Retrolover 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Antop, Супер супер супер супер! Я про калёсы. Слу, а во сколько стали по изготовлению? Нормально баллансируются?? Себе подумывал забецать, все таки с широкой внешней полкой вид опупенный! З.Ы. У меня грузики как с внешней так и с внутренней присобачены. Диск жеж баллансируется в обоих плоскостях, как на биение так и на "восьмерение" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
galw 23 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Так, але все ж таки бажається подивитись як колеса будуть стояти на авто, на червоному. Чекаємо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Retrolover, Диски купил тут, на форуме. Пока сделал только задние. Отбалансировались на удивление хорошо и быстро. Правда, на одном есть небольшое виляние (или как это правильно сказать?...) , но незначительное. По второй паре пока не готов сказать. Все хорошо, только с флипперами засада. Буду еще "Атлас" пробовать, наверное... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Retrolover 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 есть небольшое виляние Этот лучше на заднюю ось поставь. Для разварок нужно 2 комплекта диско, да? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Разварки разварками (так покрашены, что пока не написали, что то разварки так я и не видел и чесс гря и щас не вижу) а вот за сало на заднем фоне - респект!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 (змінено) Дмитрий $, разварки вполне скромные. Не было цели ставить что-то аццкиразваренное и затем арки раскатывать. Вот тут примерно видно, какой "мини-домик" получился. " rel="external">Посилання Если хочешь, я тебе банку сала в подарок отправлю! Змінено 3 лютого 2011 користувачем Antop Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Antop,спасибо есть, у соседей в селе затарились Я вообще просто респектую за продукт!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2011 Итак, под капотом все собрано, вентилятор передвинут вправо для максимального обдува радиатора, произведен пробный пуск. " rel="external">Посилання Теперь вопрос к разбирающимся: есть Солекс 53-й. Кто-то слишком усердно завинчивал гайки, в результате чего "подошва" деформировалась. " rel="external">Посилання Как решить проблему? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2011 Береш рівну поверхню (може бути кусок скла), прикладаєш до неї наждачну шкурку середньої зернистості і треш об неї підошву, описуючи вісімку. Кілька хвилин - і площина рівна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 Наконец-то установил себе новые ремни. Ляпота! " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 Ух ты, а что за ремни, и какие внизу крепления(обычно же ставят Г-образные)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 BAHO, Ремни эти я продавал в своей теме. Чехия. Крепление именно Г-образное, самодельное. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 Хорошо смотрятся) Верхнее крепление оригинальное) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 Обновив сидячки для своєї тачки " rel="external">Посилання Були вже трохи протерті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 Красивые седла)) тачка будет довольна! подкапотное чистое и красивое! тут вопрос, а эта ерунда)с капота на фартух) что капот держит она продается?? я че спрашиваю, у меня капот когда открываю то стоит на перекос в сторону моторного, тоисть малейши качок и он падает, а у тебя вижу уже дальше завален в сторону фар! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 Rassel, Если ты говоришь о упоре капота, то держит хорошо. Надо приложить усилие, чтобы положить капот. Такие упоры продаются, правда, не знаю качества. У меня новый совковый упор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 почьом сідла брав?)))) хочу собі помінять)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 Zakoxanuy, я не брав, вони в мене вже давно були. Просто перетягнув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 ясно) бо я сьогодня шукав собі, на розборкі то тьотінька придлагала по 550-600 грн "аля ПОЛЬША". тільки шось там підкладувать нада бо одна полозка нижче получиться)))) а на розборкі "аля очумелие рукі маде ін раша" то по 350-400грн придложили ну в убогому состаянії......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Antop, Очень классные сидушки прикупил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 ARTEMON, Спасибо, это старые после перетяжки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Знаю, что хвастаться нехорошо, но все-таки похвастаюсь своим приобретением " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Знаю, что хвастаться нехорошо, но все-таки похвастаюсь своим приобретением Таким приобретением, не грех и похвастаться, вот мне к примеру на 011 новые значки не везёт, 03, 06 проходили новые через руки, а вот такой никогда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Знаю, что хвастаться нехорошо, но все-таки похвастаюсь своим приобретением" rel="external">Посилання красота... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 березня 2011 Знаю, что хвастаться нехорошо, но все-таки похвастаюсь своим приобретением Я как увидел фото, так побежал посмотрел ,на месте ли мой )) ЗАЧОД!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах