quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 экс глючил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 а где мне фоты взять? тута є: Посилання і у нього - Фото дёрнул на вк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Shtryl, Emissions, по любому раньше ж кто то подъедет? или все на 19? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 раньше ж кто то подъедет я могу минут на 30 раньше подойти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 tarasant,Не, я абы не позже, бо до 20 на работе, попробую в 19 отпроситься - пол часа дороги - то еще и опоздаю. И то, это если на зибин наскребу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 меня скорее всего не будет - ребенок жутко кашляет и сопливит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Буду раньше 19,00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Буду раньше 19,00 Мимо моей работы проезжать не будешь? Или хотябы мимо заправки КЛО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 я походу пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Итого, пока Я, Юрец, Димон. Никого не забыл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Shtryl, может быть я подеду ! я на работе до 22:00 . если что, созвонимся . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Shtryl, может быть я подеду !я на работе до 22:00 . если что, созвонимся . Давай, на связи!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 так, шото я не понял на счёт завтра - что, где и когда, собсно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 Я так понял возможно еще tarasant и ricer будут... чет рни пропали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 Afft,в 19:00 Ашан Петровка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 ricer Он точно будет? зы. Со мной еще два товарища подкатят и, по ходу Иван2105. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 Дмитрий08, кто пропал? тут все на работу жалуются))) не хочу повторятся, если вдруг ничего не будет сверх хз какого то буду, возможно даже на 2102)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 возможно даже на 2102)) tarasant,А есть еще варианты?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 есть еще варианты? тоже интересует Он точно будет? ХЗ, во всяком случае интересовался Послезавтра это чт 1.10?В 19.00 ашан петровка, правильно?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 ХЗ, во всяком случае интересовался Ну то до дтп было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 Shtryl, Дмитрий08, та есть рабочие служебные авто))) только их домой не дают(( так что если в гараж успею, то на двушке, если нет то пешкарусом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 tarasant, ну давай, будем ждать и пешкарусом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 19:00 Ашан Петровка Постараюсь подьехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 WAZ, Оу буду рад увидеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 надійний да! зручний Это смотря в какое время Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах