svdanik 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2013 Народ поможіть з вибором колонок JBL CS 69 або Morel Car MAXIMO Coax6x9, в задню полку ВАЗ 2101, голова - Kenwood KMM 257, без підсилювача. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dan241 4 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2013 за JBL CS 69 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 (змінено) А я за Morel Car MAXIMO Coax6x9 якість на голову краща. і принаймні є надія що не Китай. А якщо домовитися з жабою то краще Morel Tempo coax 6x9 Змінено 15 грудня 2013 користувачем Golandetc Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 я за JBL, ибо морел кар впервые увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 урал ак-м Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 я раньше морель недооценивал, поставил в передние двери - я вам скажу очень и очень гут...джибиель немножко курит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 Мне тоже jbl нравяться с другими не сталкивался, голова JVC Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svdanik 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 Якщо вже розглядати Morel Car MAXIMO Coax6x9, то за ту ціну є ще JBL GTO 938. Дуже хотів десь в магазині послухати, але ніде немає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 JBL CS 69 однозначно, чувствительность 94 проти 92, а якщо немає підсилювача то це дуже суттєво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 без усилка и то и то будет г..., выбирай то, что с лучшей чуйкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudik 4 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 Я за морель тоже!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жендос 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 Морел это уровень, а jbl нервно курит в сторонке! честно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах