quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 в мафию? не в обиду но я ее не люблю. как то что то именно там заказывали потом здорово животами страдали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Номер есть наберу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77,Окэй!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 quitka, Тебе на встречу лампы брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77, кстати, я их уже поставил , жду вечера что бы испытать )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 quitka, Тебе на встречу лампы брать? бери только передние галогенки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 )!(eK@, Отпишеш понравились или нет,оки? quitka, Они же Н4 ,правельно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 да) заранее спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77,Кстати те что я брал у тебя - норм! не понравились, товарищу - тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 quitka, Заранее незачто Yurec77,Кстати те что я брал у тебя - норм! не понравились, товарищу - тоже Так понравилсиь или НЕ понравились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 хотел написать Мне понравились))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Shtryl, Они многим нравятся.Но цена не всегда пождходит карману. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77, оке )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 а что за лампы? я тоже может хочу. и приеду на оболонскую встречу, хотя я с лукьяновки...(возьмете к себе?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Итак вопрос кому что нужно из моей темы говорите,буду ехать в гараж(заодно кому чего подберу). Посилання kremon, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 возьмете к себе? Естественно!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 я тоже не против встретиться , но свободного времени неахти (( так что и когда ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Yurec77, у меня blue vision стоят уже. разве что на дальний что то поставить, хотя и родных с головой хватает. И таки мая приехать... =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 так что и когда ? Встреча, в среду, в 19 на Ашане Петровка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 мне Н4) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Shtryl, в эту среду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 в эту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Shtryl, понятно , я как всегда в пролете (( буду на работе до 22:00 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 Shtryl, в эту среду? Да, послезавтра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2014 думаю буду ЗЫ: кстати, у меня тоже "лампыотЮрца" уже 2й+ год как лётают) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах