Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Emissions, а разве если что-то будет щелкать или пищать на видео изнутри машины, то кто-нить примет это за доказательство включенного указателя поворота? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 палка с двумя концами, и доказать что у тебя был включен поворотник тоже не сможешь, ибо не щелкает. ты сейчас понял что ты ну такую ахинею написал, что просто ни на одну голову не налазит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Emissions, а разве если что-то будет щелкать или пищать на видео изнутри машины, то кто-нить примет это за доказательство включенного указателя поворота? а почему нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 палка с двумя концами, и доказать что у тебя был включен поворотник тоже не сможешь, ибо не щелкает.бадум-тс Интересно, а если я пердану громко в машине, доказательством чего это будет )))) Emissions, у меня музыка играет громко и ничего (даже звука двигателя) кроме музыки не слышно, будет ли это доказательством того, что я езжу не заводя двигатель???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Интересно, а если я пердану громко в машине, доказательством чего это будет? )))) того что ты перданул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Emissions, а тот факт, что на видеозаписи не видно водителя, может быть доказательством того, что за рулем то никого и нет, ведь не видно, а явного запрета движения автомобиля без водителя нет. Emissions, а если запись резко остановится, или по какой то причине запись резко прервется и будет показывать черный экран, можно ли считать это доказательством того, что водитель закрыл глаза? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Emissions, да потому что пищать и щелкать может что угодно) Самое простое аварийка, а самое сложное, друг на заднем сиденье может чем-то щелкать, например зубами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 А если Джамм стал занудой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Emissions, зря ты так, мне весело например Твое предположение о щелчках открывает безграничные возможности для полета фантазии Лукаш1, а еще щелкать/шуметь/скрипеть/пердеть может глюкавый китайский регистратор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Jammm, ну ну, а я вот помню историю Континенталя, когда вот такая казалось бы мелочь, а вырулила и он одержал победу над своим делом, но ты можешь дальше пердеть и улыбаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Emissions, я не помню такой истории, но за Континенталя рад. и ты на личности не переходи, меня на видео нет вообще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 я не помню такой истории ну, моей вины в этом нет и ты на личности не переходи где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Michael_Mira, круглая шайба в проводах - это реле ручника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 круглая шайба в проводахэто неудачный бросок хокеиста )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Michael_Mira 11 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 круглая шайба в проводах - это реле ручника. Тогда в самый раз менять электрика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 27 липня 2015 Реле поворотов как бочонок и оно прикручено к моторному щиту за панелью приборов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 липня 2015 Відео YouTube новая полиция регулирует движение. поворот на эпицентр на братиславской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Michael_Mira 11 Скарга Опубліковано: 30 липня 2015 новая полиция регулирует движение Как по мне, так грамотно регулируют. Ведь в Украине от силы 10% понимают жесты регулировщика, а тут тебе в помощь второй. Водителям понятно, значит делают все правильно. PS. Я в числе 10% и мне бы и одного хватило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2015 ну точно с гранатой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2015 Creativ4eg, не могу понять, а кто орет на последнем видео? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2015 і я парочку закину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2015 Creativ4eg, не могу понять, а кто орет на последнем видео? мама Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2015 і я парочку закину Паша, і перше і друге відіо - я таких встрічаю кожен день по Києву.. Паша, ти просто мало їздиш.. а от коли вже починається перефафакування, потім просто факування з вікна, розмахування руками, підрізання, потім різке гальмування - от вже мона і викласти тут.. спитай он Яріка, як ми по проспекту Глушкова їхали в суботу, коли його завозили додом в тебе тут екшена мало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2015 Afft, та я ж взагалі не їзжу) а по синьому тойотку там просто не видно - воно кроми того що з другого ряду втиснулось і стало між рядами мішаючи обом, так щей блимало тим хто не хтів прижиматись до бордюра щоб пропустили а перефафакуватись, факуватись і підрізати з різким гальмуванням не бачу сенсу - ну смисл в тому щоб зіпсувати нерви та настрій і собі і іншим, а то й машини покоцати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2015 Afft, та я ж взагалі не їзжу)а по синьому тойотку там просто не видно - воно кроми того що з другого ряду втиснулось і стало між рядами мішаючи обом, так щей блимало тим хто не хтів прижиматись до бордюра щоб пропустили а перефафакуватись, факуватись і підрізати з різким гальмуванням не бачу сенсу - ну смисл в тому щоб зіпсувати нерви та настрій і собі і іншим, а то й машини покоцати? дядьку, ти не пойняв.. то НЕ я так роблю, то невдоволені так себе ведуть на дорозі.. я тіко придав газу, шоб його догнать - так він утік.. я скинув на нітралку.. на цьому всьо.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах