Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 (змінено) люди які краще поставити серцевини в двері? і в багажник? Змінено 26 травня 2013 користувачем Юрчик.К Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
monia 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 а есть выбор? либо китай либо дааз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 а може у когось є старі іще СССр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
monia 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 Юрчик.К, если только новые не юзаные найти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 СССР- врятли найдутся(ониж неломались и менялись очень! редко),да и КАК ОТЛИЧИТЬ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 02universal, е різниця . СССР більше метал темніший ніж у нинішніх . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tapyrr 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 02universal, е різниця . СССР більше метал темніший ніж у нинішніх . А так же они ощутимо тяжелей по весу новодельных ДААЗовских и китайских силуминок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 травня 2013 у ммя есть СССРровский новій комплект, и я уверен я в мире такой не один, так что ищите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрчик.К 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2013 пришли серцевини тепер не знаю як в багажнік замінити( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad_simferopol 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 Привет всем. Сегодня сломал родную заводскую личинку, точнее ее корпус, пытаясь выбить стопорок. Реально ли как-то перекинуть внутренность в новую, чтобы не менять ключ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 Всё реально. Только если сам не делал - то лучше посмотреть как это сделает чел. с опытом. Там цилиндрики подпружиненные под разную высоту зубьев ключа. Главное их не перепутать при установке. Или вставив ключ в разобранную личинку нужно будет делать их подбор по высоте. Проще уже подойти со всем этим к людям делающим запасные ключи. Они точно шарят что к чему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad_simferopol 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 Сам вчера ее крутил в руках, но так и не понял как разобрать. Попробую купить новую личинку и найти мастера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 А так же они ощутимо тяжелей по весу новодельных ДААЗовских Это не ДААЗ если они легкие. Поверь я занимаюсь плотно именно ДААЗом, у меня есть как заводские так и не заводские в наличии, те что легкие - это закос 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах