Jemen 32 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 На фото ОГОНЬ просто! Работа титаническая, знаю по себе. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 Во сколько "новый" кузов обошелся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 alexdoc, там "новый" не только кузов, но и "новый" двиг и "новая" КПП, и еще по мелочам подшаманена ходовая сумму озвучивать не буду во избежание диалогов "продал бы да купил что нибудь получше" и т п. делалось для себя, дорого, тошнотворно, нудно и качественно. Да и тем более, не все еще закончено. Jemen, Спасибо огромное! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 сумму озвучивать не буду во избежание диалогов Крайне верное решение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 не стану много писать, фото. Просто фото. Двери. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 двери с середины замовилить бы не мешало.. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 следующим этапом - антикор обработка. Потом будет навешен силовой агрегат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 nemez, бомба! зазоры ровненькие, покрашено отлично. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 Гарно помальовано. Це Мобіхел так блищить? 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 Мобіхел так блищить саме так! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 саме так! Ну базу я теж постійно Мобіхел беру. Лак певно теж такий візьму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 Очень шикарно получается, как всегда на высоте!!! 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 доречі, для розуміння кольорів так, двигун буде ставитися зі знятими крилами. Антикор буде робитися з крилами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 Новий колір кращий. Старий як піджаки в 90-х))) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 зеркала в цвет кузова ручки тоже постепенная сборка всего в кучу ну и да, далі буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Гарно канєшно. Теж хотів.Але згадаю як на тісних парковках торкався дзеркалами з іншими, то бажання відпадає) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 тісних парковках торкався воно складається, єслі шо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 воно складається, єслі шо На ходу?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 На ходу?)) я насправді звик, коли запаркував нексію десь, зеркала складати. Якщо вузько, то розкладати вже після того, як виїхав. З дзеркалами проблем не було, нікого ніколи не чіпляв та завжди виїжджав досить успішно. Буває таке, що рухаючись між машинами, хтось може його зачепити. Саме для цього воно і складається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Крутяк. Бажаю тобі усіх гараздів. Виходить от так во 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Серега, спасибо! зы. Да, нє біт, не крашен, адін хазяїн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 о, интересный вопрос с наклейками. Новые делались? где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Новые наклейки старые. Просто это стоило очень больших усилий их снять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 nemez, я на свои смотрю на свои и думаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2015 немного фото со сборки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах