Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 липня 2014 Zip_on, попробуй тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Не долго это ветка жила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 целых 6 с траниц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 Наверно надо снести тему за ненадобностью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 пусть висит. вдруг кому че надо будет... а может встретимся пива попить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 а может встретимся пива попить... а це мисль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 дак давайте назначим дату и место. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 PavelV, ANGEL а это хорошая идея. Выбраться на клубные встречи в город не всегда есть возможность, а организовать сабантуйчик по месту намного проще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Бажова, возле метро ДарниЦо жил на Алейхима Я на Краковской 13-а. Рядом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 а если на Ленинградке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Тоже на Ленинградке. Может в пн-вт вечером встречу замутим. Можно без машин и с пивом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Можно во вторник. Кто еще присоединяется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Место и время? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Возле Биллы. Можно где то в 18.30-19.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 согласен. Завтра спишемся вечерком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 +1. Ехать 5-7 минут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Завтра спишемся вечерком. завтра визначусь що я і як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 PavelV, набереш как определишся. Поедим вместе. Если встреча не состоится встретимся в гаражах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Поедим вместе я ж з Подолу якщо буду... ПС судячи з усього я поки пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 В 19.00 возле билы? Или все отменяется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 R.I.D.I.K, я пас, хіба що в гаражу на пів годинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 кто еще будет? или мы в двоем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 ANGEL, если в вдвоём то поехали к паше в гараж 06358756ноль8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 это где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Всем присутствующим спасибо за встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах