alligato 318 Скарга Опубліковано: 2 червня 2014 Юрчик.К,они смс присылают когда на склад приходит, бумашка с номером в машине всё забываю в карман бросить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Михалик 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2014 ищу 4 шт рулевых наконечника. мож у кого валяетса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 а ни у кого случаем мафона не завалялось? а то мое здохло, шоб хоть радейка шото вещала, но лучше под флешку или СД-карту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 а ни у кого случаем мафона не завалялось? а то мое здохло, шоб хоть радейка шото вещала, но лучше под флешку или СД-карту у меня есть с касетой еще раритет )) радейка как раз работает ) с антенкой на лобовуху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 червня 2014 Antik2005, ну я на роботі свій поколупав - наче запрацював, але матиму на увазі якщо знов здохне ) а антена в мене активна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 А не у кого не завалялся диодный мост не нужный рабочий на родной генератор? Как то уже писал, но давно было, так и не взял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 USSRMoto, валається, тебе чекає є два штуки - в одному один діод згорівший (по-моєму під 08-й генератор) другий під рідний 42А генератор - всі діоди цілі тільки перемичку між діодами відновити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 PavelV, осталось с тобой пересечся)) ты в киеве бываешь в раене пр-а победы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 USSRMoto, ні, вкрай рідко...хіба що в пятницю ввечері. а так Лівоборежка/Поділ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Нужен замок на фару 01, ни у кого не валяется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 RusLi, десь валялись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 RusLi, есть один. Подъезжай в любое время на Героев Днепра, отдам. 1 RusLi відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 RusLi, есть один. Подъезжай в любое время на Героев Днепра, отдам. нопомнии номер в личку плз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 пЭдальный блок 01 нужон кому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Я бы 06 педальный блок взял, если кто отдаст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 пЭдальный блок 01 нужон кому?если буш проезжать мимо меня, закинь мне я переделаю на 06 и продам Дмитрий08, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 переделаю на 06 и продам Дмитрий08 Хаха!! так ты скажи как переделать, то я свой переделаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 если буш проезжать мимо меня ага, положу в портмоне хватит, что я в гараже об него спотыкаюсь, нехватало, чтоб он по машине летал хз скока Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 червня 2014 Shostak, ну если шо, то я заберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Shostak, я могу забрать, все таки в одном кооперативе находимся, и по дороге с работы закинуть alligato Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Shtryl, будет лежать в траве напротив 21-го гаража, завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Shostak, принял, сегодня буду искать клад будет лежать в траве напротив 21-го гаража, завтра.__________________ Блин, звучит так будто мы наркотики передаем...ну или оружие))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Блин, звучит так будто мы наркотики передаем...ну или оружие))) для стоководов - это наркотик, а если бахнуть по голове им, то сойдёт за оружие. Закладка была сделана в 7.39 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Shostak, посылку забрал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 посылку забрал. правильно: закладку изьял (мыж типа шифруемся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах