Александрр 14 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Симпатичный бампер... Давай фотки, посмотрим как он выглядит на машине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Установил, наконец-то, АНЦ. По ощущениям пока не определился. Также на задние двери поставил другие ручки. От Фиата польского, вроде " rel="external">Посилання Чисто случайно попался мне новый итальянский поворотник " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Он справа. Заметно небольшое отличие от советского. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 (змінено) Симпатичный бампер... Давай фотки, посмотрим как он выглядит на машине. Выглядит примерно так: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Это на сходке сегодня " rel="external">Посилання Змінено 17 квітня 2011 користувачем Antop Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Блин!!!!! Машина просто бомба.Ну прям машинище!!! Молодец Толян. Тебе респект и ещё раз спасибо за бампер!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Хочу спросить как крепил туманки?Дырки в клыках делал?Или как-то по другому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александрр 14 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Шик, блеск, красота.... :ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 общался на рынке с человеком, который вайтволы продает, он сказал, что если правильно установить, то все сядет идеально. А я подумал, а если их тонки слоем посадить на термо клей...знаешь, который из пистолета выходит... правда резина имеет свойство сжиматься, но как вариант можно попробовать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Ви також сьогодні збирались? Молодці! І машинки гарно виглядають. Всі - копійки. У нас сьогодні було тільки дві 01-і. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Ну если машинку так откапиталил. То и кукурузник тот что на заднем плане думаю в надёжных руках!!! Фото класс!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Спасибо всем! Andrew, крепил на дырки в клыках. Но дырки были сделаны до меня. Я их закрывал хром-болтами, а теперь решил использовать, так сказать. по назначению. Valdos, На обычных колесах - да, согласен. Но на разварках не ложится. И чем шире разварка - тем хуже. Я пол-дня потратил на одно колесо - без толку. А клей держать не будет, потому что при езде боковина шины здорово деформируется. Это я тоже проверил. VETERAN, Це мене в Луцьк занесло. З машинами вийшло взагалі цікаво - дві жовт, дві білі і червона. VAZRACER, Боюсь, пока насобираю денег на капиталку кукурузника, там уже капиталить будет нечего ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 VAZRACER, Боюсь, пока насобираю денег на капиталку кукурузника, там уже капиталить будет нечего ... а може всією бандою? зато будем мати клубний кукурузнік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Я від машинки взагалі в захваті!!!)) дійсно класно збережена, салон уютний))) на сходці з машинками дійсно цікаво вийшло.... правда моя і машинка друга бежеві, відтінок темніший))) а 2 інші здається біломолочні, якщо я не помиляюсь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MArmelad 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 Antop, а реснички где взял??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 MArmelad, самодельные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MArmelad 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 Antop, из чего делал??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 MArmelad, Латунь хромированная или что-то такое..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 (змінено) Привезли мне такую вот клапанную крышку. Экспортный вариант, я так понимаю. " rel="external">Посилання С виду вроде как обычная, только без кронштейна для "вертолета" Но на срезе видно, что она двухслойная. " rel="external">Посилання И звук при ударе глухой, а не так как в обычной. Покрашу и буду ставить. Кронштейн мне как раз не нужен - газ тросиковый, а дополнительная шумоизоляция - это хорошо! Змінено 4 червня 2011 користувачем Antop Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 Купил новые детальки для сумки-"инструментальки":multi: " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 Анатолій, це уплотнювач багажника. Саме той що з ліва є оригінальний, він товстіший іде. А той що з права на фото, має водовідвідний виступ зверху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 4 червня 2011 Не нравился мне звук сигнала. Установил реле. Только места ему не нашлось, прицепил прямо на крепление дудок. Теперь сигнал реально сигналит. " rel="external">Посилання Поставил карб Пекаровский " rel="external">Посилання Пока еще не испытал на всех режимах, но очень понравилась чувствительность педальки и подхват. На моем Озоне все это было не так ярко выражено. Еще парочка аппаратов поселилась в гараже Желтый " rel="external">Посилання Теперь мойка - одно удовольствие. И белый " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 С обновочками ))) аппараты нужные и полезные , велик с нынешними ценами на бенз актуален . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Наконец-то, "толстая" клапанная крышка заняла свое место " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 А есть ли результат?? Изменилось что нибудь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 VAZRACER, Субьективно - звук двигателя стал глуше, особенно на холодную. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Поскольку машина все время в гараже, то и писать особо нечего. Но, так сказать, для обновления - нашел и рестарировал "родной" фонарь ЗХ. После того, как проклеил отражатель фольгой, светит он очень даже хорошо! " rel="external">Посилання Вчера собрался ехать на встречу в Почаев, но меня ждал неприятный сюрприз. За время стоянки сел аккумулятор. И вот тут-то на выручку пришел старый "кривой стартер", валявшийся в гараже. Со второго оборота машина завелась. Так что встреча состоялась по плану. " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах