Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 PavelV,Можешь мне в вк тоже скинуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, не можу, хіба ввечері Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 PavelV,Уже Виталик скинул, спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Собственно лучше поздно, чем никогда, вот мои фотки, там и по одной, и архивом Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Собственно лучше поздно, чем никогда, вот мои фотки, там и по одной, и архивомПосилання вот только нифига не работает( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Слетело,я заходил работало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 таки слетело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 странно, лан, перезалью щас Посилання Как то так Главноая фотка - мегожесть!))) Случайно выпала))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Shtryl, Фото дёрнул на вк. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Фото дёрнул на вк. Я продублировал на стенку)) 1 Yurec77 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 опять нихера не работает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2014 quitka,Странно, по ходу ех живет своей жизнью, типа кто не успел, тот опоздал..Ну буду дома перезалью куда-то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Ау-ау-ау!!! Напоминаю что послезавтра встреча Оболонской ветки клуба на Ашане Петровка! Кто будет!!?!?!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Думаю буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Yurec77,Давай без Думаю а буду Я буду, и приведу товарища на 2106. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Shtryl, У меня роботы навалом,посему пока вот так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Yurec77, Ну так работка днем, а встреча аж в 19:00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 може буду, якщо сильно не захоплюсь збиранням двигуна, або не буду в ніч працювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 встреча аж в 19:00 Я подойду к вам, работаю через дорогу как раз... Только я пешечком... PavelV, могу тебе спидометр прихватить, а то лежит и мешает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 буду если малой совсем не сляжет, будет еще Gidrik. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 може буду, якщо сильно не захоплюсь збиранням двигуна, або не буду в ніч працювати Супер, к стати буду ехать с работы, скорей всего на машине, так что если что... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Shtryl, если что, на Героев Днепра подкинешь потом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Shtryl, если что, на Героев Днепра подкинешь потом? Невапрос. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 Shtryl, отлично... Устал уже ходить пешком и метро уже в печени сидит... скучаю за копой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2014 могу тебе спидометр прихватить о, прихвачуй, поекспеерментую доречі, в тебе ж Полонез? є питання як туди трос привода спідометра впіндюрити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах