Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Рукоблуд Тік я питав про приблуду на місці карба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2017 Рукоблуд Тік я питав про приблуду на місці карба Ага класно я тебе не зрозумів!. Зразу вивалив все.))). То було бажання турбіну перед карбом поставити. На жаль не тією технологію. Потрібно відлити корпус навколо карба з алюмінію. Бо дуже не хотілося мені робити зі сталі через його вагу. А механізм, це для забезпечення герметичності. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 І та жилізна пачка для взуття має витримати тиск в 1 атмосферу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 І та жилізна пачка для взуття має витримати тиск в 1 атмосферу? Звісно що не витримає. Це є діюча модель, її завдання тільки перевірка конструктивного рішення, підводу палива до карбюратора, підключення приводу на дросельну заслінку(трос газу), підсос. Підсос має бути електричним. Повикидав гумові шланги, через це з'явилося додаткове підсилення усього корпусу (пачки для взуття). В принципі все мало би працювати але не довго, Довго мені не потрібно. Я все віділлю з алюмінію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 І бензонасос треба електричний від інжектора - бо почне дути повітря з карба в бак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 І бензонасос треба електричний від інжектора - бо почне дути повітря з карба в бак. Так. Раніше в темі було обговорення проблеми тиску від турбіни. Тиск бензонасоса можна підсилити подачею повітря з турбіни до бензобаку. Який як вже відомо буде роздуватись вже починаючи з 0.5 атм. При 1 атм наші з вами баки потріскують. Але електронасос краще ніж механічний. Я навіть вже знаю чому. Можна регулювати продуктивність, враховуючи що давити на голку в карбюраторі постійно не так вже корисно. Пропорційно до тиску повітря змінювати оберти на насосі, враховуючи тиск в паливній системі. Але мені це потрібно одноразово, на підході інж. двигун. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Можна регулювати продуктивність, Я пробував - не дуже виходить. При зменшенні струму через насос, він гад зупиняється. Щоб зрушити з місця приходиться давати повну напругу. Я би радив регулювати тиск змінюючи інтенсивність протоку в обратку. Я собі поставив у карбі підпружинену кульку, яка відкриває обратку при тиску більше 0,4 атм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Можна регулювати продуктивність,Я пробував - не дуже виходить. При зменшенні струму через насос, він гад зупиняється. Щоб зрушити з місця приходиться давати повну напругу. Я би радив регулювати тиск змінюючи інтенсивність протоку в обратку. Я собі поставив у карбі підпружинену кульку, яка відкриває обратку при тиску більше 0,4 атм. Я про це також думав, що може бути відмова в роботі при зменшенні напруги. Кулька в клапані це безперечно вихід. А як що до імпульсного керування обертами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 А як що до імпульсного керування обертами? Гідрофор? Я спочатку хотів так зробити, але це не проста задача. Це ж не буде ШІМ? Не люблю цих схем - багато електроперешкод - навіть запалення збивалося від того. Зараз якраз переробляю всю електроніку на живлення від аналогових стабілізаторів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 А як що до імпульсного керування обертами? Гідрофор? Я спочатку хотів так зробити, але це не проста задача. Це ж не буде ШІМ? Не люблю цих схем - багато електроперешкод - навіть запалення збивалося від того. Зараз якраз переробляю всю електроніку на живлення від аналогових стабілізаторів. Ну тоді консенсус знайдено, кульковий клапан, насос для карба, можливо дунути турбіною в карб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 дунути турбіною в карб Але дути прийдеться біля 10 кубометрів повітря за хвилину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 дунути турбіною в карбАле дути прийдеться біля 10 кубометрів повітря за хвилину. Як з'ясувалося, потрібно збільшити повітряну трубку, ту що встановлена вже в наші баки, в діаметрі в де кілька разів, за для швидшого вирівнювання в замкнуті системі тиску повітря. У мене є турбіна звичайна, але хотілося би поставити електричну безколекторну. 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 за для швидшого вирівнювання в замкнуті системі тиску повітря Хочеш за хвилину весь бензин висмоктати? Електробензонасос качає всього до 100 літрів за годину. Мій Вебер тягне 70л, якщо без надлишкового тиску. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 І бензонасос треба електричний від інжектора - бо почне дути повітря з карба в бак.Та зі звичайними теж робили і катались * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 за для швидшого вирівнювання в замкнуті системі тиску повітряХочеш за хвилину весь бензин висмоктати? Електробензонасос качає всього до 100 літрів за годину. Мій Вебер тягне 70л, якщо без надлишкового тиску. Не я кажу про той ефект який наступає при різних положеннях об'єкта на місцині. В горах де повітря розряджене і в низині де атмосферний тиск набагато віщий. (скажімо ще нижче, щоб я сказав,.. о як давить на вуха) Тож в середині замкнутої системи тиск має бути однаковим для цілої системи. І в такому випадку залишиться тільки розібратися з голчатим клапаном щоб він тримав бензин на заданому рівні. Можна замінити поплавок на інший, на приклад з баку іномарки. Він більший легший і до того ж для бензину зроблений. У мене вже є два на досліди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Та зі звичайними теж робили і катались Звичайний дає всього 0,2-0,4атм. А якщо ти вдуєш в карб 0,8атм - це його перетисне і в кращому випадку він перестане качати. Якщо пропустять клапани - подує в бак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Та зі звичайними теж робили і каталисьЗвичайний дає всього 0,2-0,4атм. А якщо ти вдуєш в карб 0,8атм - це його перетисне і в кращому випадку він перестане качати. Якщо пропустять клапани - подує в бак. Як раз через це хочу ще в бак дути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 хочу ще в бак дути Візьми собі для бензину балон ГБО - як запаска і дуй собі в нього скільки захочеш. 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Через обратку повернеться) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Через обратку повернеться) То ж замкнута система - тиск в баку буде як в тій коробці для карба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Через обратку повернеться) То ж замкнута система - тиск в баку буде як в тій коробці для карба.Може бак роздути. Я подавав 1атм для заповнення магістралі і то бак рівнявся) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Може бак роздути. Візьми собі для бензину балон ГБО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Чет заумно как то, а не лучше поставить инжекторный бензонасос и редуктор с внешним управлением? Ну как бы стандартная схема работы турбины с карбюратором. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 я просто в шоке от этих всех мыслей дуть в бак)) блин, че просто напросто не сделать нормальный регулятор давления топлива и поставить хоть инжевый насос хоть что хочешь? я не знаю точно, но возможно даже ЭТО способно настроиться на низкое давление, типа 0,3 или 04. скажем, а дальше от буста он поднимет давление ровно на столько на сколько нужно! зачем весь этот огород с баком, баллонами ГБО и все такое... запомните - чем сложнее система, тем больше она ломается) 2 VETALZZZ та andre34 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 Во во, абсолютно в дырочку . Но скорее ветаки самопальный, ибо инжекторный скорее всего не настроится на 0,3 атм. Думаю они продаются и для карбюраторных машин, но не у нас и не за наши деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах