Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 березня 2014 і наскільки без ЕБУ його вистачить? ненадолго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 березня 2014 Дмитрий $, От і я про те. Доречі, скіки каталізатор коштує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 березня 2014 Andriy1352, смотря ж на какую машину, но в любом случае дорого, ибо там в составе драг мет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2014 Дмитрий $, так на туж копійку, цікаво наскільки дєдушка попав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Глушитель 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2014 Дедушка попал на 700 грн. Вы за него не переживайте у него сын на трех машинах с охраной ездит. так что дедушке фильтр одели чтоб не каптил в царской усадьбе! то не глушак, то извините "калл" А этот калл я соберу при Вас за два три часа!! два года гарантия! а такой будет для вас дорогой! а это покажется Вам дорогим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 30 березня 2014 что за банка на последнем фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2014 Глушитель, тоді добре. Хоча мігби дєду інжектор поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Глушитель 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2014 (змінено) Это прямоток так он выглядит на Субару Тут о нем и видео звука" rel="external">Посилання Змінено 30 березня 2014 користувачем Глушитель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 мой глушитель пришел в негодность кто подскажет что можно взять? Смотрел на Руде, и понимаю что я в этом не в курсе Посилання что подойдёт? И что бы звучало бодро. Не громко, но бодро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 глушак за 2к? в топку х_х Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 а такой будет для вас дорогой! дорогой это 7 тысяч за глушак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 VETALZZZ, бери Ютас, хоч Дімка його не любить, зара не знаю але перед НР брав за 300 грн. став нормально, виглядає сердито і гудить несильно. А можеш зробити бюджетний варіант-сток+дирочка знизу. як наслідок незле урчання і конденсат буде стікати.)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Andriy1352, ну у меня такой стоял Посилання хватило почти на три года... Emissions,та не, 2к меня не устроит, до 700 гр еще ладно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Andriy1352, просто Мелитопольские это и не глушаки и не прямотоки, потому и не люблю. Оттуда вырос, а туда - не дорос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Дмитрий $, мож что посоветуешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 хватило почти на три года... хм, разве это мало ?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 хм, разве это мало ?) да мож и нормально, хотелось бы чето получше в плане звука Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 VETALZZZ, ты о прямотоках или просто глушаках? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 Дмитрий $, ну оскільки я в тебе ше павука не взяв то мені поки піде, чайників впєчатляє і роботі двигуна не заважає. я про нього на форумі почув, здається від Bes'а.дешево і досить сердито. А окремо брати крутий глушак немає сенсу, якщо робити, то всю систему. просто глушак і в мене є. ще совєтський і навіть не поржавів, хоч стояв на машині 10 років Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 VETALZZZ, ты о прямотоках или просто глушаках?что б приятно звучало нужен прямоток? если да то о нем приятно звучит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2014 что б приятно звучало нужен прямоток? чтоб приятно звучало нужен V12 а вообще у каждого свои критерии, есть очень много любителей тишины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Глушитель 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2014 (змінено) Активно реактивный трехкамерный. Цена у РУДа поднялась на 40% и все из за доллара. Лично ставили все довольные правда на Ланос вот этот подходит http://stronger.ucoz.ua/shop/143/desc/glushitel-aktivno-reaktivnyj-ovalnyj-trjokhkamernyj-storona-storona-115x205kh400" rel="external">Посилання Самое главное этот глушак обладает приятным басистым звуком, который начинается за 3000 тыс. Сильно здоровы не нужно то на большой объем. Кому нужен РУД могу предоставить с 10% клубной скидкой! Есть и ЮТАС но звук с 0 начинается. Все что черное то чернуха сгниет за два три года. Змінено 3 квітня 2014 користувачем Глушитель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2014 чтоб приятно звучало нужен V12 а вообще у каждого свои критерии, есть очень много любителей тишины лучше чем V8 не звучит ничто. я пример звука выложил выше, вроде и не громко, и подхватывает приятно. Активно реактивный трехкамерный. Цена у РУДа поднялась на 40% и все из за доллара. Лично ставили все довольные правда на Ланос вот этот подходит Посилання Самое главное этот глушак обладает приятным басистым звуком, который начинается за 3000 тыс. Сильно здоровы не нужно то на большой объем. Кому нужен РУД могу предоставить с 10% клубной скидкой! Есть и ЮТАС но звук с 0 начинается. Все что черное то чернуха сгниет за два три года. на ланос не надо, какой на Ваз подойдёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Глушитель 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2014 Оба подойдут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2014 А ктото видел примеры выведения выхлопа по бокам? Так чтобы практично и не по колхозному смотрелось? Поделитесь инфой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах