено 14 жовтня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 VTLK, Подогрев замка если за ручку подержать да?! Поздравляю) Стекло полировать не советую) Советую заменить. Мне на Пассат лобовое "секурит" с утановкой стало в 1300, думаю с БМВ цена та-же +/- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 ачего полировать нестоит? многие полируют.и всьо ОК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 ачего полировать нестоит? Потому что в результате полировки получиться линза и ездить с таким стеклом это выламывать себе глаза. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 ты наверно шутиш? линза при полировке снимается пару соток ,а чтоб сделать линзу нужно снять полсантиметра. VTLK, довериенность от владецьца,или.....? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 ты наверно шутиш? Совсем нет. Я в своей жизни еще не встречал человека который полировал бы лобовое стекло. Я думаю что для получения кривого зеркала пара соток разницы играет роль. Да и зачастую стекло отпескоструено значительно глубже чем пара стоко и шороховатость уже можно почувствовать пальцем. Я полировал фары, правда пластиковые. Тоже снимали пару соток, но светить они стали совсем иначе нежели светили. Хотя конечно ярче. Лично я считаю что все это разводняк для приезжих. Если деталь отслужила свой срок эксплуатации ее нужно менять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Emigrant, абсолютно прав! Проще и дешевле поменять лобовуху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Север, Переписав на себе машину, так як була знята з обліку Emigrant, можливо і не буду полірувати скло, можливо так буду їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 VTLK, Так а замануха с тем что держишь ручку окрывание двери дольше сколько-то секунд и личнка начинает греться работает?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 (змінено) Emigrant, Я не знаю як працює підігрів личинки , я пробивав машину по він коду, і там мені видало таку опцію, я ще сам толком зі всім не розібрався) Змінено 14 жовтня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Как Вы там с братом её делить будете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 (змінено) yurecgod, будемо по черзі кататися))) На рахунок підігріва личинки замка, знайшов в неті--Піднявши ручку водія і утримуючи її на протязі 15 секунд буде прогріватися личинка замку, сьогодні попробую чи працює Змінено 14 жовтня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах