VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2015 (змінено) Машина знову в "строю", розібрався з мотором, тепер знову все в порядку--одна катушка під заміну і машина "ожила":) «BMW – это не выбор продиктованный вопросами практичности или финансами, это стиль жизни!» Змінено 28 жовтня 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2015 Машина знову в "строю", розібрався з мотором, тепер знову все в порядку--одна катушка під заміну і машина "ожила"Осталось до собирать,и тогда всё в норме.Хорошо,что всё с двигателем решилось благополучно.Бампер уже дома? 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2015 Бампер уже дома? Так, вдома. Думаю що на вихідних все складу (ще потрібно решітку ліву знайти, бо моя потріскана) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2015 Так, вдома. Думаю що на вихідних все складу (ще потрібно решітку ліву знайти, бо моя потріскана)Главное,что всё,или почти всё есть уже,собрать уже можно.И на ходу,скоро в Хмельницкий,насколько я помню 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Не на Хмельницкий, а на Киев))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Не на Хмельницкий, а на Киев))) Та ні, в Хмельницькому пересадка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Главное чтоб потом не было пыво побить диво)))) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Главное чтоб потом не было пыво побить диво)))) Шо??....) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Это фраза хозяина бортовике) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Главное чтоб потом не было пыво побить диво)))) Шо??....) Andriy1352 Брат на зустрічі говорив "Пиво робить диво!))" Главное,что всё,или почти всё есть уже,собрать уже можно.И на ходу,скоро в Хмельницкий,насколько я помню Так практично вже все готове до зборки, і на Хмельницький через місяць часу (трохи більше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2015 Поняв)). Бо Настя так переклала)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 Вчора біля дому завів машину і поїхав, в центрі заводити а стартер "клац" і все. Завів з толкача і поїхав додому... Свіжа проблема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 не в обиду конечно, но бмв старых годов это и есть проблема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 VTLK, шож це за смуга така... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 VTLK, шож це за смуга така... Не знаю, мені вже смішно трохи , як не одне то інше)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 VTLK, не зважай. це минеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 VTLK, не зважай. це минеться Все добре, попробую перше масу всюди провірити, а потім вже до стартера лізти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 Тут изначально труп, и чтобы поднять такое авто с колен, необходимо много денег, а тем более как многое делается по принципу с разборки, соответственно так и ходит. В идеале поставить авто на прикол, и вылечить всё подряд, тогда будет нормально ездить, а не каждую неделю что то трахать будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 Щойно зробив машину, щолкала релюшка, а стартер взагалі ознаків не подавав ніяких, зачистив всюди масу без результатно, попустив мінусовий кабель до стартера і затягнув добре назад і все---машина завелась з пів тика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 Опа... Видиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2015 VTLK, да, масса она такая. у меня на прошлых выходных масса от блока управления МПСЗ отошла, 3 часа все проверяли, оказалось проводок просто отошел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 (змінено) Тепер передок по феншую складений, на всіх кліпсах і кріпленнях. Змінено 7 листопада 2015 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 О, вже з бампером! Ляпота[emoji4] 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 VTLK, таки видно в фарах кресты((( а так вид норм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 таки видно в фарах кресты((( Хай видно, мені так подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах