Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Ну начнем! Машинка 1976 року випуску пригнана з Німеччини колір зелений,пропіг невідомий бо спідометр вже 3 по рахунку машинка була вже в покрасці,в 2000 році був кап.двугуна такшо мафинка працює як часіки)))) З того що зроблено самотужки це встановлення електрозамка відкривання багажника,сімьорочна борода,ну заміна ручки КПП,заміна бензинового фільтра на інжекторний.Повітряний фільтр Filtron-справжній ну ше так музика це Голова Піонер твітери Хертц ну і колонки під сідухами фід форда якогось в скорому часі заміняться))))!!! також замінена переденя оптика на більш нову + лампи головного світла Осрам найт брейк +10 +Діодна підсвітка в доробці +в найблищих планах задні діодні фонарі)) соррі машинка була не мита :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kronos 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Dovhuy привет,главное начать,как говорится хочешь делать-делай сразу. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Ну я б делал если б не кризис денег пока нет делаю то што могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Dovhuy Покажи реализацию колонок под сидухами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Ну там колонки в корпусах (похоже как до компа) колонки 2-ох полосние если хочеш наднях зафотаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Dovhuy Фотки маленькие... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 SLIP +пару фото салону і багажника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Всем соррі за давность фото скоро будут новіе тогда викладу)Жду отзивов і предложений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Dovhuy Состояние торпеды порадовало, да и внешне не далеко от оригинала, какие планы с внешним видом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 ECLIPSE Стандарт бампера но новие наверное декоративніе пороги норм диски , і уусьо потім закину фото приблизно до чого стремлюся :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: +за торпеду знаю но скоріше за всьо скоро(тобто) літом буде Беховська)))))Якщо ж такого не станеться то вставку на панельці буду шпаклювати і малювати в колір авто +салон довести до ума,тре замінити карти і сідухи! +хочу карпет постелити бо зара лежить яка то непонятна резина! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 шось типу такого хочу в кінцевому результаті получити :puppy: :puppy: :puppy: :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 Dovhuy А что у тебя с крышей?Она что помята немного?Или это такое фото.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Приятная машинка! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 +хочу карпет постелити бо зара лежить яка то непонятна резина! это заводская обивка салона, будешь менять - не выкидывай, если в хорошем состоянии кто-нибудь заберет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Kalian ето фото такое Golder спасибо :oops: diman1053842 Состояние норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
procion 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Dovhuy Замечательная машинка! Я теж хочу в кінцевому результаті получити :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Зара хочу знайти диски ось фоти яких : найбільш цікаві мені варінт дисків 2і 3 мож хтось продає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Dovhuy У нас на разборке 3й вариант за 2000 отдавали неделю назад (как новые) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 и это не 13 а 15!))))) куда покруче! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Gmek дорогувато Kalian ціна ужас за діски 20 літньої давнини та шей фото не відкрило +там один погнутий а на другому 8 deniska за 15 знаю но покищо нехочу хочу 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Dovhuy а ты ездил на жиге с 15? поездилбы быстро передумал!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 deniska Да ездил,сечас в Тернополе не те дороге чтоб на 15ездить кстать кроме того што машина біла на 15 она була опущена што между кузовом і землєй влазила пачка сигарет только))))) ище ездил на калине на 15 и на корсе тоже на 15 ї і все машина когдато були Lesukові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 Севодня бмл в гараже ппц скоко снега :shock: но ничево Ето осрам найт брейк дальние Ето твитери Ето твитери Ктото колонки под сидушкой просил) :crazy: :crazy: :crazy: Ето в польоте Ето надо заменить А ето надо убрать))) :puppy: :puppy: :puppy: Купили еще секретки) Меняем крепление ободков Нулявик которий купил и не захотел ставить :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 9 березня 2009 Dovhuy Че машина стоит перекошена? О_о Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах