PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 на сколько там времени? та наче як в 19:00 да, рібята, я хвилин на 20 запізнюсь - кажу зразу шоб потом не так сильно пинали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 на 19.00 шоб все с работы приехали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 млін, шось глюкануло на 19.00 шоб все с работы приехали. я в цей час з роботи тільки виходжу, і то в кращому випадку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 оболонские ворота заезд со стороны фокстрота? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 нет со строны дорогожичи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 quitka, что то ты меня запутала, какие дорогожичи на петровке? к ашану два заезда, окло альта -центра, и второй Ермака мимо фокстрота, какие дорогожичи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 так , что здесь за движуха намечается ? лучше подтягивайтесь к Минской возле " МАФИИ " ... я там работаю , хоть пообщаемся о том , о сем )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 )!(eK@, ооо, а мы на Минской работаем))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 )!(eK@, ооо, а мы на Минской работаем))) х2))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 какие дорогожичи на петровке? я так розумію мався на увазі заїзд який ближче в сторону Дорогожичів. це той що під Фокстротом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 HDRinge, только я каждый пн. и вт. выходной ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 PavelV, так альта-центр ближе к дорогожичам))) фокс ближе к оболони и петровке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 tarasant, тьфу ти, точно, фокс і комфю попутав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 )!(eK@,а где ты там работаешь? Живу недалеко! Так, уже решили что встречаемся на АШАН ПЕТРОВКА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Shtryl, в " МАФИИ " Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 )!(eK@,опа па))) А кем? Как то в гости зайду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 так. ашан петровка в 19.00. все собираемся там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 quitka, та уже поняли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Shtryl, ахаха ) курьер ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 не я просто подумала что еще и мафию предлагают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 А раньше 19,00 кто то будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 )!(eK@,Норм)) Часто рядом бываю)) Свидимся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77, я хіба що пізніше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77,я могу раньше подрулить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 quitka, ты тоже подъезжай)) поболтаем ...) только я выходной каждый пн. и вт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах