Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Флагов не будет еще , их же заказать нужно, и макет передать . У меня дома лежат обычные Украина . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Creativ4eg, Серёга ты тоже подедешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Creativ4eg, Серёга ты тоже подедешь? Собирался, лучше позвони ему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Creativ4eg, Серёга ты тоже подедешь? буду, я уже на работу подскочил. так что пересечемся на втсрече Собирался, лучше позвони ему. а я такой опа отписал тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Опа, я рядом с твоей работой, моя там стоит недалеко, мож надыбаешь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Опа, я рядом с твоей работой, моя там стоит недалеко, мож надыбаешь)) гиде? я просто заезжаю через Еко. на Тимошенка который а не на Зои Гайдай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Я так понял что на оболонской встрече половина будет троещинских.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Аааа, не моя на стороне поликлиники, я больничный закрываю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Всем спасибо. было приятно познакомиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Собрались,обсудили и познакомились. Рад всех увидеть,так же рад знакомству. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 ага... и собралось народу больше чем на аскольде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Да, хорошая встреча выдалась!) Рад был видеть всех!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Yurec77, Юрец, ну кто так фотает? Спасибо всем. Надеюсь теперь и оболонская ветка будет такой же активной как и троещинская) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Моя персона скромно примазывается к Оболони. Вот интересно, а в Шевченковском районе была когда то ветка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Да там то и оболонских - на пальцах))) так что все гуд))) было б не плохо повторить!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 хорошая встреча выдалась! повністю згоден хоч і не оригінально вже, але все ж радий був всіх бачити, познайомитись Надеюсь теперь и оболонская ветка будет такой же активной как и троещинская а я і ні звідти, і ні звідти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 было б не плохо повторить! нівапрос. када? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 нівапрос. када? Ну када када, как абщина решит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 фотки где?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 ну как когда - 24-го аскольд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Фотге будет завтра, я уже в кровати, ну его)) ну как когда - 24-го аскольд. Так то общегородская, а оболонская? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван2105 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 бил рад всех увидеть!!!!! рад был познакомится!!!! мне очень понравилось!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 что закрепим ашан как место встречи оболонцев? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 закрепим ашан как место встречи оболонцев? я за... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах