Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Машина знову в "строю", розібрався з мотором, тепер знову все в порядку--одна катушка під заміну і машина "ожила":)

Зображення

«BMW – это не выбор продиктованный вопросами практичности или финансами, это стиль жизни!»

Змінено користувачем VTLK

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Машина знову в "строю", розібрався з мотором, тепер знову все в порядку--одна катушка під заміну і машина "ожила"
Осталось до собирать,и тогда всё в норме.Хорошо,что всё с двигателем решилось благополучно.Бампер уже дома?

Поділитися повідомленням

Бампер уже дома?

Так, вдома. Думаю що на вихідних все складу (ще потрібно решітку ліву знайти, бо моя потріскана)

Поділитися повідомленням

Так, вдома. Думаю що на вихідних все складу (ще потрібно решітку ліву знайти, бо моя потріскана)
Главное,что всё,или почти всё есть уже,собрать уже можно.И на ходу,скоро в Хмельницкий,насколько я помню:)

Поділитися повідомленням

Главное чтоб потом не было пыво побить диво))))

Шо??....)

Andriy1352 Брат на зустрічі говорив "Пиво робить диво!))"

Главное,что всё,или почти всё есть уже,собрать уже можно.И на ходу,скоро в Хмельницкий,насколько я помню

Так практично вже все готове до зборки, і на Хмельницький через місяць часу (трохи більше)

Поділитися повідомленням

Вчора біля дому завів машину і поїхав, в центрі заводити а стартер "клац" і все. Завів з толкача і поїхав додому... Свіжа проблема

Поділитися повідомленням

VTLK, шож це за смуга така...

Не знаю, мені вже смішно трохи , як не одне то інше))

Поділитися повідомленням

VTLK, не зважай. це минеться

Все добре, попробую перше масу всюди провірити, а потім вже до стартера лізти

Поділитися повідомленням

Тут изначально труп, и чтобы поднять такое авто с колен, необходимо много денег, а тем более как многое делается по принципу с разборки, соответственно так и ходит.

В идеале поставить авто на прикол, и вылечить всё подряд, тогда будет нормально ездить, а не каждую неделю что то трахать будет.

Поділитися повідомленням

Щойно зробив машину, щолкала релюшка, а стартер взагалі ознаків не подавав ніяких, зачистив всюди масу без результатно, попустив мінусовий кабель до стартера і затягнув добре назад і все---машина завелась з пів тика

Поділитися повідомленням

VTLK, да, масса она такая. у меня на прошлых выходных масса от блока управления МПСЗ отошла, 3 часа все проверяли, оказалось проводок просто отошел...

Поділитися повідомленням

Тепер передок по феншую складений, на всіх кліпсах і кріпленнях.

Зображення

Змінено користувачем VTLK

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз