)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 что тут у вас не получается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Мне машину делать сегодня нужно. И так с работы раньше отпрашиваюсь... Никак не выйдет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 ладно давайте тогда выберем день когда у всех выйдет* ближе к концу месяца? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 )!(eK@, Не получеатся то, что вышло вчера у троещины)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 а что вчера было на трое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 quitka, Посилання встреча с шашлыком и всеми прилюдями)))) К стати, оболонь отличное место для встречи с шашлыком...задумайетсь, думаю на след выходных можно придумать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 я не откажусь подьехать )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 я на выходных в одессе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Я на выходных уезжаю к родителям. Пора помочь на огороде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Shtryl, кстати , видосик для тебя , на счет рулевой колонки и редуктора... ну как то так...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 кстати оболонцы, а воду у вас тоже отключили?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 )!(eK@, О, спасибо, гляну!))) quitka, Да Эти дни.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Хде фсе улё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 я тут.. сижу дома на приколе - у малого 39 температура((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 quitka, Печально,а что случилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 наверное в саду подхватил - только температура тьфу-тьфу больше никаких симптомов... я за светом заеду как муж на неделе зарплату получит. ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Ох ети садики... Можно контакті гбо в личку (где устанавливали) quitka, мой номер в подписи,набери и договоримся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 зачем в личку контакты)) тут есть на форуме в разделе предложения партнеров сто на науки - я очень довольна мне его АнжрейКузьма порекомендовал 1 Yurec77 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Ща гляну. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PIFer 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 Дорого времени суток, посоветуйте кто нить пожалуйста, где на авто железо купить в Киеве ? У меня 2104 нужна рамка лобового стекла(прогнила насквозь). плюс стекло бы еще поменял. Буду очень благодарен за ответ ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2014 PIFer, на счет стекла могу помочь )) , по ценам не скажу , надо смотреть ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 шото тихо тут стало! надо оргнизовать встречу оболонцев) кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 quitka, і тішина... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 а ты в ашане на встрече будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах